• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kizlar yine yattiniz yakalayamadim..menum..sabah..3 dilim tb ekmegi..1 dilim peynir..sahanda domatesli 1 yumurta..4 zeytin..
Ara..1 muz..
Oglen..1 kucuk kurabiye..1 form cay..1 avuc fistik..ara gibi oldu..
Ara..1 avuc findik..
Aksam..4 kasik makarna..2 kasik kabak..yogurt...
Sacma oldu bugun sanki..

ana kralice:-)

Canimm allah korusun..dualar et guzelim..

Kizlar yine yattiniz yakalayamadim..menum..sabah..3 dilim tb ekmegi..1 dilim peynir..sahanda domatesli 1 yumurta..4 zeytin..
Ara..1 muz..
Ara..1 avuc findik..
Sacma oldu bugun sanki..

Amin canim cok sagol,menun guzel

SECIL insallah sabaha kadar eksiye donersin,ben verdim ama 1.ci olamam bence ILKNUR NESLIHAN GUZELIM adaylar

Ara..1 muz..
Ara..1 avuc findik..
Sacma oldu bugun sanki..

Olsun canım arada oluyo öyle ama kaçamağın yok kilo verirsin canım inşallah

Eda ilknur 3.yu anlayamadim canim ,ispartadayim ora baya a a bi uzak tatlim
Güllerin memleketi bir kere içinden geçmiştik fazla gezemedik.babamin arkadaşı Ispartali.her memlekete gidisinde gül suyu getirirdi.bende onunla yüzümü temizlerdim mis gibi kokardi.burdaki gül sulari oyle kokmuyodu.evet canım baya uzak bize.beste olabilir 3.
Benimde gözümden uyku akiyo.bir saat ütü yaptım bıraktım baya birikmiş kalanını yarın yapıcam artık temizlikte yapicam yarın diye utuyu bitiriyim dedim bitmedi yoruldum bıraktım.

Son düzenleme:
Güllerin memleketi bir kere içinden geçmiştik fazla gezemedik.babamin arkadaşı Ispartali.her memlekete gidisinde gül suyu getirirdi.bende onunla yüzümü temizlerdim mis gibi kokardi.burdak gül sulari oyle kokmuyodu.evet canım baya uzak bize.beste olabilir 3.
Benimde gözümden uyku akiyo.bir saat ütü yaptım bıraktım baya birikmiş kalanını yarın yapıcam artık temizlikte yapicam yarın diye utuyu bitiriyim dedim bitmedi yoruldum bıraktım.

Bende bi donem kullanip baya bi ara verdim yuz ume,demi cok farkli saf gul suyu ,,bakalim sabaha az kaldi uyu d4nlen canim utu yoruyor

Bende bi donem kullanip baya bi ara verdim yuz ume,demi cok farkli saf gul suyu ,,bakalim sabaha az kaldi uyu d4nlen canim utu yoruyor

Dogali gibisi yok.hem faydasinida gormustum.pamukla sildigimde baya temiz okuyodu yuzum.Korkuyosan kalırım canım yalnız bırakmam seni.istersen sende yat dinlen yarına bebise bakicaksin.

Dogali gibisi yok.hem faydasinida gormustum.pamukla sildigimde baya temiz okuyodu yuzum.Korkuyosan kalırım canım yalnız bırakmam seni.istersen sende yat dinlen yarına bebise bakicaksin.

Ay canim cok dusuncelisin cok iyi yureklisin uyu tatlim esimle msj lasiyoz ,hem baya dagildi kafam birazdan uyurum hayirli geceler 6lsun sabah gorusuruz ins

Back