"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

güzelim merhaba saol canım ilgin için..
evet 7 kişi babaannemiz amcamız dolu:)))
pazartesiye kadar böyleyim..
kilom 81.9..çok dikkat edemedim..ama başladığmdan beri 1.600 gr..

Deryalim kg gecen hafta,bu hafta seklinde yazar mısın?Kilo bildirimine biraz daha özen gösterelim olur mu??Diger sürekli takip eden kızların hassasiyetlerini biliyoruz.Bildirim yapmamaları icin cok önemli sebepleri yoksa saatinde yada 1 saat sonra en gec gelirler.Sizler yeni katıldınız,lütfen saatlere uyalım kızlar ve GECMİŞİ OKUYALIMMMM.

Menüm
Kahvaltı:1 simit domates salatalık peynir
Ara : oğlumun kalan dondurması
Öğle:1 buyuk kase detoks karışımı ama icine tuz koydum
Ara:dondurma 230 kalori
Ara:1 Türk Kahvesi
Ara:sütlü Nescafe ve çerez

Menü iyi canım arada mecburen yiyoruz ama öğlen olduğu için erimistir aksamda dengelemissin.sen yap canım listeyi beste gelince ekleriz

Afiyet olsun canım menun iyi

Kaçamaklı olmuş canım ama yarın dengelersin

Kizlar menulerde kacamaklar olsa da yarin toparlarsiniz..genel olarak guzel...
Menum..
Sabah..2 dilim cavdar ekmegine sucuklu kasarli zeytinli tost..domates salatalik tereyaginda bir yumurta..
Ara..bir yesil cay..bir avuc findik fistik..
Ara..bir turk kahvesi..bir bardak sut..3 adet limonlu diyet biskuvi..
Aksam..bir kase patates corbasi..3 kasik patlican yemegi..yarim tabak spagetti.. Ekmek yok..

ana kralice

Afiyet olsun canım menun iyi önümüzdeki hafta 1 kilo daha gidicek galiba belkide daha fazla

Saol canım takmiyorum artik sabah içimi döktüm rahatladım kuş gibi oldum.

Ohh en guzeli canim..ben de sana akil veriyorum da benim neler taktigimi duysaniz gulersiniz..hayati zindan ediyorum kendime ama elimde degil..zamanla geciyor..

ana kralice

Ohh en guzeli canim..ben de sana akil veriyorum da benim neler taktigimi duysaniz gulersiniz..hayati zindan ediyorum kendime ama elimde degil..zamanla geciyor..

ana kralice

Sen neler takıyorsun canım?Herkesin bir takıntısı var..Kafaya taktıklarımıza yıllar gecince gülüyoruz....Patates corbasının tarifine mercimek koyup öyle yapıyorum,sadece patates hic denemedim.Tesekkür ederim...

18.04.2014
1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600 7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800
.............
Gecen haftalar... 11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7 gülcan.........60.5
ddem..........60.8
guzelim.......69
ilk 3 :)))
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200 3.ayse..........1100
@@@@@
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7 ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1

Afiyet olsun canım menun iyi önümüzdeki hafta 1 kilo daha gidicek galiba belkide daha fazla
Yaptigim spora yediklerime bagli canim belli olmaz belkide hic veremem

ana kralice
Aman bosver ne takiyosun kafana salla gitsin
Deryalimin gecen haftaki kilosu !!!!!Sabah sabah bütün sayfaları gezdim.İşe baslamadan listeyi olusturup sizi bekletmiyeyim dedim....

Simdiki kilosunu yaz gitsin ne ugrasiyosun sabah sabah bosver en sona yaz sonra gelirse düzeltir

1.aneteam...77.5/1100
2.ddem......59.6/1
3.ayse,güzelim=900 gr
66.5 kg ve 67 kg
4.secil.......74/600
5.deryalim...81.9/200
6.ilknur......70.5
7.gülcan.....köyde
8.beste....bildirim yok
@@@@kg alan
1.neslihan..86.1/700 gr

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar ben bugün giremem pek evde durmuyorum yine
Edacımgünaydın kolay gelsin canım hayırlı işler

Yaptigim spora yediklerime bagli canim belli olmaz belkide hic veremem

Aman bosver ne takiyosun kafana salla gitsin

Simdiki kilosunu yaz gitsin ne ugrasiyosun sabah sabah bosver en sona yaz sonra gelirse düzeltir

Günaydın canım nasılsın?Şimdiki kilosunu yazsaydım sıralama dısı kalcaktı.Sabah sabah sayfalar arası sörf yaptım.

Günaydın hanımlar ben bugün giremem pek evde durmuyorum yine
Edacımgünaydın kolay gelsin canım hayırlı işler

Tesekkür ederim canım...Bugun sevgili görümcem geldigi icin kv olacagız bugun,yarın fırsat buldukca girecegim bilginize....

Günaydın hanımlar 1.cimizi ve 2.cimizi tebrik ediyorum,ayse yine aynı koltugu paylastık kızzzHanife azmin,basarın,takibin,kendine inancın daim olsun canımm.Ddem sporları dakika dakika yapınca bak ne güzel 2.,oldun.1.bekliyorum senden...

Günaydın canım nasılsın?Şimdiki kilosunu yazsaydım sıralama dısı kalcaktı.Sabah sabah sayfalar arası sörf yaptım.
İyiyim canım sağol hazırlanıyoruz çıkıcaz birazdan
Tesekkür ederim canım...Bugun sevgili görümcem geldigi icin kv olacagız bugun,yarın fırsat buldukca girecegim bilginize....

Allah sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…