edacım 2 soğan doğrayıp havuc rendeledim..havuç ve soğanları zeytinyağında kavurup sonra küçük küçük küp küp doğradığım patatesleri ekleyip biraz kavurduktan sonra sıcak su ekledim..patatesler pişince terbiyesini ekledim..terbiyeye yoğurt bir kaşık un ve bir yumurta sarısı koydum..en son hepsi pişince tereyağında kırmızı biber ve biraz nane kavurup ekledim..biraz da tuz..afiyet olsun:)
kızlar alıntı yapmaya başlamıştım ama başa çıkamadım..
edacım tebrik ederim..senin boyun kaçtı..
ilknurcum ne güzel sıkılaşmışsın maşallah...devamı da gelsin inşallah..
ayşecim sünnetiniz inşallah sorunsuz geçer..
seçilcim lütfen kafana takma şişkinliği..ayrıca bak buna rağmen kilo da vermişsin..üstelik sıkılaşmışsın da..bir de hamile olma ihtimalin yok değil mi..14 gün uzun bir süre..her iki durumda da doktora gitmelisin bence..ayrıca öyle sizi de sıktım gibi laflar duymayalım bir daha
didemcim valla sana nasıl özeniyorum bir bilsen..spor yapmaktaki dakikliğin..eskiden ben de öyleydim ama şimdi herşeyi yağıza göre ayarlamak zorunda kalıyorum..tabi o uyuyunca da yapılacak bir sürü iş oluyor..üstüne ders de hazırlıyorum..valla heralde biraz büyüyünce yine eskisi gibi olabilirim..öyle umut ediyorum yani
ayrıca tebrik ederim..
neslihancım sakın moralini bozma lütfen..bu hafta bayram rehaveti bir de havalar birden ısındı düzenimiz iyice değişti..haftaya her şey yoluna girecek..
gülcancım insan evinde olmayınca ya da misafiri olunca düzeni inanılmaz oynuyor..yani düzen kalmıyor.. o yüzden evine gelince her şey normale döner..ohh mis gibi köy havası zaten bir şey yemesen de yarıyor insana:)
inşallah atladığım kimse olmamıştır..