• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Canimm oyle de.cok guzel olur..valla takmamak elimde degil..cok haklisin.aslinda.ama ben insanlari cok onemsiyorum..yani boyle desim yanlis anlamis midir kirilmis midir diye diye kendimi yiyip bitiriyorum..oyle alistim cunku..umarim cocugum oyle olmaz...
Bir de sacma sapan filmde birsey goruyorum benim de basima gelir mi diye takiyorum..daha cok dogumdan sonra oldu..hele son zamanlarda birsey taktim felaket...dogru olmadigini bile bilr durup durup aklima geliyor...neyse zamanla geciyor..aman sabah sabah kafa sisirdim..

Verirsin canim keske hepimiz senin gibi duzenli spor yapabilsek...

Canim valla.ben.bile inanamadim..tesekkur ederim...sanirim kosusturmadan ve bebisle ugrasmaktan.kacamak da yapsam gidiyor..cunku ben dogumdan sonra ekmek cok yemistim..pratik diye...simdi onu kesince hemen fark etti..deateginiz olmasa yine yerdim..tekrar tesekkurler...

Kizlar bugun cok dersim var..ders aralarinda bakip yaziyorum...geriden gwliyorum kusura bakmayin..

ana kralice:-)

Kızlar hepimize güzel haftasonları diliyorum. Hafta sonumuz güzel mutlu ve az kalorili gecsin inşallah:29: eşime kahve yaparken tabi kendimede size Günaydın diyim dedim herkese kocaman Günaydın:52:

bana neden kızdınız anlamadım.ben dün bildirim yaptım.81.9 um.yazdım..bir sorun mu oldu.

hımmm şimdi anladım..
sanırım yanlış bilgi veriyorum sandınız..biz geçen hafta henüz listeye girmediğimiz için o bildirim sayılmaz sandım..ilk başladığım kilodan hesaplanacak diye düşündüm..o nedenle 12 gün önceki kilomu yazdım..yoksa bir haftada 200 gr, 12 günde 1.600..yanlış anlaşılma olmuş..

canım bildirim yaparken şöyle yapıcaksın
geçen hafta
bu hafta
giden
şeklinde eda geçen haftaki kilonu sormuştu senden cevap gelmeyince sayfalarda geçen haftaki kilonu aramış bir sürü sayfa olunca zor oluyor birdahaki hafta yazdım şekilde bildirim yaparsan eda içinde kolaylık olur hem bizlerde görmüş oluruz kaç kilo verdiğimizi..

günaydın ilknur..neden bilmiyorum ama soğuk havalara bayılıyorum..hele yağmura ....
bir hafta boyunca evde misafir olacak arkadaşlar..ara ara girip süperrrr sohbetlernize katılıcam..uyumunuza bayılıyorum..ilknur seni de tabrik ederim..hedefin kaç kilo olmak..

Canim hep okuyorum inan ki...ya cok sacma valla...esim her seferinde ikna ediyor..en ufak bir boslugumda yine geliyor aklima...

Cok sagol canim destegin icin...annelik insani evhamli yapiyor..hayatta hic bu kadar kiymetli bir seyin olmuyor daha once..neyse cnm cok sagol

hanife cim sakın senin kaybetme takıntın olmasın canım dikkat et takıntı haline getirirsen korkularını zor olur atlatmak. istersen bu konuda destek al. benim bi tezim var :) tek çocucu olan insanlarda biraz fazlaca kaygı korku kaybetme duygusu sanırım bide taparcasına sevme duygusu gelişiyor. bende yaşamıştım. ikinci çocuktan sonra atlattım. eğer durumunu doğru anladıysam benzer durumsa yani . çok güzel bi dine sahibiz aslında. emanetlere sahip çıkınız deniyor, emaneten sahip olduklarımıza tapmak değil değerince,elden geldiğince sahip çıkmamız gerektiği her zaman hatırlatıyor. annelik işte bazen taparcasına seviyoruz hepimiz .buda bize evham kaygı katıyor.sen bol dua etmeye devam et canım tek sığınağımız mabetimiz orası. ama konuyu tamda anlamamış olabilirim açarsan yardımcı olmaya çalışırız kızlarla.

derya hoşgeldin allah kolaylık versin. bebişine acil şifalar canım

hanife cim sakın senin kaybetme takıntın olmasın canım dikkat et takıntı haline getirirsen korkularını zor olur atlatmak. istersen bu konuda destek al. benim bi tezim var :) tek çocucu olan insanlarda biraz fazlaca kaygı korku kaybetme duygusu sanırım bide taparcasına sevme duygusu gelişiyor. bende yaşamıştım. ikinci çocuktan sonra atlattım. eğer durumunu doğru anladıysam benzer durumsa yani . çok güzel bi dine sahibiz aslında. emanetlere sahip çıkınız deniyor, emaneten sahip olduklarımıza tapmak değil değerince,elden geldiğince sahip çıkmamız gerektiği her zaman hatırlatıyor. annelik işte bazen taparcasına seviyoruz hepimiz .buda bize evham kaygı katıyor.sen bol dua etmeye devam et canım tek sığınağımız mabetimiz orası. ama konuyu tamda anlamamış olabilirim açarsan yardımcı olmaya çalışırız kızlarla.

saol canım...
iyi çok şükür e öksürük çok..antibiyotikte kullanmak istemiyorum..ballı karışımlarla atlatıcaz..

hmm iyi hadi bakalım o zaman gayretledevam..

aynen yahuu anne olunca herşey daha farklı oluyor allah cümlesinin bizlerinden evlatlarını korusun amin..
Yurekten amin diyorum canimm

Canim ne guzel yazmissin anlamissin derdimi..asljnda hayatimda hersey cok hizli gelisti son yillarda..en kotusu dugunume 3 ay kala babami kaybetmem oldu..sonra her sey benim kontrolumden cikyi sanki..hayatin hizina yetisemiyorum..oglum da oyle bir boslugu doldurdu ki her seyim oldu..esim icin de oyle..cok baglandik ona..eminim herkes oyledir..daha 9 aylik ebeveyniz..bence alisacagiz zamanla..sen de yasamissin ya..bir seye ya da birine en baslarda cok coskuyla baglaniyoruz...zamanla bu coskuyu yonetmeyi ogrenecegim insallah simdilik o beni yonetiyor:)

Canim ne guzel yazmissin anlamissin derdimi..asljnda hayatimda hersey cok hizli gelisti son yillarda..en kotusu dugunume 3 ay kala babami kaybetmem oldu..sonra her sey benim kontrolumden cikyi sanki..hayatin hizina yetisemiyorum..oglum da oyle bir boslugu doldurdu ki her seyim oldu..esim icin de oyle..cok baglandik ona..eminim herkes oyledir..daha 9 aylik ebeveyniz..bence alisacagiz zamanla..sen de yasamissin ya..bir seye ya da birine en baslarda cok coskuyla baglaniyoruz...zamanla bu coskuyu yonetmeyi ogrenecegim insallah simdilik o beni yonetiyor:)

Evet baba kaybı kız çocuğu için eminim çok zordur anne kaybida öyle. Basın sağolsun canım. Dediğin gibi çocuk yetiştirmek hele bizim gibi çalışan kadın için zor. Hayat hızlı yetişmek zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu gunum
sabah klasik kahvaltım 2 ekmek ile
Ara 1 elma 10 dk kardiyo ofiste
Öğle 1.5 ekmek 1kase mercimek çorba ve 1/2 avakado salatası 2 kasık kıymalı patlıcan
Ara 1 kahve
1 saat yürüyüş
Aksam 8 kş taze fasulye 3 lokma annem yapmış kıymalı börek tadına baktım valla :) . 0.5 dilim Ekmek .yarım kase corba
Kaçamak yok :)

Günaydın hanımlar 1.cimizi ve 2.cimizi tebrik ediyorum,ayse yine aynı koltugu paylastık kızzz:9::46::46:Hanife azmin,basarın,takibin,kendine inancın daim olsun canımm.Ddem sporları dakika dakika yapınca bak ne güzel 2.,oldun.1.bekliyorum senden...

İyi akşamlar eda ellerine sağlık herkesi çok çok tebrik ediyorum, eda evet seninle aynı koltuktayiz:3:
neslihan canım senden hırs yapıp bu hafta derece almani bekliyorum canim

Kızlar inşallah ben bu hafta kilo verebilirim çünkü izinliyim cumaya kadar evde düzen bozuluyor bende

Son düzenleme:

Canım zor çok şeyler yaşadıkların basın sağolsun ama dediğin gibi hayat çok hızlı akıyor ve insan herşeye zamanla alışıyor allah sabır versin canı
ilk çocukta herkes aynı şeyleri yaşamıştır diye düşünüyorum hayatının merkezicocugumuz oluyor rabbim acılarını gostermisin cumlemize

Kızlar ben menumu yaziyim
SABAH
1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık yeşillik 2 dilim ekmek bal

OGLE
1kase kısır 1 dilim börek 3 catal sütlü tatlı

AKSAM
1 dilim ekmek 4 kaşık ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar sporumu yapptım geldim şidmdi çay içiyorum.. yürüyüş 50 dakika 40 dakikada aletler :8:

menüm

sabah
1 minik kurabiye
1 dilim ekmek tost makinasında kzıarmış
bal
1 haşlama yumurta
1 çay kaşığı mayoez 1 çay kaşığı ketçap

ara
sütlü türk kahvesi

akşam
1 but fırında
mantar sote
yoğurt
1 tane sarma

3 litre su 2 yeşilçay

canım allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah..:29:

Selam kızlar nasılsınız? Dün giremedik bi türlü gündüz gezdik akşamda film izledik falan fırsat bulup giremedim bi türlü. Dün yediklerim
Sabah:1.5 krep peynir salatalık domates
Ara:sütlü Nescafe ve fındık beyaz leblebi 5 tane cips
Ara:1 minik sosisli sandviç az kola (disaridaydim)
Öğle:1 tabak bulgur pilavı
Akşam:1 dilim ekmek bir kase çorba bir parça peynir
Ara:2 kurabiye ve az çerez
Dün baya yürüdüm kızlar ama ne kadar yürüdüm bilmiyorum

Benden de selam kızlar. Dun kazasiz gecti hatta akşam yemekten sonra 40 dk yürüdük eşimle mis gibi dim çayı nin kenarında :) . Bu gun Sıkı pazar kahvaltısı yaptim öğlen yemem sadece meyve yerim. Aksami hafif anlatırım işallah. Akşam yürüyüş yaparim

Evet baba kaybı kız çocuğu için eminim çok zordur anne kaybida öyle. Basın sağolsun canım. Dediğin gibi çocuk yetiştirmek hele bizim gibi çalışan kadın için zor. Hayat hızlı yetişmek zor

Canım zor çok şeyler yaşadıkların basın sağolsun ama dediğin gibi hayat çok hızlı akıyor ve insan herşeye zamanla alışıyor allah sabır versin canı
ilk çocukta herkes aynı şeyleri yaşamıştır diye düşünüyorum hayatının merkezicocugumuz oluyor rabbim acılarını gostermisin cumlemize

canım allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah..:29:

Kizlar cok tesekkur ederim desteginiz ve onem verip dinlediginiz icin..
Ben de dun giremedim bugun de yogundu..simdi isten ciktim...hemen yazayim dedim aklim sizde kaliyor:)

Benden de selam kızlar. Dun kazasiz gecti hatta akşam yemekten sonra 40 dk yürüdük eşimle mis gibi dim çayı nin kenarında :) . Bu gun Sıkı pazar kahvaltısı yaptim öğlen yemem sadece meyve yerim. Aksami hafif anlatırım işallah. Akşam yürüyüş yaparim

Kizlar hanife ve benden başka kimse gelmemiş . Ben bugun kaç saat bisiklet surdum bilmiyorum pestilim çıktı coluk çocuk bisiklet yarısı izlemeye düştük yollara tam 5 saat kalmisiz ayaklarınız koptu . Kahvaltı sıkı olduğu için öğle sadece Karadut yedik ağaçlardan onuda olcmedim :) akşam yemekte keşkek yedim ekmeksiz 1 tabak . Bu gun sorunsuz geçti derken 1 kase çekirdek yedim kaçamak olarak o kadar. Ha bide regl oldum kızlar cuma artı çıkmasının sebeplerinden biride bu olabilir. Kimsecikler yok tv seyredip yatacagim az sonra hayırlı akşamlar hepinize

Günaydın kızlar haftasnu yine benim diyet yalan oldu bugünde pikniğe gidicez
Oğlum hasta önce onu bi sağlık ocağına götürücem sonnrada gezmeye

Bu hafta kilo verememde inşallah almam sizler baya sıkı tutmuşsunuz:nazar:

Hanife başın sağolsun canım

Okorkudan bendede oluyo zaman zaman helede televizyonda kötü şeyler gördükçe
Canım

Günaydın kızlar haftasnu yine benim diyet yalan oldu bugünde pikniğe gidicez
Oğlum hasta önce onu bi sağlık ocağına götürücem sonnrada gezmeye

Bu hafta kilo verememde inşallah almam sizler baya sıkı tutmuşsunuz:nazar:

canım bugün yarın dengelersin cumaya kadar gene kilo verirsin merak etme sporunu bırakma yeter 3 gündede güzel kilo veriliyor yeterki dikkat et..

Kizlar hanife ve benden başka kimse gelmemiş . Ben bugun kaç saat bisiklet surdum bilmiyorum pestilim çıktı coluk çocuk bisiklet yarısı izlemeye düştük yollara tam 5 saat kalmisiz ayaklarınız koptu . Kahvaltı sıkı olduğu için öğle sadece Karadut yedik ağaçlardan onuda olcmedim :) akşam yemekte keşkek yedim ekmeksiz 1 tabak . Bu gun sorunsuz geçti derken 1 kase çekirdek yedim kaçamak olarak o kadar. Ha bide regl oldum kızlar cuma artı çıkmasının sebeplerinden biride bu olabilir. Kimsecikler yok tv seyredip yatacagim az sonra hayırlı akşamlar hepinize

canım ne güzel eğlenmişsiniz bisiklet sürmeyi bende çok seviyorum güzel oluyor..

Back