Kilolar Firarda 😎

13 kasim

1 Türk kahvesi kahvalti'dan önce

Kahvalti saat 10
1 dilim Kara ekmek + acili sürme peynir 1 tk
1Yesil cay

Ara
2 cikolata toplam 24 g

Öğlen saat 15
4 yk pilav
1 portion mantar Sote ( 100g mantar, 1 kapya biber, 1 sogan, biraz salca)
50 g balik
1 kase Kirmizi lahana salata

Aksam saat 20
1 Yulafli tost + 1/2 light kaşar peynir
2 haşlanmis yumurta
1 mandalin

2 nane cay
1,5 litre Su
8 dakkika Spor hizli koşu 52 kcal. 32 puan
Cnm akşamla kahvaltı yer değiştirmiş ondan mı üzüldün 😀
Balık da 100-150 gr olaymış 😍

20211114_181250.jpg

Hayırlı akşamlaar şekersiz 21 gün 3.günündeeen :KK3:

Dun yemek isini pizza dilimi yemis olsam da 14.00 te bitirmistim

Bugun sabah tartida tam 400 gram eksik cikmama vesile oldu

Gercekten 14.00 kadar erken olmasa da erken yemek isini bitirmek cok iyi olacak vucudumuz icin
Bunu sadece diyet yaparken degil yasam sekli haline getirmemiz gerek aslinda. Sabah midemi acayip rahatlamis hissettim

21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih12 Kasım
Beth18 Beth18 62,0
@Hogwartss84,9
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 82,9
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 62,6
deniz diyette deniz diyette 71.7

21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
İsim/Tarih12 Kasım13 Kasım14 Kasım15 Kasım16 Kasım17 Kasım18 Kasım
@Hogwartss✅✅
Fit mutlu anne Fit mutlu anne ??
Beth18 Beth18 ✅:KK43:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ✅✅
deniz diyette deniz diyette ??

Fit mutlu anne Fit mutlu anne deniz diyette deniz diyette hadi kızlar menü yazın da beraber bakalım 😊
Beth18 Beth18 canım %20 yi biraz geçmiş kaçamak o yüzden check atamadım canım 🤗
Ben sekersize uyamadim cnm ya yedim bı kaç şey çunki

whatsapp grubu kurmak isteyen olur mu acaba? ya da öğünlerimizin resmini burda paylaşmak motive edebilir 😍

canım sadece kalori saymayı denesen ve dilediğin gibi doldursan?
örneğin 1600 kalori ve sağlıklı gıdaları da tüketerek doldursan bir uygulamadan 😘

yaa senin kutlamanı sevsinler 🤩 afiyet olsun
2 kilo nedir yaa 😍 2 günde gider o adı üstündeee :KK76:

vuuuu :KK9:

canım 1 günde 1,5 bile alınıyor :rolleyes:

çok sağol canım :KK200:

gel buraya kızz :KK69: ge örgü örem
öyle oruç tutulmaz ayyy bayılıp kalcan Allah korusunn :KK35:

olsun canım ya 1 yıldır diyettesin sonuçta,biraz da korumada kal 😍 devam edeceğin zaman da gelir elbet :KK66:
biraz assortik menü ekleriz istersen 😘 yulaflı narlı süzme yoğurt, fırında kuşkonmazlı hindi filan 😊

sağol canımmm 😍 bu cuma sabit gelsem iyi 🤣
Kisa surede modum dusuyir canim. Bir iki hafta uyuyorum sonra yine eski dengesiz beslenmeye donuyorum. Su siralar da yumurta diyeti diye birsey buldum. Yumurta et, salata, meyve hepsi var icinde. Ama iste bir iki hafta sonra yine birakmak istemiyorum. Inemedkm bir turlu su 70in altina tam aksine 80e yaklasiyorum ☹️☹️

Ben 1 haftadır birkaç kuru kayısı haricinde şeker tüketmedim Hoppa diş sızlamalarım epeyce azaldı
Cok iyi yapmissin. Canim bu arada ben bilmiyordum gecen disciye gittim (hamilrlik emzirme derken uzun sure gitnemistim) disci dedi ki artik yeni anestezi igneleri varmis benege zarar vermiyormus. Eger o yuzden gitmiyorsan lutfen arayip konus dis hekiminle

Oluyo mu o kadar az suyla yanmadi mi? Kisik ates miydi?
Ben boyle her gun brokoli kereviz karnibahar uesem bikmam cok seviyorum
Kısık ateşti cnm buharı içinde kaldı bayağı
Tabi cnm iyi yapıyorsun çok sağlıklı 😍
Yuzdeye nasil bakiyorsunjz?
Göz kararı cnm, kalori yaklaşık biliyorum besinleri ona göre günün ne kadarlık kısmı basit şeker belli oluyor
Ben 1 haftadır birkaç kuru kayısı haricinde şeker tüketmedim Hoppa diş sızlamalarım epeyce azaldı
Ooo canım harika 😍 gargaranı diş ipini de ihmal etme canım itedaviye kadar ilerlemesin 🤗
Kisa surede modum dusuyir canim. Bir iki hafta uyuyorum sonra yine eski dengesiz beslenmeye donuyorum. Su siralar da yumurta diyeti diye birsey buldum. Yumurta et, salata, meyve hepsi var icinde. Ama iste bir iki hafta sonra yine birakmak istemiyorum. Inemedkm bir turlu su 70in altina tam aksine 80e yaklasiyorum ☹️☹️
Canım boşver şok diyetleri gel bize katıl 🙂
%20-30 kaçamaklı var ya onu yapıyoruz 🤗
Aaa yüzdesi mi varmış 🤪 inan yediklerimi toparlayamadim hangi gündü neydi bundan sonrası için yazayım insAllah menü yazmayı bı alışkanlık yapamadım

Yaa süper canım
Canım sen yaz yaz 😉 miktarlarıyla not tut bir yere sonra buraya geçir 😍

Cok iyi yapmissin. Canim bu arada ben bilmiyordum gecen disciye gittim (hamilrlik emzirme derken uzun sure gitnemistim) disci dedi ki artik yeni anestezi igneleri varmis benege zarar vermiyormus. Eger o yuzden gitmiyorsan lutfen arayip konus dis hekiminle
Kuzum benim de hamileliğin son zamanı başladı çürük vardı film filan çekemediler çürük derin gözüküyor anestezi uygulayamayız deyip antibiyotik ağrı kesiciyle ertelediler doğumdan sonra gittim doktor emzirdin mi dedi evet dedim 4 saat emziremeyeceksin anestezi uyguladığımda süt sağdın mı dedi yok dedim bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum dedim 2 saat zannediyordum mama veriyor musun dedi yok deyince istersen anestezisiz deneyelim dedi İnan aylarca boşuna süründürmüşler o anki acı çektiğim diş ağrısından kat ve kat azdı dolgu yaptı kurtuldum zannedersem üst dişimde de benzer bir şey var özellikle tatlı vs yediğimde o bölgede sızı var üstte olduğu için göremiyorum benim yine bi gitmem gerek aslında
Ooo canım harika 😍 gargaranı diş ipini de ihmal etme canım itedaviye kadar ilerlemesin 🤗
Çürük olan yere dolgu yapıldı da kuzum üst tarafta benzer bi sızı var yine gebelikten sonra dişlerim çok ağrımaya başladı

X