aaa yapim mi..
iyi yapim pazartesi 83.5
bugün 82.1..çok mutluyum.uzun zamandır ilk kez 82 yi gördüm.
cnm ortalama aynıyız senle ne zamandır yapıyorsun kaçla başladın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa yapim mi..
iyi yapim pazartesi 83.5
seçil oğluşun nasıl oldu cnım
skızlar yaaa neredeyse 10 kilo vermiş olıcam sadece 500 gr eksik kaldı..
canımmm hep telden giriyordum orda çizelgeler falan gözükmüyor.şimdi pcden girdim..sen ne güzel kilo vermişsin maşallah yaa...nazar değmesin güzelim...fotodaki sen misin..
canım çok hamaratsın valla ellerine sağlık...oğlun kaç yaşında..
sen de çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim...
saol seçilcimm..çok teşekkürler..litede olmasamda bu desteğiniz yeter..
cnm ortalama aynıyız senle ne zamandır yapıyorsun kaçla başladın
Saol canım işler hiç bitmiyokibenim oğlum 6 yaşında ana sınıfına gidiyo canım.telefondan girince gözükmesi lazım sayfanın altında full versiyon mu neydi öyle bişey yazıyordu ona tıklayınca gosterir canım
maşallah 1 aya ulaşırsın hedefekızlar yaaa neredeyse 10 kilo vermiş olıcam sadece 500 gr eksik kaldı..
wawwww çok iyi darısı başıma
bende şimdi az ofis içinde 10-15 dk egzersiz yapayım
haydi spora
Eki Görüntüle 1076554
listen çok güzel canım baya bi yiyecek var ve bına rağmen kilo veriyosun maşallahkızlar menumu yazayım:
sabah: 1/4 avakado+ menemen+1 kaşık lor+4 zeytin
ara:1 elma
öğle: 1 minik tavuk+6 kaşık yoğurtlu bakla+2 kşk pilav+1,5 ekmek
ara: 1 muz+1 elma+5 kşk yoğurt
akşama imam bayıldı var makul miktarda yicem
hava yağmurlu yürüyüş olmaz akşam
kimsecikler yok bi foto daha paylaşıyım kaçıyorum ben akşam görüşürüz.
Eki Görüntüle 1076683
slm kızlar aklım sizde kaldı bildirm yapıp cıktım cok mutluyum esim güzel ciceklerle geldi güzelde kilo verdim bugün gezdim eglendimde keyfim yerinde cok sükür amaaa bugün yedimde yedim o acıdan kötü oldu ama aksam yemiycem leblebi kahve düşünüyorum menümü yazıp gecmişe bakacam
SABAH
1 muzlu kek 200 civarıydı kalorı
ÖGLE
1 posiyon köfte tabi yanında malum pidesi falanda var hepsini yedim vede cok cesitli salata tursu karısık
ARA
1 korne... dondurma
1 lt su bol bol yürümüş oldum
amin canım cümlemzi göstermesin böyle anlarİLKNUR canım evlilik yıl dönümünmüş nice mutlu senelere sağlık ve mutlulukla canım benim
GÜLCAN çok geçmiş olsun canım çok korkmuşsundur rabbim tekrar göstermesin
Ben de bildirim yapayim..1 saatte azalan birsey olmaz heralde:)
Gecen hafta..79.5
Bu hafta..78.6
Giden..900 gr..
2 3 kere tartildim belki 78.5 cikarim diye ama olmadi:)
ana kralice
seçilcim sen ne kiloları vermişsin canım bumu sıkacak canını . kilolar senden korksun erir meraklanma bak eda ya takıldı takıldı sonunda vermeye başları
motivasyonu düşürme canım. regliden sonra sen tekrar bildirim yap bak haklı cıkacağız.hadi meraklanma artık
eda sen harikasın canım seni kimse tutamaz artık. kızların regli sorunları arasında kilo veren olmazsa yokluktan belki bende listeye girerim ne dersin
gülcan çok geçmiş olsun canım şimdi yok demi bişi. sen nerde yaşıyorsun canım
bende bildirim yapıyım belki çıkmak zorunda kalabilirim
gecen hafta
66.6
bu hafta ,
67.4
offff offff
kızlar bende birtürlü yazzamadım sistem gidiyo tekrar giriş yap diyo sizlerde olan varmı? neyse ben geçeyim bildirime daha kahvaltıda yapılmadı
geçen hafta:87.0
buhafta :85.2
giden: 1.800
çokk çokk mutluyummm kızlar
herkesi tebrik ediyorummm anca öğleden sonra girebilirim
k.i.b
kızlar günaydınnnn
mutluyum gururluyum
vallahi ben hafta başı azda olsa artıdaydım ama bu gün memnunum
evet bildiriyorum
geçen hafta: 86,100
bu haftaaaaa: 85,400
giden:-700
ayyyy detoksta geri gelmemiş korkmuştum gelir diye.
ayrıca dün , bu gün kilo verdiğimi herkes sölemeye başladı ayrıca sabah streç pantalon üstüne kısa buluz giydim göbeğim çıkmıyor artık.sabah ofisteki kızlar ooooo diye karşıladılar. ayyyy ben zayıflıyorumm çok mutluyum yaa
şimdi geçmişe bakayım biraz sonra işe koyulayım merak ediyorum sonuçları
kızlar ben bi yürüyüşümüde yapıp geleyim akşam sıralamayı merak ediyorum hadi ben çıktım grşz
çokda bişey yememişsin canım akşama erir onlar
ne güzel mutlu olman çiçekler falan şimdi bide çizelgede 59u görünce ooohhh keyfine diyecek yok
maşallah 19 kilo vermişsin canım adet oldunmu hiç doğumdan sonra bide normalmi doğum yaptın sezeryanmı
ewet canım saka gibi 19 kilo ne cabuk gecti zaman anlamadımm senin kilonu görmedim daha birazını okudum senin yorumu görünce yazıyım dedim,ben sezeryanla dogum yaptım canım ve daha adet hiç olmadım 4 gözle bekliyorum dr 18 aya kadar normal dedi emzirince
slm kızlar aklım sizde kaldı bildirm yapıp cıktım cok mutluyum esim güzel ciceklerle geldi güzelde kilo verdim bugün gezdim eglendimde keyfim yerinde cok sükür amaaa bugün yedimde yedim o acıdan kötü oldu ama aksam yemiycem leblebi kahve düşünüyorum menümü yazıp gecmişe bakacam
SABAH
1 muzlu kek 200 civarıydı kalorı
ÖGLE
1 posiyon köfte tabi yanında malum pidesi falanda var hepsini yedim vede cok cesitli salata tursu karısık
ARA
1 korne... dondurma
1 lt su bol bol yürümüş oldum
ewet canım saka gibi 19 kilo ne cabuk gecti zaman anlamadımm senin kilonu görmedim daha birazını okudum senin yorumu görünce yazıyım dedim,ben sezeryanla dogum yaptım canım ve daha adet hiç olmadım 4 gözle bekliyorum dr 18 aya kadar normal dedi emzirince
bildirim
geçen hafta 71,100
bu hafta 70,500
giden 600
dünki detoksla 300 gr vermişim
Tebrikler canım gözün aydın 5 li rakamları gördün maşallah sana
nesli süpersin canım tebrik ediyorum
herzaman tartıya bakmıcaz demekki üzülme canım
üzülme canım haftaya verirsin
çok güzel maşallah tebrik ediyorum canım
tebrikler canım
maşallah canım ilknurcum her hafta veriyosun süpersin
tatlım ayrıcada evlilik yıldönümün kutlu olsun nice 11 seneleri görün inşallah sağlık mutluluk huzurla
gülcan beni solladın geçtin kız maşallah maşallah çok tebrik ediyorum canım topiğimizin çıtırı
sıra geldi bana
geçen hafta ; 60.8
bu hafta ; 60.6
giden ; 200 gramcık :95::95::95::95:
kızlar ben hızlı kilo kaybediyorum çünkü daha 4,haftamdayım bide kilo oranım size göre daha yüksek olduğu içinnn daha fazla gidiyor.
eminim 80nin altına düştükten sonra benimde gram gram gidecek inşallah o günleri görürüm de gram gram gitsinnn yani kimse verdiği kilolardan mutsuz olmasın onu söylemek istedimm
Selam kızlar evimi supurdum kendime kahve yapıyorum şimdi keyfim yerine gelsin.sonrada kalan işlerimi halledip yürüyüş yapıcam biraz.oğlusum dışarı çıkmak istiyo hava biraz daha isinsin çıkarız belki dışarı
kızlar hani değişik bişi yapsak detoks gibi demiştik ya dr gürkanın sayfasında harika sebze çorbası tarifleri var kahvaltı sonrası bunlardan birisi ile günü bitirsek sıvı detoksu gibi bişi yapsak sizde bakın karar verelim çar. yada perş. yapalım link veriyorum bi bakın olurmu
http://www.gurkankubilay.com/Tarifler.aspx?classid=3
aaa yapim mi..
iyi yapim pazartesi 83.5
kızlar yaaa neredeyse 10 kilo vermiş olıcam sadece 500 gr eksik kaldı..
çizelgeyi görmüşsündür canım boyun kaçtı senin çokda zayıflamayasın
demekki süt vermek okadar işe yarıyor bende sezeryanla yapmıştım doğumu ama süt veremedim çocuğuma
adet olunca daha çok zayıflarsın belki
menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel çay
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane elma
öğle
1 tabak yoğurtlu makarna
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane portakal
akşam
1 galeta peynirli zeytinli salata
1 saat pilates yaptım 30 dk bisiklet inşallah
3 litre su 2 yeşilçay arada ne yiyeceğimi bilmiyorum büyük ihtimal yoğurt yerim
Canim cok yememissin zaten bu hafta uzuntuden hicbir sey yemiyordun..cok uzuliyordum sen oyle olunca..mutlu olmana cok sevindim:)
Ben 6. Ay adet oldum hemen 2 3 kilo falan fark etti..cok rahatlayacaksin olunca..
ana kralice