• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar ben cıkıyorum,yemegimi yedim.Ögleden sonra yogun.Rapor cıkarcam sonra görüşürüz.Öpüyorum hepinizi...Bye byee

Hanife,ilknur,didem,eda harikasiniz kizlar
SECIL,NESLIHAN VE BEN haftaya bizlerde eksiliriz insallah moral bozmayalim

Yok canım artı değilim ama moral bozukluğu var işte 2-3 haftadir bir ileri bir geri bi de duygusal ni donemdeyim sanırım ama topladım kendimi yürüyüşlerimi yaptım mis gibi sabah kendime simit ismarladim.yediklerimi dengelemeye çalışıyorum canım. Bence sende diyetisyenin listesinin disina cikma canım farklı şeyler deneme çünkü listeyle gayet iyi gidiyosun ve iyi kilo veriyosun.kafana takma sakın haftaya fazlasıyla verirsin kilocuklar gider rahatlarsin.
Cevrendekilerden güzel sözler duyman çok güzel ama onların soylediklerine kanıp sakın kaçamak yapma.cunku ileride daha çok sasirticaksin cevrendekileri.

sanırım bu güzel sözler şimarttı beni :16: :16: :16: hımm ben oldum havasına girdim. yok ama daha çok yolum var şamar gibi bi sonuç aldım bu gün
bu günki listemi yazayım bana akşama bırakmak yaramıyor. akşamı ayrıca yazarım kızlar
sabah 2 bardak ılık su+25 dk yürüyüş
haş.yumurta+1/4 avakado+1 kaşık lor tulum+maydanoz
ara: 1 elma+ sütlü neskafe
öğle: 8 kaşık kıymalı mercimekli bulgur pilavı+ 1/2 kepekli galeta doğranmış 3 kşk yoğurt+domates+turşu
ara: 1 meyve 3 kaşık yoğurt yerim
akşama yazarım menu belli değil. bu akşam 1 saat ya yürürürm yada evde lesli pilates karışımı bi güzel terlerim . sonuçları akşam yazarım kızlar.
bu hafta yazlığa gitmicem oraya gidersek komşularla yerim biliyorum bahçe keyfi şu bu mangal derken ipin ucu kaçar. bu hafta evi kaldırmaya karar verdim yarın öğlen başlarım kışlıkları kaldırırım, dip köşe cam girerim pazar günüde böylece kaçamağa fırsat kalmaz :45: :45: e bi dur demek lazım dı bana. umarım p.tesiye şu +++700 ü görmem en azından ayyyyy çok yolum var. kızın bana kızlar kızın :47: :47: :47: :47:

Ziyaretciler tebrik ederim sizleride.Üyelerden daha dakiksiniz :))) Üye olupta,gizliden takipcileride unutmamak lazım tabi :))
..........
Bu yorumu yaptım 6 ziyaretci bir anda 2 ye düştü :)))

Çok fenasin sen.birak onlar bizim hayranlarimiz okusunlar şimdi herkes benim 14 gündür regl olamadığımı öğrendi rezillerdeyim:9:

yok canım hepimiz kadınız niye rezik olasın ziyaretçilerde belli zaten isimleriyle giremiyolar
gizlice takip ediyolar :52::52:

Bir anda hepsi gittiler kız ziyaretci 0 oldu.Bak sen utanma diye gitti hepsi :)))
Ay hakkaten cok fenayım.Hepsi kactı.
Sayın üyelerimiz gizliden degil,kimlik belirterek takip edin.

eda çok fenasın kızzzz :34: :34: kaçırmışsın hayranlarımızı :9: :9: :9:
çok merak ettim kimki bu kadar takipçi hay alllah :9: :9:

$images.jpg

kızlar ofiste kimsecikler yok çayımı bitirince bende az spor yapam mutfakta fırsattan istifade.

sanırım bu güzel sözler şimarttı beni :16: :16: :16: hımm ben oldum havasına girdim. yok ama daha çok yolum var şamar gibi bi sonuç aldım bu gün
bu günki listemi yazayım bana akşama bırakmak yaramıyor. akşamı ayrıca yazarım kızlar
öğle: 8 kaşık kıymalı mercimekli bulgur pilavı+ 1/2 kepekli galeta doğranmış 3 kşk yoğurt+domates+turşu
akşama yazarım menu belli değil. bu akşam 1 saat ya yürürürm yada evde lesli pilates karışımı bi güzel terlerim . sonuçları akşam yazarım kızlar.
bu hafta yazlığa gitmicem oraya gidersek komşularla yerim biliyorum bahçe keyfi şu bu mangal derken ipin ucu kaçar. bu hafta evi kaldırmaya karar verdim yarın öğlen başlarım kışlıkları kaldırırım, dip köşe cam girerim pazar günüde böylece kaçamağa fırsat kalmaz :45: :45: e bi dur demek lazım dı bana. umarım p.tesiye şu +++700 ü görmem en azından ayyyyy çok yolum var. kızın bana kızlar kızın :47: :47: :47: :47:

menü güzel

neslihan biran önce kendine gel akşamları pilav makarna yeme makarna pilavın yanında ekmek yeme:20::20:

künefeye hayır:47::47::47::47:

daha çok yolun var yolun başında böyle yaparsan oooo daha çok işimiz var senle:47::47:

menü güzel

neslihan biran önce kendine gel akşamları pilav makarna yeme makarna pilavın yanında ekmek yeme:20::20:

künefeye hayır:47::47::47::47:

daha çok yolun var yolun başında böyle yaparsan oooo daha çok işimiz var senle:47::47:

nasıl iyi kızdım ama dimi

kız kız dedin kızdım bende

Eki Görüntüle 1087071

kızlar ofiste kimsecikler yok çayımı bitirince bende az spor yapam mutfakta fırsattan istifade.

hadi canım tempo kim tutar seni akşam yürüyüşlerini münkün oldukça yapmaya çalış canım çok fayda ediyo

bide bu haftalığına makarna pilav hamurişleri tatlılardan uzak durmaya çalış güzel sonuçlar alırsın

hani yesen bile sabahları veya öğlen ve çok az sonradan dengelersin

diğer haftalar aynı listene devam edersin bu vücudu şaşırtmak için

Patates corbası nasıl yapılıyor canım?Tadı güzel mi?
edacım 2 soğan doğrayıp havuc rendeledim..havuç ve soğanları zeytinyağında kavurup sonra küçük küçük küp küp doğradığım patatesleri ekleyip biraz kavurduktan sonra sıcak su ekledim..patatesler pişince terbiyesini ekledim..terbiyeye yoğurt bir kaşık un ve bir yumurta sarısı koydum..en son hepsi pişince tereyağında kırmızı biber ve biraz nane kavurup ekledim..biraz da tuz..afiyet olsun:)

kızlar alıntı yapmaya başlamıştım ama başa çıkamadım..
edacım tebrik ederim..senin boyun kaçtı..
ilknurcum ne güzel sıkılaşmışsın maşallah...devamı da gelsin inşallah..
ayşecim sünnetiniz inşallah sorunsuz geçer..
seçilcim lütfen kafana takma şişkinliği..ayrıca bak buna rağmen kilo da vermişsin..üstelik sıkılaşmışsın da..bir de hamile olma ihtimalin yok değil mi..14 gün uzun bir süre..her iki durumda da doktora gitmelisin bence..ayrıca öyle sizi de sıktım gibi laflar duymayalım bir daha:20:
didemcim valla sana nasıl özeniyorum bir bilsen..spor yapmaktaki dakikliğin..eskiden ben de öyleydim ama şimdi herşeyi yağıza göre ayarlamak zorunda kalıyorum..tabi o uyuyunca da yapılacak bir sürü iş oluyor..üstüne ders de hazırlıyorum..valla heralde biraz büyüyünce yine eskisi gibi olabilirim..öyle umut ediyorum yani:1: ayrıca tebrik ederim..
neslihancım sakın moralini bozma lütfen..bu hafta bayram rehaveti bir de havalar birden ısındı düzenimiz iyice değişti..haftaya her şey yoluna girecek..
gülcancım insan evinde olmayınca ya da misafiri olunca düzeni inanılmaz oynuyor..yani düzen kalmıyor.. o yüzden evine gelince her şey normale döner..ohh mis gibi köy havası zaten bir şey yemesen de yarıyor insana:)
inşallah atladığım kimse olmamıştır..

Deryalim ne cok misafirin var?Yatılı misafir agırlamak zor kız....Bugun bildirim günü canım nerdesin?

güzelim merhaba saol canım ilgin için..
evet 7 kişi babaannemiz amcamız dolu:)))
pazartesiye kadar böyleyim..
kilom 81.9..çok dikkat edemedim..ama başladığmdan beri 1.600 gr..

iyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytn az az reçel pekmez bal

ara
6 tane badem 1 tane portakal

öğle 2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 1 bardak ayran

ara
1 sütlü kahve 1 çb leblebi

akşam
1 dilim ekmek 3 yk kabak 1 çb ayran

3 litre su 2 yeşilçay
1 saat pilates yaptım 30 dk bisiklet inşallah
aradada bişeyler atıştırırım:56:

bildirimim

geçen hafta; 60.6

bu hafta; 59.6

giden; 1 kilo :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46: didem maşallah çok güzel vermişsin bak platesi beklyrmuşsun sen bu sana yaradı tebrikelr..
Canlarimmm simdilik sadece bildirim yapiyorum..yagiz uyuyunca gelicem..
Gecen hafta..78.6
Bu hafta..77.5
Giden..1.100

ana kralice:-)
:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46: canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin..
Ddem cok iyi cok güzel vermişsin canım bende + sandım.Sporlar senin güzel sonuclar vermiş.Tebrikler
Ben kendimi hedefe varmış hissediyorum artık.65 olunca toplamda 23 kg vermiş olucam.Kaldı 2 kg cuk.Listeyi benim dısımda biri yapsın ben bazen kv dolayısıyla giremiyorum sizleri bekletmemek icin sizlerden biri yaparsa daha iyi olur diye düşündüm.
maşallah canım sana canım sen bi hele hedefe ulaşta o zaman konuşuruz bu arada herkese çok teşekkür ederim kimsede ilknur olmaz dememiş ama dediğim gibi bi o zaman gelsin gene konuşuruz..
Kızlar sizlere bişey soracagım.Enginarı difrize koymak istiyorum canagını ve kendini ayrı ayrı nasıl koymalıyım?Kararmaması ve taze olması icin?
enginar hakkında pek bilgim yok malesef..
Hanife,ilknur,didem,eda harikasiniz kizlar
SECIL,NESLIHAN VE BEN haftaya bizlerde eksiliriz insallah moral bozmayalim
canım ben kilo vermedm ama teşekkür ederim sıkılaştığım içindi sanırım b tebrik..
Tesekkür ederim canım.Kızlar hosuma giden bir cümleyi paylasmak istedim.Kilo verdim diye sevinmiyeceksiniz,kilo aldım diye üzülmüyeceksiniz...Kilo verdim deyip yerseniz tekrar kilo alırsınız,kilo nasılsa veremiyorum diye yerseniz daha daha cok kilo alırsınız...
çok doğru bir cümle olmuş bu :46::46:
Çok fenasin sen.birak onlar bizim hayranlarimiz okusunlar şimdi herkes benim 14 gündür regl olamadığımı öğrendi rezillerdeyim:9:
:9::9::9::9::9::9::9:bi alemsinz yahuuu:9::9::9:
canım sen o güzel sözlere aldanma sen devam et bu hafta kaçamak yapma yoksa daha fazla kilo alırsın bunu istemezsin herhalde pilavlardan hamur işlerinden vede tatlılardan uzak dur sakın yeme :20::20:
güzelim merhaba saol canım ilgin için..
evet 7 kişi babaannemiz amcamız dolu:)))
pazartesiye kadar böyleyim..
kilom 81.9..çok dikkat edemedim..ama başladığmdan beri 1.600 gr..
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin :nazar::nazar::nazar::46::46::46: bu arada kolay gelsin sana..
iyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytn az az reçel pekmez bal

ara
6 tane badem 1 tane portakal

öğle 2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 1 bardak ayran

ara
1 sütlü kahve 1 çb leblebi

akşam
1 dilim ekmek 3 yk kabak 1 çb ayran

3 litre su 2 yeşilçay
1 saat pilates yaptım 30 dk bisiklet inşallah
aradada bişeyler atıştırırım:56:

menü çok güzel olmuş canım bende daha kaçamak felan yapmıcam bu hafta haftaya kadar 1 kilo vermek istiyorum en azından..

hayırlı akşamalr kızlar menüm bıraz kaçamaklı oldu bugün ama bundan sonra kaçamak felan yok eşimin istedikleri vardı onları yaptım ama daha bundan sonra kaçamak felan yasak..

sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış t.b. ekmeği
çizik zeytin
salam
domates salatalık
1 h. yumurta
çikolatalı çubuklar 4
öğlen bir gofret

akşam
2 poaça
bıraz sarma
yoğurt
2 çatal kızartma ama minik lokmalar

3 litr suyu tamamlarım 1 yeşilçay

Kızlar hepinize iyi akşamlar
Menum
SABAH
Klasik kahvaltı şekersiz çay
ARA
Yeşilçay bir avuç leblebi
OGLE
3 köfte salata bir dilim börek
ARA
Yeşilçay türk kahvesi bir küçük kare çikolata bir incir
Akşam
Yarım kase çorba 2yk biber kavurmasi 3 kaşık makarna

Aneteam canım boyum 1.73 ....
Deryalim tebrikler...
Kızlar ben şimdi listeyi yapayım.mı bilemedim.Beste kaldı...
BU arada.menüm;
sabah 2 dilim ekmege,peynir,domates tost.1 bardak adacayı,zencefil cayı,öglen enginar yemegi 2 canak,1 dilim ekmek,3 yk yogurt
ara 1 türk kahvesi,1 adet baklava(kutlama baklavası mecbur yedim)
aksam 1 kase arpa sehriye corbası,35 dk eliptik 3 litre su.İlerleyen saatlerde 1 elma,1 salatalık yerim.

Back