"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kahvaltı yarım dilim tam tahıllı ekmek 1 domates yarım salatalık 1 dilim peynir 1 bardak yesil çay
ara 8 tane erik
öglen lorlu menemen 1 dilim kepek ekmegi bıraz yogurt bıraz salatalık
ara 1 fincan türk kahvesi
aksam 1 kase kısır 6 tane antep fıstıgı (esim yiyordu yemek zorunda kaldım)
fazla birsey oldugunu düsünüyorsanız söyleyin lütfen

cook saol canım insallah hepsini basaracagim

Kızlar pazartesi sabahı yürüyüşe cikacagim kahvaltı yapıp ta mi cikayim yapmadan mi

Kızlar iyi akşamlar inşallah herkes iyidir ben iyi olmaya çalışıyorum kızım biraz daha iyi antibiyotik etkisini gösterdi ama şimdide oğlum atesleniyor sabahtan beri. niye böyle oluyor anlamıyorum o kadarda dikkat ediyorum onlara

Menumu yazayım
SABAH
Yumurtalı patates peynir domates salatalık yeşillik 2 lokma ekmek tahinli pekmez
OGLE
Bir kase kisir 2 sigara böreği bir dilim kek
Akşam
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
1.5 lt su 1 yeşilçay

Kizlar geçmişi tam okuyamadım ne olur kusura bakmayın

gecmiş olsun hemen iyileşirler insallah:2:

canım menün güzel olmuş afiyet olsun..
Kızlar pazartesi sabahı yürüyüşe cikacagim kahvaltı yapıp ta mi cikayim yapmadan mi
kahvaltıdan sonrada gidebilirsin kahvaltıdan 1-2 saat sonra olur..

canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyi olur.. bizler ne kadar dikkat etsekte çocuklar genede hasta olabiliyor buda ilkbahar hastalığı birtek bizim çocuklarda değil canım bütün çocuklarda var inşallah hemeniyi olur minikler çok çok geçmiş olsun allah şifalarını versin..

canım sabah erken gidecegim yürüyüse 9da kursta olmam gerekiyor esim izin verdi yani yürüyüs yapmama

sabah : yumurta - zeytin-peynir- karışık bitki çayı - 2 dilim ekmek
ara : eti gurme
öğle : türlü - yoğurt
ara : fındık
akşam : petibör - soda

canım sabah erken gidecegim yürüyüse 9da kursta olmam gerekiyor esim izin verdi yani yürüyüs yapmama

gerçektenmi oh ne güzel olmuş çok sevindim canım o zaman sabah aç karnınada olur canım çok miğdem ağrır dersen 1-2 kayısı veya sütte içebilirsin sonrada kahvaltı yaparsın.. ne kursuna gidiceksin

gerçektenmi oh ne güzel olmuş çok sevindim canım o zaman sabah aç karnınada olur canım çok miğdem ağrır dersen 1-2 kayısı veya sütte içebilirsin sonrada kahvaltı yaparsın.. ne kursuna gidiceksin

evet cook iyi oldu sizin taktiklerinizle tabii kuran kursu calısmıyorum ben o yüzden kurslarda geciyor vaktim

Bugünkü menüm
Kahvaltı:Sucuklu yumurta domates salatalık peynir
Ara:1 avuç leblebi bir tane halka tatlı
Öğle:1 tabak tavuklu pilav bir kase yoğurt
Ara:bir paket diyet mısır pirinç patlağı

iyi yapmışsın canım benim çok güzel iyi yapıyorsun boş durmaktansa böyle daha iyi allah yardımcın olsun kur'an başka bir maneviyat..

aynen canım o baska bi huzur veryor insana hem daha güzel zaman geciyor

Bugünkü menüm
Kahvaltı:Sucuklu yumurta domates salatalık peynir 2 dilim ekmek
Akşam:yok

Bugünkü menüm
Kahvaltı:Sucuklu yumurta domates salatalık peynir

aksam yemegi yemedin mi canım ama güzel bi menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…