"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

aynen benim kocamda görsün azimli kadın nasıl oluyor o istesede istemesede gidecek o kilolar

pilatesimi yaptım kızlar yeşilçayımıda içtim şimdi çıkıcam annemlere orasıda 2o dk sürüyo birazda parka uğrar fazla yürürüm görüşmek üzere
vallahi sen kadar spor yapan yok aramızda tebrikler canım.ama bırakırsan çok sendelersin şeker dikkat et

isteyince başarırsın azmin elinden bişey kurtulmaz canım

basaracagim sizin sayenizde
hoşgeldin
bence eşine kilo verelim deme itici olur.onu sağlıklı beslenmek kaliteli yaşlanmak konularından vur. mesela şikayet et belim ağrıyor de o gün yemek yapamadım fenaydım hastaydım de sonrada doktora gittim acil kilo vermen gerek bune dedi de ve ona sağlık için beslenmemizi değişmemiz lazımmış de
ben sneide kendimide seviyorum hayatım kaliteli yaşlanmamız için ben senin yerinede öğreneyim beraber sağlıklı yaşayalım de. bak bu tarz yöntemler kadınca yöntemler çok işe yarar her konuda . biraz kadınsı düşün yeterli

kızlar kahvaltıda acık siyah cay icmek mi iyi yoksa yesil cay mı kahvaltımıda yaptım 1 domates yarım salataık 1 dilim peynir yarım dilim tamtahıllı ekmek ve 1 bardak yesil cay
kızları bilmiyorum ama ben bu kadar az besinle kalıcı kilo veremem. diyetisyenimde bana kalorisi biraz fazla liste vermişti zaten hiç aç kalmıyorum.haftada 300-900 gr arasında hep kilo verdim. kendimi sınırlarsam bir hafta verip öbür hafta alıyorum çünki buna gerek yok benim açımdan çünki harika bi listem var. bu liste tarzını adet edindim aşsamda fazla sınırı zorlamıyor dengeliyorum.
aynen benim kocamda görsün azimli kadın nasıl oluyor o istesede istemesede gidecek o kilolar

dediğim gibi kocan için farklı şeyler düşün canım

ben şu ana kadar ki yediklerimi yazayım kızlar akşama devam ederim
sabah: limonlu 2 bardak su. yarım saat sonra: 1/4 avakado+1 kşk lor+1ince kaşar+1haşlama yumurta+yeşillik+1 t.k.ş tahin pekmez+2dlm ekmek
ara: 1 sütlü kahve
öğlen: yayla çorbası+1 dlm ekmek
ara: 1 muz+ 1/2 elma+5kşk yoğurt yerim ikindiden sonra ilk fırsatta 1 saat yürüyüş yapacağım sahilde tabi yağmur yağarsa iptal hava bi garip
görüşürüz kızlar

tesekkür ederim bunları deneyecegim insallah olumlu sonuc alırım yemek yemek gelmiyor içimden o yüzden bu kadar az yedim

ben bu kadar yiyemem ki yaa

:)))) doğrudur. benim için kahvaltı en sevdiğim ve bayıldığım öğündür. sıkı yaparım öğlenede acıkmam :))

ben bu kadar sey yiyince daha fazla kilo alacagımı düsünüyorum oyüzden diyetisyene gitmeyi bıraktım

ben bu kadar sey yiyince daha fazla kilo alacagımı düsünüyorum oyüzden diyetisyene gitmeyi bıraktım

tabiki her beden metabolizması aynı değil sen kendi metabolizmanı bilirsin ona göre beslen canım. eşinle de mücadelende kolay gelsin sana
canım bol eksili haftalar dilerim

tabiki her beden metabolizması aynı değil sen kendi metabolizmanı bilirsin ona göre beslen canım. eşinle de mücadelende kolay gelsin sana
canım bol eksili haftalar dilerim

cook tesekür ederim sanada bool eksili haftalar

Canlar valla cok sasirtiyor cocuklar insani...allah uzun saglikli omurler versin...

Canimm mutlu oldugun cok belli...hep boyle gitsin insallah...dunku yediklerin is kutlamasi olsun:)

Anneler iste hepsi ayni:)

Rabbim nasil buyuk...tam sinirleein bozulcakti gorumcen gelince... is oldu:)
ana kralice

Amin canım aminnn.

Menüm
sabah 2 dilim ekmek,1 salatalık,yarım domates,4 zeytin,3 dilim peynir,1 büyük bardak adacayı-bal.
Ara yok.13:30 da yemek
1 tabak bezelye,4 yk bulgur pilavı.
1 bardak kekik cayı.
Şimdide bol mısırlı,sirkeli yeşil salata yiyorum.
2 litre su.Daha 1 elma-portakal,1 kahve icer günü tamamlarım.
Yemekten sonra uyuya kalmışım :)) yeni uyandım.

Eda menu başarılı canım. Aynen sözde yürüyüş yapacaktim uyudum yemek hazırlarken metro fm le bi hopladim zipladim 15dk .akşam Menümüde menemen ve avakado salatası var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menum
SABAH
1d yumurtali ekmek
ARA
1kase nesfit
OGLE
1d ekmek,peynir
ARA
1cb capucino,1cb leblebi 1avuc firinda kurutugum kitir ekmekten
AKSAM
1kase kisir
2lt su ,evisi 1saat

Günaydın fıstıklar yeni gözümü açtım size Günaydın diyim dedim bu aralar bizimki biraz kıskanç ve ilgi bekliyo fırsatını bulmusken uğradım. Hepimize mutlu hafta sonları
hmmmm burnuma fena halde kıskançlık kokuları geliyor
bencede listeye dahil olabilir canım..
cancazım her zaman olmuyor sonuçta bende bugün akşam dışarıdan gelince bişeyler yaptım ilk defa akşam akşam gözüm döndü sanki amam ok acıkmıştım bişeyler alabileceğim bir yerde yoktu eve gelince önüme ne geldiyse yedim diyebilrim..
isteyince başarırsın azmin elinden bişey kurtulmaz canım

basaracagim sizin sayenizde

kızlar kahvaltıda acık siyah cay icmek mi iyi yoksa yesil cay mı kahvaltımıda yaptım 1 domates yarım salataık 1 dilim peynir yarım dilim tamtahıllı ekmek ve 1 bardak yesil cay

inşallah olacak canım herkes şaşırsın yazada az kaldı bu arada.. benim eşimde beni şu aralar fena süzüyor bi görsen ama çok komik oluyor ney giysem baştan aşşağı süzüyor adam çok iyi kilo verdin diyor çok şey söylemeyim şımarma diyor ama bakışları yetiyor zaten..
insallah canım hep mutlu gecsin

esim 100 kilo var simdi evlendiğimizde 85 kiloydu oda evet canım biraz öyle köstek oluyor:2:

canım şimdi anlaşıldı eşinin neden kilo vermeni istemediği ama sen boşver devam et o senin zayıfladığını görünce kendiside seninle birlikte zayıflamak isticek bak gör.. kahvaltıda ben çay içiyorum bişey olmuyor yeşilçayıda aralarda felan içiyorum
amin canım.. bi akrabamız vardı rahmetli şöyle derdi hep şimdiki çocuklar analarının karnında üniversiteyi okuyup çıkıyorlar diye gerçeten çok doğru çok bilmişler..

hayırlı akşamalr fıstıklar bugün arkadaşın kızına etek felan bakmaya gittik ama çok yorulduk yaa birde su içemedim araları yapamadım kurt gibi acıktım alışkın değilim ya eve gelir gelmez bir sürü şey yedim sanki..

sabah
3 dilim ekmek
bal
çokokrem
bunlardan az yedim
3-4 dilim saltalık
1 dilim salam
beyaz peynir
2 köfte

akşam
tost kaşar domates sucuk
2 yulaflı bisküvi fındık kremalı
10 tane kadar çıtır fıstık

suyu 2.5 litreye tamamlarım sanırım 1 yeşilçay

bugün çok saçma sapan oldu yarında dışarıdayım ama pazartesi çok daha düzenli olacak inşallah menüm..

Menum
SABAH
1d yumurtali ekmek
ARA
1kase nesfit
OGLE
1d ekmek,peynir
ARA
1cb capucino,1cb leblebi 1avuc firinda kurutugum kitir ekmekten
AKSAM
1kase kisir
2lt su ,evisi 1saat

kızlar menüleriniz çok güzel olmuş.. benim canım ne istiyor biliyormusunuz akşamları kfleks yemek istior bir dönem bakaılm yarın alırsma bu hafta akşamları kflaks le geçiricem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…