- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
canım ben çıkıyorum uyku gözümden akıyor sanki sana hayırlı geceler diliyorum kafana takma regel gelince o şişlik gidecek tamam öpüyorum seni allah rahatlık versin
Inşallah canım ya gider bu yağlar. Alalım ölçüleri bizim olculerimiz çok yakındı birbirine dimi.yazmistik k.k ya ama ben ayrıca not almadım bulursam bakiyim ne kadarmış yarinkiyle kiyaslariz
Kizlar dualarinizi bekliyosum deprem oldu kizimlayiz cok korktum Allah im bidaha yasatmasin
Canimm allah korusun..dualar et guzelim..
ana kralice
Kizlar yine yattiniz yakalayamadim..menum..sabah..3 dilim tb ekmegi..1 dilim peynir..sahanda domatesli 1 yumurta..4 zeytin..
Ara..1 muz..
Oglen..1 kucuk kurabiye..1 form cay..1 avuc fistik..ara gibi oldu..
Ara..1 avuc findik..
Aksam..4 kasik makarna..2 kasik kabak..yogurt...
Sacma oldu bugun sanki..
ana kralice
Kizlar dualarinizi bekliyosum deprem oldu kizimlayiz cok korktum Allah im bidaha yasatmasin
bende alacam kızlar iyi fikir valla haftada en azından kaç cm gitmiş belli olur o bile motive eder
Kizlar yine yattiniz yakalayamadim..menum..sabah..3 dilim tb ekmegi..1 dilim peynir..sahanda domatesli 1 yumurta..4 zeytin..
Ara..1 muz..
Oglen..1 kucuk kurabiye..1 form cay..1 avuc fistik..ara gibi oldu..
Ara..1 avuc findik..
Aksam..4 kasik makarna..2 kasik kabak..yogurt...
Sacma oldu bugun sanki..
ana kralice
SECIL insallah sabaha kadar eksiye donersin,ben verdim ama 1.ci olamam bence ILKNUR NESLIHAN GUZELIM adaylar
Canım iyi misin Allah korusun canım ya
Al canım sende yaparız hem burda olculerimizibende alacam kızlar iyi fikir valla haftada en azından kaç cm gitmiş belli olur o bile motive eder
ALLAH KORUSUN canım Allah'a Sığın öyle yat yaticaksan duanı etAmin canim sukur hafif sallandi 3.8ama korktum korkuyorumda uyumayada korkuyorum
Ben Eda siye tahmin ediyorum İlknur da olabilir. Nerde yasiyodun canım sen biz hissetmedik bursada
ALLAH KORUSUN canım Allah'a Sığın öyle yat yaticaksan duanı et
Güllerin memleketi bir kere içinden geçmiştik fazla gezemedik.babamin arkadaşı Ispartali.her memlekete gidisinde gül suyu getirirdi.bende onunla yüzümü temizlerdim mis gibi kokardi.burdaki gül sulari oyle kokmuyodu.evet canım baya uzak bize.beste olabilir 3.Eda ilknur 3.yu anlayamadim canim ,ispartadayim ora baya a a bi uzak tatlim
Güllerin memleketi bir kere içinden geçmiştik fazla gezemedik.babamin arkadaşı Ispartali.her memlekete gidisinde gül suyu getirirdi.bende onunla yüzümü temizlerdim mis gibi kokardi.burdak gül sulari oyle kokmuyodu.evet canım baya uzak bize.beste olabilir 3.
Benimde gözümden uyku akiyo.bir saat ütü yaptım bıraktım baya birikmiş kalanını yarın yapıcam artık temizlikte yapicam yarın diye utuyu bitiriyim dedim bitmedi yoruldum bıraktım.
Bende bi donem kullanip baya bi ara verdim yuz ume,demi cok farkli saf gul suyu ,,bakalim sabaha az kaldi uyu d4nlen canim utu yoruyor
Dogali gibisi yok.hem faydasinida gormustum.pamukla sildigimde baya temiz okuyodu yuzum.Korkuyosan kalırım canım yalnız bırakmam seni.istersen sende yat dinlen yarına bebise bakicaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?