"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

sağol canım daha geçmedi ama ilk günki gibi değil menü güzel afiyet olsun mutluluğun daim olur inşallah çok geçmiş olsun
evde leslie yap zumba yap ip atla pilates yap dicem ama evdede izin vermiyomuş eşin çalışmıyomu canım o işe gidince yap nerden bilecek

yapmaya calısıyorum ama bi iki gün yaptıktan sonra icimden gelmiyor

afiyet olsun canım güzel

evde leslie yap zumba yap ip atla pilates yap dicem ama evdede izin vermiyomuş eşin çalışmıyomu canım o işe gidince yap nerden bilecek

yapmaya calısıyorum ama bi iki gün yaptıktan sonra icimden gelmiyor

3 kilo vermişim insallah böyle devam eder bide esim destek olsa bana

canım kaç kilosun sen bide merak ettim eşin niye kızıyor niye destek olmuyor

Saol canım bugün detoks yapicaktim ama kaldı artık haftaya yaparım. Yarın güzel sonuçlar alacaksın canım belki birinci sen olursun

güzel canım menün ,evet bende yarın daha düzenli yemeye calısacam inşallah

kacamaktan sonra iyi toparladın canım yarına güzel sonuc alırsın inşallah

ilknur nice yıllara girmenizi dilerim Allah ömür boyu saglık mutluluk huzur bereket versin size

bende sen gibiyim canım sürekli ilgi süpriz beklerim sende eşine acık acık söyle böyle daha mutlu olucam diye o msjı alır ona göre harekete gecer canımcım

gcmiş olsun canım menün harika

Gulcan saol canım uyudum dinlendim biraz.fistiga çok geçmiş olsun. Menün az canım ya anlıyorum keyfin yok ama iyice halsiz kalicaksin emziriyosun canım

menün güzel canım sagolasın dogru diyorsunda su aralar içim almıyo resmen ama düzelecem

Kuzum sen bu hafta baya koptun moralin düzeltin artık boşver gerisini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin cemi cümlesinin canım benim..

geömiş olsun canım.. çok teşekkür ederim tatlım..
3 kilo vermişim insallah böyle devam eder bide esim destek olsa bana
canım sen eşinden destek bekleme boşver sen kendin için zayıfla hem neden bu kadar köstek oluyorki sana anlaış değilim asıl eşler daha çok ister eşiin incecik olmasını şaşırdım doğrusu.. bu arada hoşgeldin..

afiyet olsun canım menü güzel gündüz uykusu iyi gelmiyor canım özelliklede ikindiden sonra uyumayın diyorlar öğlende uyuyunca daha iyi oluyor ama senin durumun farklı çok yorgundun zaten ne yapabilirsin inşallah çabuk iyi olur oğluşun..

iyi geceler kızlar merakla bekliyorum yarını kim birinci olacak tahmin edelimmi ben başlayayım bence neslihan yada seçil sizzceee????

beste evet neslihanla seçilde olabilir ama bence eda ve sende olabilirsiniz.. ayşede olabilir bence hayırlısı yarın öğğreniriz..

iyi geceler kızlar merakla bekliyorum yarını kim birinci olacak tahmin edelimmi ben başlayayım bence neslihan yada seçil sizzceee????

Yok canım ya ben artılardayım bu hafta yine veremicem sanırım Neslihan olabilir ama keşke dediğin gibi olsaydı Beste öyle kaçamaklı bir hafta da gecirmedim ama bu hafta yine de artı bakalım yarına gitse bari artılar

Valla nasıl uyudum bilmiyorum canım ama kalkınca sersem gibiydim 2 aspirin içtim biraz ağrım gecti.agri kesici almadım regl olucam etkilemesin diye olamadım da daha

6 gün gecikti canım. Doktor ilacimin dozunu arttırdı belki ondandir.az kaldı ilaç tedavim bitse biraz rahatlicam belki zaman daha rahat kilo veririm

hmm evet ondan olabilir gecikince insan daha çok strese giriyor değilmi benimde 5 gün gecikti salı geldi işte ama insan çok fazla stres sinir yapıyor.. inşallah hemene gelir canım..

hmm evet ondan olabilir gecikince insan daha çok strese giriyor değilmi benimde 5 gün gecikti salı geldi işte ama insan çok fazla stres sinir yapıyor.. inşallah hemene gelir c anım..
Hemde nasıl sinir oldum bir bilsen.gecen hafta kilo veremedim bu sabah artilardayim.sanki artık kilo veremicem gibi geliyo.yuruyus falanda yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum ya regl olucam ondan ya ilacın etkisi yada vücut direniyo anlamıyorum. Eşim de regl olunca 72 leri görürsün sen takma kafana diyo.baya moral veriyo bana kilo verdin zaten guzeldin iyice guzellestin diyo ama artık daha çok kilo vermek istiyorum yapıştı kilolar ya.kacamak yaptığımda daha çok kilo vermiştim

canım bozma moralini doğru demiş eşin regel olamadığın için şişkinl,k var regel olduktan iki üç gün sonra inmeye başlar bendede öyleydi bugün bıraz rahatladım regel 2-3 günden fazla gecikince hep böyle oluyor dur bakalım bi regel olda ondan sonra bak bakalım nolacak sonuçta dikkat ediyorsun bunu biliyoruz öyle değilmi sen kafana takıp stes yaptıkcada kilo veremezsin stresde engelliyor kilo vermemizi tamam boşver bu hafta vermesende incelmişsindir regel olduktan sonrada o ödemler gider haftaya güzel kilo verirsin.. yarın ölcülerimizidemi alsakki seçilim..

canım ben çıkıyorum uyku gözümden akıyor sanki sana hayırlı geceler diliyorum kafana takma regel gelince o şişlik gidecek tamam öpüyorum seni allah rahatlık versin

Inşallah canım ya gider bu yağlar. Alalım ölçüleri bizim olculerimiz çok yakındı birbirine dimi.yazmistik k.k ya ama ben ayrıca not almadım bulursam bakiyim ne kadarmış yarinkiyle kiyaslariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…