- 31 Temmuz 2020
- 19.781
- 59.919
canım bugünkü tartını göremedim amaBende varim canim :)
1.günümüz hayirli olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bugünkü tartını göremedim amaBende varim canim :)
1.günümüz hayirli olsun.
İnşallah canımkesinlikle canım yeni bir başlangıç yeni bir macera
canım tebrikler
yüzde için : ( geçen cuma kilon-bugünkü kilon)x100 / geçen cuma kilon cnm yani
(75-74,1 )x100 bölü 75
tamam cnm
oy oy oyyyy başlayalım o zamannn
oyyy canımsın yaa inşallah çok güzel sonuçlanacak canımmm
sağol
Teşekkür ederim, hoşbuldum. Bu haftasonu dikkatli olacağım ama pazartesi başlamak istiyorum :)1 kilo bile değilll çok iyii
aynen cnm biraz daha dengeli beslenirsek olur bu işşş
olsunnn yine eksii
canım tebrik ederim
canım çok kötü şeyler yaşamışsın yaa geçmiş olsun ama hoşgeldin
canımm tebriklerr
tamam canımTeşekkür ederim, hoşbuldum. Bu haftasonu dikkatli olacağım ama pazartesi başlamak istiyorum :)
İsim / Tarih | 12 Kasım | |||
Beth18 | 62,0 | |||
Cookiie | 84,9 | |||
Fit mutlu anne | 82,9 | |||
Hedef60kgolmak | 62,6 |
İsim/Tarih | 12 Kasım | 13 Kasım | 14 Kasım | 15 Kasım | 16 Kasım | 17 Kasım | 18 Kasım |
Cookiie | |||||||
Fit mutlu anne | |||||||
Beth18 | |||||||
Hedef60kgolmak |
canım afiyet olsun baklagil tahıl meyve tmm kuruyemiş çok az cnm peynir yumurta göremedim,vejetaryen değilsen haftada 2-3 et de yemeni öneririmÖglen 11.00
3 yk nohut
3 kasik yogurt
12.00
1 trabzon hurmasi
Yarim muz
14.00
1/2 ceviz
3 kaju
16.00
Yarim altinbasak
19.00
2 kepce nohut
1 kepce pilav
Salata
afiyet olsun canım şu 2. ara yerine güzel proteinli bi öğle yemeği olsa süper olurmuş ama çok güzel12 kasım
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeğine beyaz peynir ve domatesli tost
1 portakal
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 avuç kuruyemiş
Ara
1 kepçe yoğurt çorbası(bulgur, nohut 1 yk tb unu var içerisinde)
Akşam
Yarım kepçe daha çorba
5 yk kapıska
Az turşu
1 lt dukan+ 1 lt normal su. Akşam içmeye devam ederim 3 tamamlarım
15 dk leslie
Hosgeldin cnm baslamissin insallah gider. Kilolar gercktn mutsuz ediyor insaniAmin Allah razı olsun, inşallah ya. Gerçekten şu dönemde öyle şiştim ki çok mutsuzum. Bir tartıya çıkayım bakalım
Supersinnnn benimde baslayasm geldi boyle gorunce ama kendime guvenim hic yokEki Görüntüle 2950972
Ben hazırlandım dolaba yapıştırcamki gözümün önünde dursun her güne de tik atıcam inşallah
Cok sagol canimm, amin insallagtamam ekliyorum canlar
oyy çok sevindim canım kaynana da geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin
canım çok az yedin ya geçen hafta,ondan belki de
gider tabi kiii
kesinlikle canım yeni bir başlangıç yeni bir macera
canım tebrikler
yüzde için : ( geçen cuma kilon-bugünkü kilon)x100 / geçen cuma kilon cnm yani
(75-74,1 )x100 bölü 75
tamam cnm
oy oy oyyyy başlayalım o zamannn
oyyy canımsın yaa inşallah çok güzel sonuçlanacak canımmm
sağol
Supersinniz ya ben guv3nemiyorm kendime malesef :/21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih 12 Kasım Beth18 62,0 Cookiie 84,9 Fit mutlu anne 82,9 Hedef60kgolmak 62,6
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
İsim/Tarih 12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım Cookiie Fit mutlu anne Beth18 Hedef60kgolmak
canım güvenecek bir şey yok ya su çok sıcak gel gelHosgeldin cnm baslamissin insallah gider. Kilolar gercktn mutsuz ediyor insani
Supersinnnn benimde baslayasm geldi boyle gorunce ama kendime guvenim hic yok
Cok sagol canimm, amin insallag
Supersinniz ya ben guv3nemiyorm kendime malesef :/
Canim oglumun yumurta alerjisi var o sebeple hic eve yumurta almiyoruz. Et dun yedim 2 3 gunde bir yemeye calisiyoruz evde cocuk olunca. Spora dr izin verdi dün aksam yaptim zaten. Yorumun icin cok tesekkurlercanım afiyet olsun baklagil tahıl meyve tmm kuruyemiş çok az cnm peynir yumurta göremedim,vejetaryen değilsen haftada 2-3 et de yemeni öneririm
bir de ameliyatından dolayı spor yapamıyodun sanırım,metabolizma için baharat ekle kuzum
afiyet olsun canım şu 2. ara yerine güzel proteinli bi öğle yemeği olsa süper olurmuş ama çok güzel
sporun da var
kuzu burda da et yok11 kasim
Oglen 14.30
4 yk yogurt
1.5yk yulaf
Aksam
3 kepce sebzeli k.mercimek corbasi
1 kase yogurt
4 yk bulgur pilavi
Aralarda dukan birasi
Yatana kadar 4.5 litre su
20 dk spor
Canim oglumun yumurta alerjisi var o sebeple hic eve yumurta almiyoruz. Et dun yedim 2 3 gunde bir yemeye calisiyoruz evde cocuk olunca. Spora dr izin verdi dün aksam yaptim zaten. Yorumun icin cok tesekkurler
Tamam canımKizlar gec oldu ilk cuma icin kilom bu sekilde.
Gecen hafta 72.0
Bu hafta 71.7
Fark 0.3
Hedef60kgolmak
ay evet bi dak bulup gelicem dun aksam cocuklar evvelsi gunden kalan kofteleri yedi. Yani 10 kasim olmasi gerek et yedigim tarif bi bulayim yapistirayimkuzu burda da et yok
Bobrek ameliyatiNe amelyat geçirdiniz?
Heh bak burada Hedef60kgolmak10 kasim
Kahvalti 10.00
1 kk peynir
1 kucuk salatalik
4 zeytin
1 dilim avokado
Sucuklu kasarli domatesli tava(yarim)
Aksam 18.30
2 kofte
8 9 minik patates
1.5 tahta kasigi sebzeli pilav
1 tabak salata
Emeğine sağlık canım21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih 12 Kasım Beth18 62,0 Cookiie 84,9 Fit mutlu anne 82,9 Hedef60kgolmak 62,6
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
İsim/Tarih 12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım Cookiie Fit mutlu anne Beth18 Hedef60kgolmak
Öğlen yemeğine birtürlü alıştıramadım kendime hazırlamak hep zor heliyorcanım afiyet olsun baklagil tahıl meyve tmm kuruyemiş çok az cnm peynir yumurta göremedim,vejetaryen değilsen haftada 2-3 et de yemeni öneririm
bir de ameliyatından dolayı spor yapamıyodun sanırım,metabolizma için baharat ekle kuzum
afiyet olsun canım şu 2. ara yerine güzel proteinli bi öğle yemeği olsa süper olurmuş ama çok güzel
sporun da var