Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18.04.2014
1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600 7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800
.............
Gecen haftalar... 11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7 gülcan.........60.5
ddem..........60.8
guzelim.......69
ilk 3 :)))
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200 3.ayse..........1100
@@@@@
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7 ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1
Deryalimin gecen haftaki kilosu !!!!!Sabah sabah bütün sayfaları gezdim.İşe baslamadan listeyi olusturup sizi bekletmiyeyim dedim....
1.aneteam...77.5/1100
2.ddem......59.6/1
3.ayse,güzelim=900 gr
66.5 kg ve 67 kg
4.secil.......74/600
5.deryalim...81.9/200
6.ilknur......70.5
7.gülcan.....köyde
8.beste....bildirim yok
@@@@kg alan
1.neslihan..86.1/700 gr
Tesekkür ederim canım...Bugun sevgili görümcem geldigi icin kv olacagız bugun,yarın fırsat buldukca girecegim bilginize....
Canimm oyle de.cok guzel olur..valla takmamak elimde degil..cok haklisin.aslinda.ama ben insanlari cok onemsiyorum..yani boyle desim yanlis anlamis midir kirilmis midir diye diye kendimi yiyip bitiriyorum..oyle alistim cunku..umarim cocugum oyle olmaz...Sen neler takıyorsun canım?Herkesin bir takıntısı var..Kafaya taktıklarımıza yıllar gecince gülüyoruz....Patates corbasının tarifine mercimek koyup öyle yapıyorum,sadece patates hic denemedim.Tesekkür ederim...
Verirsin canim keske hepimiz senin gibi duzenli spor yapabilsek...Yaptigim spora yediklerime bagli canim belli olmaz belkide hic veremem
Aman bosver ne takiyosun kafana salla gitsin
Simdiki kilosunu yaz gitsin ne ugrasiyosun sabah sabah bosver en sona yaz sonra gelirse düzeltir
Günaydın hanımlar 1.cimizi ve 2.cimizi tebrik ediyorum,ayse yine aynı koltugu paylastık kızzzHanife azmin,basarın,takibin,kendine inancın daim olsun canımm.Ddem sporları dakika dakika yapınca bak ne güzel 2.,oldun.1.bekliyorum senden...
Ohh en guzeli canim..ben de sana akil veriyorum da benim neler taktigimi duysaniz gulersiniz..hayati zindan ediyorum kendime ama elimde degil..zamanla geciyor..
ana kralice
eda ellerine sağlık.. kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum ilk üçü ayrıca tebrik ediyorum bakalım haftaya neler olacak.. NESLİHAN sende üzme kendini bu hafta kaçamaklar yasak sana haftaya güzel kilolar gitsin..1.aneteam...77.5/1100
2.ddem......59.6/1
3.ayse,güzelim=900 gr
66.5 kg ve 67 kg
4.secil.......74/600
5.deryalim...81.9/200
6.ilknur......70.5
7.gülcan.....köyde
8.beste....bildirim yok
@@@@kg alan
1.neslihan..86.1/700 gr
bu kadar herşeye takma canım insanın kafsı doluyor ne yapacağını bilemiyor sen doğru olmadığını bile bile neye bu kadar taktın.. sen içini ferah tut ve bol bol dua oku o seni rahatlatır ayetel kürsü nas felak bunları oku allah yardım eder sıkıntılarını unutursun..Canimm oyle de.cok guzel olur..valla takmamak elimde degil..cok haklisin.aslinda.ama ben insanlari cok onemsiyorum..yani boyle desim yanlis anlamis midir kirilmis midir diye diye kendimi yiyip bitiriyorum..oyle alistim cunku..umarim cocugum oyle olmaz...
Bir de sacma sapan filmde birsey goruyorum benim de basima gelir mi diye takiyorum..daha cok dogumdan sonra oldu..hele son zamanlarda birsey taktim felaket...dogru olmadigini bile bilr durup durup aklima geliyor...neyse zamanla geciyor..aman sabah sabah kafa sisirdim..
Verirsin canim keske hepimiz senin gibi duzenli spor yapabilsek...
Canim valla.ben.bile inanamadim..tesekkur ederim...sanirim kosusturmadan ve bebisle ugrasmaktan.kacamak da yapsam gidiyor..cunku ben dogumdan sonra ekmek cok yemistim..pratik diye...simdi onu kesince hemen fark etti..deateginiz olmasa yine yerdim..tekrar tesekkurler...
Kizlar bugun cok dersim var..ders aralarinda bakip yaziyorum...geriden gwliyorum kusura bakmayin..
ana kralice
günaydın canım teşekkürler.. nasılsın baklaım..Kızlar hepimize güzel haftasonları diliyorum. Hafta sonumuz güzel mutlu ve az kalorili gecsin inşallah eşime kahve yaparken tabi kendimede size Günaydın diyim dedim herkese kocaman Günaydın
Deryalimin gecen haftaki kilosu !!!!!Sabah sabah bütün sayfaları gezdim.İşe baslamadan listeyi olusturup sizi bekletmiyeyim dedim....
canım bildirim yaparken şöyle yapıcaksınbana neden kızdınız anlamadım.ben dün bildirim yaptım.81.9 um.yazdım..bir sorun mu oldu.
günaydın fıstıklar nasılsınız benim ha la uykum var gidip yatsam uyurum.. bugün hava soğuk burada camları silerim deiştim ama vazgeçtim yarına kaldı..
canım bildirim yaparken şöyle yapıcaksın
geçen hafta
bu hafta
giden
şeklinde eda geçen haftaki kilonu sormuştu senden cevap gelmeyince sayfalarda geçen haftaki kilonu aramış bir sürü sayfa olunca zor oluyor birdahaki hafta yazdım şekilde bildirim yaparsan eda içinde kolaylık olur hem bizlerde görmüş oluruz kaç kilo verdiğimizi..
günaydın ilknur..neden bilmiyorum ama soğuk havalara bayılıyorum..hele yağmura ....
bir hafta boyunca evde misafir olacak arkadaşlar..ara ara girip süperrrr sohbetlernize katılıcam..uyumunuza bayılıyorum..ilknur seni de tabrik ederim..hedefin kaç kilo olmak..
haklısın canım..inan daha gelen mesajları okuyamadım..beni bu hafta son kez affedein..özellikle de eda..artık hergün girip bilgilendirme yapıcam..
şimdi sabah yediklerim..1 simit domates salatalık peynir..1 yumurtada omlet..
az önce 3 tane dolma yedim..bugünkü karbonhidrat hakkım doldu dimi..
eda ellerine sağlık.. kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum ilk üçü ayrıca tebrik ediyorum bakalım haftaya neler olacak.. NESLİHAN sende üzme kendini bu hafta kaçamaklar yasak sana haftaya güzel kilolar gitsin..
bu kadar herşeye takma canım insanın kafsı doluyor ne yapacağını bilemiyor sen doğru olmadığını bile bile neye bu kadar taktın.. sen içini ferah tut ve bol bol dua oku o seni rahatlatır ayetel kürsü nas felak bunları oku allah yardım eder sıkıntılarını unutursun..
günaydın canım teşekkürler.. nasılsın baklaım..
Canim hep okuyorum inan ki...ya cok sacma valla...esim her seferinde ikna ediyor..en ufak bir boslugumda yine geliyor aklima...
ana kralice
canım evet yaa arada gel sohbetlere kendine vakit ayır vede kaçamaklardan uzak dur tamam.. şuanki hedefim 65 sonra bir 5 kilo daha indiririm sanırım bakalım hayırlısı bi 65 olayımda.. senin hedefin kaçtı boyun kaçtı canım..
evet canım hiç olmadık şeyler başımda..oğlum hasta...misafirler yığınla...şuan dışarı çıktılar da azıcık rahatladım..yoksa tabiki de kuralı biliyorum..ve ben dün bildirim yaptım..aslında kural belli ama belki fena bişi vardır başlarında diye 1-2 gün daha haber bekleyelim olmazsa diskalifiye ederiz.
liste için teşekkürler ben +++ ile sona kaldım tabi. bu hafta en az 1 kilo ve üstü hedefledim işallah kızlar. geçmişi şöyle bi okudum da kızlar menuler çok başarılı hepinizin. minik kaçamaklar dışında. ben pazar günü delmezsem başka gün delmem artık kaçamak yok.
bu gün kısaca:
sabah klasik kahvaltım 2 ekmek ile
spor henüz yok öğlen ve akşam yaparım
devamını eklerim kızlar kimse yok bende çıktım
canım sen ne yap ne et öyle filimlerden yada herneyse onlardan uzak dur ancak böyle gider yapacak bişey yok zamanla unutursun ama bıraz sürecek sanırım..
hmm iyi hadi bakalım o zaman gayretledevam..boyum 1.65 hedefim 70:)))
Cok sagol canim destegin icin...annelik insani evhamli yapiyor..hayatta hic bu kadar kiymetli bir seyin olmuyor daha once..neyse cnm cok sagol
ana kralice