• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar iyi akşamlar inşallah herkes iyidir ben iyi olmaya çalışıyorum kızım biraz daha iyi antibiyotik etkisini gösterdi ama şimdide oğlum atesleniyor sabahtan beri. niye böyle oluyor anlamıyorum o kadarda dikkat ediyorum onlara :5::5:

Menumu yazayım
SABAH
Yumurtalı patates peynir domates salatalık yeşillik 2 lokma ekmek tahinli pekmez
OGLE
Bir kase kisir 2 sigara böreği bir dilim kek
Akşam
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
1.5 lt su 1 yeşilçay

Kizlar geçmişi tam okuyamadım ne olur kusura bakmayın :16::16:

Aysecim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Bugünkü menüm
Kahvaltı:Sucuklu yumurta domates salatalık peynir
Ara:1 avuç leblebi bir tane halka tatlı
Öğle:1 tabak tavuklu pilav bir kase yoğurt
Ara:bir paket diyet mısır pirinç patlağı
baya bi karbonlu geçmiş ama akşamı yemeyerek dengelemişsin afiyet olsun..
aynen canım o baska bi huzur veryor insana hem daha güzel zaman geciyor:3:
evet aynen öyle :34:
Kızlar ben kaçar benim afacan oyun istiyo fırsat bulursam gelirim iyi geceler fıstıklar:16:

tamam canım hayırlsı geceler..

kızlar leslie ile 5 mil yapacağim bırazdan öptüm hepinizi iyi geceler:52:

merhaba kahvaltımı yapmadım ama 3mil leslile sporum yaptım simdi kahvaltımı yapacagim
kahvaltıyı çok geçe bırakma canım
kızlar kahvaltıda acık siyah cay icmek mi iyi yoksa yesil cay mı kahvaltımıda yaptım 1 domates yarım salataık 1 dilim peynir yarım dilim tamtahıllı ekmek ve 1 bardak yesil cay:nazar:
bence 1 bardak şekersiz siyah çay iç
ayy harikasın vallahii:46:
sağol canım
:)))) doğrudur. benim için kahvaltı en sevdiğim ve bayıldığım öğündür. sıkı yaparım öğlenede acıkmam :))
çok doğru
ben bu kadar sey yiyince daha fazla kilo alacagımı düsünüyorum oyüzden diyetisyene gitmeyi bıraktım
diyetisyene gitmek en iyisi canım bence git
Menüm
sabah 2 dilim ekmek,1 salatalık,yarım domates,4 zeytin,3 dilim peynir,1 büyük bardak adacayı-bal.
Ara yok.13:30 da yemek
1 tabak bezelye,4 yk bulgur pilavı.
1 bardak kekik cayı.
Şimdide bol mısırlı,sirkeli yeşil salata yiyorum.
2 litre su.Daha 1 elma-portakal,1 kahve icer günü tamamlarım.
Yemekten sonra uyuya kalmışım :)) yeni uyandım.
afiyet olsun canım menü güzel
Menum
SABAH
1d yumurtali ekmek
ARA
1kase nesfit
OGLE
1d ekmek,peynir
ARA
1cb capucino,1cb leblebi 1avuc firinda kurutugum kitir ekmekten
AKSAM
1kase kisir
2lt su ,evisi 1saat
afiyet olsun canım güzel
hayırlı akşamalr fıstıklar bugün arkadaşın kızına etek felan bakmaya gittik ama çok yorulduk yaa birde su içemedim araları yapamadım kurt gibi acıktım alışkın değilim ya eve gelir gelmez bir sürü şey yedim sanki..

sabah
3 dilim ekmek
bal
çokokrem
bunlardan az yedim
3-4 dilim saltalık
1 dilim salam
beyaz peynir
2 köfte

akşam
tost kaşar domates sucuk
2 yulaflı bisküvi fındık kremalı
10 tane kadar çıtır fıstık

suyu 2.5 litreye tamamlarım sanırım 1 yeşilçay

bugün çok saçma sapan oldu yarında dışarıdayım ama pazartesi çok daha düzenli olacak inşallah menüm..
canım çok dediğinde bumuydu herzamankinden biraz fazla
kahvaltı yarım dilim tam tahıllı ekmek 1 domates yarım salatalık 1 dilim peynir 1 bardak yesil çay
ara 8 tane erik
öglen lorlu menemen 1 dilim kepek ekmegi bıraz yogurt bıraz salatalık
ara 1 fincan türk kahvesi
aksam 1 kase kısır 6 tane antep fıstıgı (esim yiyordu yemek zorunda kaldım)
fazla birsey oldugunu düsünüyorsanız söyleyin lütfen:50:
afiyet olsun yeni başladığın için az bile yalnız kısır türünü falan akşam yeme canım
Kızlar pazartesi sabahı yürüyüşe cikacagim kahvaltı yapıp ta mi cikayim yapmadan mi
bence kahvaltı yap 1 saat sonra çık tabi sanada uyuyorsa
Kızlar iyi akşamlar inşallah herkes iyidir ben iyi olmaya çalışıyorum kızım biraz daha iyi antibiyotik etkisini gösterdi ama şimdide oğlum atesleniyor sabahtan beri. niye böyle oluyor anlamıyorum o kadarda dikkat ediyorum onlara :5::5:

Menumu yazayım
SABAH
Yumurtalı patates peynir domates salatalık yeşillik 2 lokma ekmek tahinli pekmez
OGLE
Akşam
1.5 lt su 1 yeşilçay

çok geçmiş olsun canım afiyet olsun

iyi geceler kızlar bizde yeni geldik eve
bugünki menüm
kahvaltı klasik aynı

ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane armut

öğle
2 dilim ekmek 3 yk yoğurt 1 tabak yeşil fasulye

ara
1 bardakta mısır sade

akşam
1 kase çorba 5-6 kaşık makarna salata

aradada biraz bisküvi çekirdek falan yedim

1 saat pilates 1 saati geçkinde yürümüşümdür

Menum
SABAH
1d yumurtali ekmek
ARA
1kase nesfit
OGLE
1d ekmek,peynir
ARA
1cb capucino,1cb leblebi 1avuc firinda kurutugum kitir ekmekten
AKSAM
1kase kisir
2lt su ,evisi 1saat
afiyet olsun canım..nesfit çok seviyorum ben..bir öğün yiyorum haftaiçi ...hem süt de tüketmiş oluyorum...

hmmmm burnuma fena halde kıskançlık kokuları geliyor :1:

bencede listeye dahil olabilir canım..

cancazım her zaman olmuyor sonuçta bende bugün akşam dışarıdan gelince bişeyler yaptım ilk defa akşam akşam gözüm döndü sanki amam ok acıkmıştım bişeyler alabileceğim bir yerde yoktu eve gelince önüme ne geldiyse yedim diyebilrim..

inşallah olacak canım herkes şaşırsın yazada az kaldı bu arada.. benim eşimde beni şu aralar fena süzüyor bi görsen ama çok komik oluyor ney giysem baştan aşşağı süzüyor adam çok iyi kilo verdin diyor çok şey söylemeyim şımarma diyor ama bakışları yetiyor zaten..:1:

canım şimdi anlaşıldı eşinin neden kilo vermeni istemediği ama sen boşver devam et o senin zayıfladığını görünce kendiside seninle birlikte zayıflamak isticek bak gör.. kahvaltıda ben çay içiyorum bişey olmuyor yeşilçayıda aralarda felan içiyorum

amin canım.. bi akrabamız vardı rahmetli şöyle derdi hep şimdiki çocuklar analarının karnında üniversiteyi okuyup çıkıyorlar diye gerçeten çok doğru çok bilmişler..
evet canım benim babaannem de öyle diyor..okula gidip gelmiş bu çocuklar valla diyor:)

hayırlı akşamalr fıstıklar bugün arkadaşın kızına etek felan bakmaya gittik ama çok yorulduk yaa birde su içemedim araları yapamadım kurt gibi acıktım alışkın değilim ya eve gelir gelmez bir sürü şey yedim sanki..

sabah
3 dilim ekmek
bal
çokokrem
bunlardan az yedim
3-4 dilim saltalık
1 dilim salam
beyaz peynir
2 köfte

akşam
tost kaşar domates sucuk
2 yulaflı bisküvi fındık kremalı
10 tane kadar çıtır fıstık

suyu 2.5 litreye tamamlarım sanırım 1 yeşilçay

bugün çok saçma sapan oldu yarında dışarıdayım ama pazartesi çok daha düzenli olacak inşallah menüm..

açık kahve canım 1 senedir bu rengi kullanıyorum sıkılana kadar devam..
sıhhatler olsun canım:) afiyet olsun..hafta sonuna göre az bile yemişssin..

kahvaltı yarım dilim tam tahıllı ekmek 1 domates yarım salatalık 1 dilim peynir 1 bardak yesil çay
ara 8 tane erik
öglen lorlu menemen 1 dilim kepek ekmegi bıraz yogurt bıraz salatalık
ara 1 fincan türk kahvesi
aksam 1 kase kısır 6 tane antep fıstıgı (esim yiyordu yemek zorunda kaldım)
fazla birsey oldugunu düsünüyorsanız söyleyin lütfen:50:
afiyet olsun canım menü güzel bence...

Menumu yazayım
SABAH
OGLE
Akşam
1.5 lt su 1 yeşilçay

ne kusuru canım..Allah acil şifalar versin..sen eminim en güzel şekilde koruyorsundur ama çocuk bu..hasta da oluyor düşüyor da bir yerini de acıtıyor:( biz de öyle büyüdük...hemen iyileşsinler inşallah..

sabah : yumurta - zeytin-peynir- karışık bitki çayı - 2 dilim ekmek
ara : eti gurme :(
öğle : türlü - yoğurt
ara : fındık
akşam : petibör - soda
canım çok az yemişsin..aksam yemeğini yesen iyi olur..

Bugünkü menüm
Kahvaltı:Sucuklu yumurta domates salatalık peynir 2 dilim ekmek
Ara:1 avuç leblebi bir tane halka tatlı
Öğle:1 tabak tavuklu pilav bir kase yoğurt
Ara:bir paket diyet mısır pirinç patlağı
Akşam:yok

afiyet olsun canım..regl oldun mu..

iyi geceler kızlar,
bugün ölcem kahrımdan..başladığımdan beri ilk kez tatlı yedim..iş arkadaşlarım çok istiyordu şekerpare yapıp götürdüm..herkes çok güzel deyince tadına bakayım dedim bir tane de ben yedim:(

sabah:kepekli kumru (domatesli bir dilim peynirli..
ara: bir türk kahvesi..
öğlen: bir küçük tavuk pirzola, 4 lokma yağsız baharatlı patates, bir kase çorba, 3 kaşık yoğurt, bir bardak ice tea..
ara: bbir şekerpare, 2 bardak çay..
akşam: ( dışardaydık ) bir lahmacun, biraz salata, bir ayran, iki kaşık bulgur pilavı:( 2 çatal da künefe:(
ayy isterseniz bana ceza verebilirsiniz..ilk defa bu kadar çok yedim..ama hafta içi dengeleyeceğim...zaten kanal tedavisi yaptırıyorum çok yiyemem inşallah:)

iyi geceler kızlar,
bugün ölcem kahrımdan..başladığımdan beri ilk kez tatlı yedim..iş arkadaşlarım çok istiyordu şekerpare yapıp götürdüm..herkes çok güzel deyince tadına bakayım dedim bir tane de ben yedim:(

öğlen: bir küçük tavuk pirzola, 4 lokma yağsız baharatlı patates, bir kase çorba, 3 kaşık yoğurt, bir bardak ice tea..
akşam: ( dışardaydık ) bir lahmacun, biraz salata, bir ayran, iki kaşık bulgur pilavı:( 2 çatal da künefe:(
ayy isterseniz bana ceza verebilirsiniz..ilk defa bu kadar çok yedim..ama hafta içi dengeleyeceğim...zaten kanal tedavisi yaptırıyorum çok yiyemem inşallah:)

Arada oluyor canım bugün dengelersin birazda sporla tamamdır:34: geçmiş olsun şimdiden

afiyet olsun canım..nesfit çok seviyorum ben..bir öğün yiyorum haftaiçi ...hem süt de tüketmiş oluyorum...

evet canım benim babaannem de öyle diyor..okula gidip gelmiş bu çocuklar valla diyor:)

sıhhatler olsun canım:) afiyet olsun..hafta sonuna göre az bile yemişssin..

afiyet olsun canım menü güzel bence...

ne kusuru canım..Allah acil şifalar versin..sen eminim en güzel şekilde koruyorsundur ama çocuk bu..hasta da oluyor düşüyor da bir yerini de acıtıyor:( biz de öyle büyüdük...hemen iyileşsinler inşallah..

canım çok az yemişsin..aksam yemeğini yesen iyi olur..

afiyet olsun canım..regl oldun mu..
Olmadım daha canım geçen gün gelicek sandım baya bi karın ağrım vardı ama daha gelmedi:44:

iyi geceler kızlar bizde yeni geldik eve
bugünki menüm
kahvaltı klasik aynı

ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane armut

öğle
2 dilim ekmek 3 yk yoğurt 1 tabak yeşil fasulye

ara
1 bardakta mısır sade

akşam
1 kase çorba 5-6 kaşık makarna salata

aradada biraz bisküvi çekirdek falan yedim

1 saat pilates 1 saati geçkinde yürümüşümdür
Afiyet olsun canım bisküvi ve çekirdeği abartmadiysan sıkıntı yok.sen plates yaptım deyince benimde yapasim geliho valla.ama plates topum falan yok annemde vardı alicam gidince.bende yapıcam:15:

kızlar menüleriniz çok güzel olmuş.. benim canım ne istiyor biliyormusunuz akşamları kfleks yemek istior bir dönem bakaılm yarın alırsma bu hafta akşamları kflaks le geçiricem..

Kızlar pazartesi sabahı yürüyüşe cikacagim kahvaltı yapıp ta mi cikayim yapmadan mi

Menumu yazayım
SABAH
OGLE
Akşam
1.5 lt su 1 yeşilçay

İlknur canım kfleks sürekli yendiginde kabızlık yapıyormuş,hicte saglıklı degil....
Ayse cok gecmiş olsun canım.Sen ne kadar dikkat etsende cocukların bünyeleri zayıf oluyor.
Hanife arada yenebilir tatlı.Ama künefe ve sekerpare yanyana olmasa iyiymiş.Bugun dengelersin artık.
Asksn canım eger seker düşüklügü problemin yoksa sabah ac karnına yürüyüş yapıp gelebilirsin,kahvaltıdan sonra yürüyceksen 2 saat sonra cıkmalısın.

Arada oluyor canım bugün dengelersin birazda sporla tamamdır:34: geçmiş olsun şimdiden

Olmadım daha canım geçen gün gelicek sandım baya bi karın ağrım vardı ama daha gelmedi:44:
Gunaydin...Bir an evvel olursun insallah canim..dengeleyecegim insallah..

Günaydın kızlarrrr.İyi ve mutlu pazarlar hepinize.

İlknur canım kfleks sürekli yendiginde kabızlık yapıyormuş,hicte saglıklı degil....
Ayse cok gecmiş olsun canım.Sen ne kadar dikkat etsende cocukların bünyeleri zayıf oluyor.
Hanife arada yenebilir tatlı.Ama künefe ve sekerpare yanyana olmasa iyiymiş.Bugun dengelersin artık.
Asksn canım eger seker düşüklügü problemin yoksa sabah ac karnına yürüyüş yapıp gelebilirsin,kahvaltıdan sonra yürüyceksen 2 saat sonra cıkmalısın.

Gunaydin edacimm..dengeleyecegim insallah..

ana kralice:-)

Hanife nasılsın?Kız fotonu ne zaman gösterceksin bize?Ziyaretciler olmadan biz bizeyken koy görelim.

iyi geceler kızlar,

üzme kendini dengelersin bu gün

günaydin kızlr daha yeni kalktım aksam basım agrıdı uyuyamadım bu saatte ne yiyeyim ki ben yaa hiç birsey istemiyor canım :19:

yok seker düsüklügüm sadece su içerim yeter bide saatlerin ona uyuyor

Back