• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

güzelim merhaba saol canım ilgin için..
evet 7 kişi babaannemiz amcamız dolu:)))
pazartesiye kadar böyleyim..
kilom 81.9..çok dikkat edemedim..ama başladığmdan beri 1.600 gr..

Deryalim kg gecen hafta,bu hafta seklinde yazar mısın?Kilo bildirimine biraz daha özen gösterelim olur mu??Diger sürekli takip eden kızların hassasiyetlerini biliyoruz.Bildirim yapmamaları icin cok önemli sebepleri yoksa saatinde yada 1 saat sonra en gec gelirler.Sizler yeni katıldınız,lütfen saatlere uyalım kızlar ve GECMİŞİ OKUYALIMMMM.

Menüm
Kahvaltı:1 simit domates salatalık peynir
Ara : oğlumun kalan dondurması
Öğle:1 buyuk kase detoks karışımı ama icine tuz koydum
Ara:dondurma 230 kalori
Ara:1 Türk Kahvesi
Ara:sütlü Nescafe ve çerez

Aneteam canım boyum 1.73 ....
Deryalim tebrikler...
Kızlar ben şimdi listeyi yapayım.mı bilemedim.Beste kaldı...
BU arada.menüm;
sabah 2 dilim ekmege,peynir,domates tost.1 bardak adacayı,zencefil cayı,öglen enginar yemegi 2 canak,1 dilim ekmek,3 yk yogurt
ara 1 türk kahvesi,1 adet baklava(kutlama baklavası mecbur yedim)
aksam 1 kase arpa sehriye corbası,35 dk eliptik 3 litre su.İlerleyen saatlerde 1 elma,1 salatalık yerim.

Menü iyi canım arada mecburen yiyoruz ama öğlen olduğu için erimistir aksamda dengelemissin.sen yap canım listeyi beste gelince ekleriz

Kızlar hepinize iyi akşamlar
Menum
SABAH
Klasik kahvaltı şekersiz çay
ARA
Yeşilçay bir avuç leblebi
OGLE
3 köfte salata bir dilim börek
ARA
Yeşilçay türk kahvesi bir küçük kare çikolata bir incir
Akşam
Yarım kase çorba 2yk biber kavurmasi 3 kaşık makarna

Afiyet olsun canım menun iyi

hayırlı akşamalr kızlar menüm bıraz kaçamaklı oldu bugün ama bundan sonra kaçamak felan yok eşimin istedikleri vardı onları yaptım ama daha bundan sonra kaçamak felan yasak..

sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış t.b. ekmeği
çizik zeytin
salam
domates salatalık
1 h. yumurta
çikolatalı çubuklar 4
öğlen bir gofret

akşam
2 poaça
bıraz sarma
yoğurt
2 çatal kızartma ama minik lokmalar

3 litr suyu tamamlarım 1 yeşilçay
Kaçamaklı olmuş canım ama yarın dengelersin

iyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytn az az reçel pekmez bal

ara
6 tane badem 1 tane portakal

öğle 2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 1 bardak ayran

ara
1 sütlü kahve 1 çb leblebi

akşam
1 dilim ekmek 3 yk kabak 1 çb ayran

3 litre su 2 yeşilçay
1 saat pilates yaptım 30 dk bisiklet inşallah
aradada bişeyler atıştırırım:56:

hayırlı akşamalr kızlar menüm bıraz kaçamaklı oldu bugün ama bundan sonra kaçamak felan yok eşimin istedikleri vardı onları yaptım ama daha bundan sonra kaçamak felan yasak..

sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış t.b. ekmeği
çizik zeytin
salam
domates salatalık
1 h. yumurta
çikolatalı çubuklar 4
öğlen bir gofret

akşam
2 poaça
bıraz sarma
yoğurt
2 çatal kızartma ama minik lokmalar

3 litr suyu tamamlarım 1 yeşilçay

Aneteam canım boyum 1.73 ....
Deryalim tebrikler...
Kızlar ben şimdi listeyi yapayım.mı bilemedim.Beste kaldı...
BU arada.menüm;
sabah 2 dilim ekmege,peynir,domates tost.1 bardak adacayı,zencefil cayı,öglen enginar yemegi 2 canak,1 dilim ekmek,3 yk yogurt
ara 1 türk kahvesi,1 adet baklava(kutlama baklavası mecbur yedim)
aksam 1 kase arpa sehriye corbası,35 dk eliptik 3 litre su.İlerleyen saatlerde 1 elma,1 salatalık yerim.
Kizlar menulerde kacamaklar olsa da yarin toparlarsiniz..genel olarak guzel...
Menum..
Sabah..2 dilim cavdar ekmegine sucuklu kasarli zeytinli tost..domates salatalik tereyaginda bir yumurta..
Ara..bir yesil cay..bir avuc findik fistik..
Ara..bir turk kahvesi..bir bardak sut..3 adet limonlu diyet biskuvi..
Aksam..bir kase patates corbasi..3 kasik patlican yemegi..yarim tabak spagetti.. Ekmek yok..

ana kralice:-)

iyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytn az az reçel pekmez bal

ara
6 tane badem 1 tane portakal

öğle 2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 1 bardak ayran

ara
1 sütlü kahve 1 çb leblebi

akşam
1 dilim ekmek 3 yk kabak 1 çb ayran

3 litre su 2 yeşilçay
1 saat pilates yaptım 30 dk bisiklet inşallah
aradada bişeyler atıştırırım:56:

Afiyet olsun canım menun iyi önümüzdeki hafta 1 kilo daha gidicek galiba belkide daha fazla :34:

edacım 2 soğan doğrayıp havuc rendeledim..havuç ve soğanları zeytinyağında kavurup sonra küçük küçük küp küp doğradığım patatesleri ekleyip biraz kavurduktan sonra sıcak su ekledim..patatesler pişince terbiyesini ekledim..terbiyeye yoğurt bir kaşık un ve bir yumurta sarısı koydum..en son hepsi pişince tereyağında kırmızı biber ve biraz nane kavurup ekledim..biraz da tuz..afiyet olsun:)

kızlar alıntı yapmaya başlamıştım ama başa çıkamadım..
edacım tebrik ederim..senin boyun kaçtı..
ilknurcum ne güzel sıkılaşmışsın maşallah...devamı da gelsin inşallah..
ayşecim sünnetiniz inşallah sorunsuz geçer..
seçilcim lütfen kafana takma şişkinliği..ayrıca bak buna rağmen kilo da vermişsin..üstelik sıkılaşmışsın da..bir de hamile olma ihtimalin yok değil mi..14 gün uzun bir süre..her iki durumda da doktora gitmelisin bence..ayrıca öyle sizi de sıktım gibi laflar duymayalım bir daha:20:
didemcim valla sana nasıl özeniyorum bir bilsen..spor yapmaktaki dakikliğin..eskiden ben de öyleydim ama şimdi herşeyi yağıza göre ayarlamak zorunda kalıyorum..tabi o uyuyunca da yapılacak bir sürü iş oluyor..üstüne ders de hazırlıyorum..valla heralde biraz büyüyünce yine eskisi gibi olabilirim..öyle umut ediyorum yani:1: ayrıca tebrik ederim..
neslihancım sakın moralini bozma lütfen..bu hafta bayram rehaveti bir de havalar birden ısındı düzenimiz iyice değişti..haftaya her şey yoluna girecek..
gülcancım insan evinde olmayınca ya da misafiri olunca düzeni inanılmaz oynuyor..yani düzen kalmıyor.. o yüzden evine gelince her şey normale döner..ohh mis gibi köy havası zaten bir şey yemesen de yarıyor insana:)
inşallah atladığım kimse olmamıştır..
Saol canım takmiyorum artik sabah içimi döktüm rahatladım kuş gibi oldum.:15:

Ohh en guzeli canim..ben de sana akil veriyorum da benim neler taktigimi duysaniz gulersiniz..hayati zindan ediyorum kendime ama elimde degil..zamanla geciyor..

Ohh en guzeli canim..ben de sana akil veriyorum da benim neler taktigimi duysaniz gulersiniz..hayati zindan ediyorum kendime ama elimde degil..zamanla geciyor..

Sen neler takıyorsun canım?Herkesin bir takıntısı var..Kafaya taktıklarımıza yıllar gecince gülüyoruz....Patates corbasının tarifine mercimek koyup öyle yapıyorum,sadece patates hic denemedim.Tesekkür ederim...

18.04.2014
1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600 7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800
.............
Gecen haftalar... 11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7 gülcan.........60.5
ddem..........60.8
guzelim.......69
ilk 3 :)))
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200 3.ayse..........1100
@@@@@
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7 ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1

Afiyet olsun canım menun iyi önümüzdeki hafta 1 kilo daha gidicek galiba belkide daha fazla :34:
Yaptigim spora yediklerime bagli canim belli olmaz belkide hic veremem

Aman bosver ne takiyosun kafana salla gitsin
Deryalimin gecen haftaki kilosu !!!!!:47:Sabah sabah bütün sayfaları gezdim.İşe baslamadan listeyi olusturup sizi bekletmiyeyim dedim....

Simdiki kilosunu yaz gitsin ne ugrasiyosun sabah sabah bosver en sona yaz sonra gelirse düzeltir

1.aneteam...77.5/1100
2.ddem......59.6/1
3.ayse,güzelim=900 gr
66.5 kg ve 67 kg
4.secil.......74/600
5.deryalim...81.9/200
6.ilknur......70.5
7.gülcan.....köyde
8.beste....bildirim yok
@@@@kg alan
1.neslihan..86.1/700 gr

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar ben bugün giremem pek evde durmuyorum yine
Edacımgünaydın kolay gelsin canım hayırlı işler:34:

Yaptigim spora yediklerime bagli canim belli olmaz belkide hic veremem

Aman bosver ne takiyosun kafana salla gitsin

Simdiki kilosunu yaz gitsin ne ugrasiyosun sabah sabah bosver en sona yaz sonra gelirse düzeltir

Günaydın canım nasılsın?Şimdiki kilosunu yazsaydım sıralama dısı kalcaktı.Sabah sabah sayfalar arası sörf yaptım.

Günaydın hanımlar ben bugün giremem pek evde durmuyorum yine
Edacımgünaydın kolay gelsin canım hayırlı işler:34:

Tesekkür ederim canım...Bugun sevgili görümcem geldigi icin kv olacagız bugun,yarın fırsat buldukca girecegim bilginize....

Günaydın hanımlar 1.cimizi ve 2.cimizi tebrik ediyorum,ayse yine aynı koltugu paylastık kızzz:9::46::46:Hanife azmin,basarın,takibin,kendine inancın daim olsun canımm.Ddem sporları dakika dakika yapınca bak ne güzel 2.,oldun.1.bekliyorum senden...

Günaydın canım nasılsın?Şimdiki kilosunu yazsaydım sıralama dısı kalcaktı.Sabah sabah sayfalar arası sörf yaptım.
İyiyim canım sağol hazırlanıyoruz çıkıcaz birazdan
Tesekkür ederim canım...Bugun sevgili görümcem geldigi icin kv olacagız bugun,yarın fırsat buldukca girecegim bilginize....

Allah sabır versin canım

Back