hmmmm burnuma fena halde kıskançlık kokuları geliyor
bencede listeye dahil olabilir canım..
cancazım her zaman olmuyor sonuçta bende bugün akşam dışarıdan gelince bişeyler yaptım ilk defa akşam akşam gözüm döndü sanki amam ok acıkmıştım bişeyler alabileceğim bir yerde yoktu eve gelince önüme ne geldiyse yedim diyebilrim..
inşallah olacak canım herkes şaşırsın yazada az kaldı bu arada.. benim eşimde beni şu aralar fena süzüyor bi görsen ama çok komik oluyor ney giysem baştan aşşağı süzüyor adam çok iyi kilo verdin diyor çok şey söylemeyim şımarma diyor ama bakışları yetiyor zaten..
canım şimdi anlaşıldı eşinin neden kilo vermeni istemediği ama sen boşver devam et o senin zayıfladığını görünce kendiside seninle birlikte zayıflamak isticek bak gör.. kahvaltıda ben çay içiyorum bişey olmuyor yeşilçayıda aralarda felan içiyorum
amin canım.. bi akrabamız vardı rahmetli şöyle derdi hep şimdiki çocuklar analarının karnında üniversiteyi okuyup çıkıyorlar diye gerçeten çok doğru çok bilmişler..
gecmiş olsun hemen iyileşirler insallah:2:Kızlar iyi akşamlar inşallah herkes iyidir ben iyi olmaya çalışıyorum kızım biraz daha iyi antibiyotik etkisini gösterdi ama şimdide oğlum atesleniyor sabahtan beri. niye böyle oluyor anlamıyorum o kadarda dikkat ediyorum onlara
Menumu yazayım
SABAH
Yumurtalı patates peynir domates salatalık yeşillik 2 lokma ekmek tahinli pekmez
OGLE
Bir kase kisir 2 sigara böreği bir dilim kek
Akşam
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
1.5 lt su 1 yeşilçay
Kizlar geçmişi tam okuyamadım ne olur kusura bakmayın
canım menün güzel olmuş afiyet olsun..kahvaltı yarım dilim tam tahıllı ekmek 1 domates yarım salatalık 1 dilim peynir 1 bardak yesil çay
ara 8 tane erik
öglen lorlu menemen 1 dilim kepek ekmegi bıraz yogurt bıraz salatalık
ara 1 fincan türk kahvesi
aksam 1 kase kısır 6 tane antep fıstıgı (esim yiyordu yemek zorunda kaldım)
fazla birsey oldugunu düsünüyorsanız söyleyin lütfen
kahvaltıdan sonrada gidebilirsin kahvaltıdan 1-2 saat sonra olur..Kızlar pazartesi sabahı yürüyüşe cikacagim kahvaltı yapıp ta mi cikayim yapmadan mi
Kızlar iyi akşamlar inşallah herkes iyidir ben iyi olmaya çalışıyorum kızım biraz daha iyi antibiyotik etkisini gösterdi ama şimdide oğlum atesleniyor sabahtan beri. niye böyle oluyor anlamıyorum o kadarda dikkat ediyorum onlara
Menumu yazayım
SABAH
Yumurtalı patates peynir domates salatalık yeşillik 2 lokma ekmek tahinli pekmez
OGLE
Bir kase kisir 2 sigara böreği bir dilim kek
Akşam
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
1.5 lt su 1 yeşilçay
Kizlar geçmişi tam okuyamadım ne olur kusura bakmayın
canım sabah erken gidecegim yürüyüse 9da kursta olmam gerekiyor esim izin verdi yani yürüyüs yapmama
sabah : yumurta - zeytin-peynir- karışık bitki çayı - 2 dilim ekmek
ara : eti gurme
öğle : türlü - yoğurt
ara : fındık
akşam : petibör - soda
gerçektenmi oh ne güzel olmuş çok sevindim canım o zaman sabah aç karnınada olur canım çok miğdem ağrır dersen 1-2 kayısı veya sütte içebilirsin sonrada kahvaltı yaparsın.. ne kursuna gidiceksin
evet cook iyi oldu sizin taktiklerinizle tabii kuran kursu calısmıyorum ben o yüzden kurslarda geciyor vaktim
iyi yapmışsın canım benim çok güzel iyi yapıyorsun boş durmaktansa böyle daha iyi allah yardımcın olsun kur'an başka bir maneviyat..
Bugünkü menüm
Kahvaltı:Sucuklu yumurta domates salatalık peynir
Ara:1 avuç leblebi bir tane halka tatlı
Öğle:1 tabak tavuklu pilav bir kase yoğurt
Ara:bir paket diyet mısır pirinç patlağı
aksam yemegi yemedin mi canım ama güzel bi menü
haklısın canımYemedim canım öğlen tatlı yeyince yemedim dengelensin diye.saol canım
canım sabah erken gidecegim yürüyüse 9da kursta olmam gerekiyor esim izin verdi yani yürüyüs yapmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?