- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm akşamla kahvaltı yer değiştirmiş ondan mı üzüldün13 kasim
1 Türk kahvesi kahvalti'dan önce
Kahvalti saat 10
1 dilim Kara ekmek + acili sürme peynir 1 tk
1Yesil cay
Ara
2 cikolata toplam 24 g
Öğlen saat 15
4 yk pilav
1 portion mantar Sote ( 100g mantar, 1 kapya biber, 1 sogan, biraz salca)
50 g balik
1 kase Kirmizi lahana salata
Aksam saat 20
1 Yulafli tost + 1/2 light kaşar peynir
2 haşlanmis yumurta
1 mandalin
2 nane cay
1,5 litre Su
8 dakkika Spor hizli koşu 52 kcal. 32 puan
Günaydın canim, iyi pazarlarGünaydın hanimlar
Cnm akşamla kahvaltı yer değiştirmiş ondan mı üzüldün
Balık da 100-150 gr olaymış
Merhaba brokolileri bu kadar yesilnasil haslayabiliyorsunuz? Buharda mi pisiriyorsunuz?
kasim pazar
Kahvalti 10.30
3 yk peynir salata
3 yk zeytin salata
3 4 kucuk salatalik
Biraz domates
2 parca simit
13.00
Filtre kahve
5 6 tane antep fistik
20.00
3 minik parca karisik pide
Domates
1 yk tavuk sote
2 yk makarna
21.00
Filtre kahve
Ben sekersize uyamadim cnm ya yedim bı kaç şey çunki21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih 12 Kasım Beth18 62,0 @Hogwartss 84,9 Fit mutlu anne 82,9 Hedef60kgolmak 62,6 deniz diyette 71.7
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
İsim/Tarih 12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım @Hogwartss Fit mutlu anne ? ? Beth18 Hedef60kgolmak deniz diyette ? ?
Fit mutlu anne deniz diyette hadi kızlar menü yazın da beraber bakalım
Beth18 canım %20 yi biraz geçmiş kaçamak o yüzden check atamadım canım
Canım çok az suyla haşladım bir parmak kadardı,kapağı da kapadım 10 dk kadar kaynadı aldım buharda gibi olduMerhaba brokolileri bu kadar yesilnasil haslayabiliyorsunuz? Buharda mi pisiriyorsunuz?
Canım yaz da yüzdesine bakalımBen sekersize uyamadim cnm ya yedim bı kaç şey çunki
Oluyo mu o kadar az suyla yanmadi mi? Kisik ates miydi?Canım çok az suyla haşladım bir parmak kadardı,kapağı da kapadım 10 dk kadar kaynadı aldım buharda gibi oldu
Canım yaz da yüzdesine bakalım
Yuzdeye nasil bakiyorsunjz?Canım çok az suyla haşladım bir parmak kadardı,kapağı da kapadım 10 dk kadar kaynadı aldım buharda gibi oldu
Canım yaz da yüzdesine bakalım
Ben 1 haftadır birkaç kuru kayısı haricinde şeker tüketmedim diş sızlamalarım epeyce azaldıBen sekersize uyamadim cnm ya yedim bı kaç şey çunki
Kisa surede modum dusuyir canim. Bir iki hafta uyuyorum sonra yine eski dengesiz beslenmeye donuyorum. Su siralar da yumurta diyeti diye birsey buldum. Yumurta et, salata, meyve hepsi var icinde. Ama iste bir iki hafta sonra yine birakmak istemiyorum. Inemedkm bir turlu su 70in altina tam aksine 80e yaklasiyorumwhatsapp grubu kurmak isteyen olur mu acaba? ya da öğünlerimizin resmini burda paylaşmak motive edebilir
canım sadece kalori saymayı denesen ve dilediğin gibi doldursan?
örneğin 1600 kalori ve sağlıklı gıdaları da tüketerek doldursan bir uygulamadan
yaa senin kutlamanı sevsinler afiyet olsun
2 kilo nedir yaa 2 günde gider o adı üstündeee
vuuuu
canım 1 günde 1,5 bile alınıyor
çok sağol canım
gel buraya kızz ge örgü örem
öyle oruç tutulmaz ayyy bayılıp kalcan Allah korusunn
olsun canım ya 1 yıldır diyettesin sonuçta,biraz da korumada kal devam edeceğin zaman da gelir elbet
biraz assortik menü ekleriz istersen yulaflı narlı süzme yoğurt, fırında kuşkonmazlı hindi filan
sağol canımmm bu cuma sabit gelsem iyi
Cok iyi yapmissin. Canim bu arada ben bilmiyordum gecen disciye gittim (hamilrlik emzirme derken uzun sure gitnemistim) disci dedi ki artik yeni anestezi igneleri varmis benege zarar vermiyormus. Eger o yuzden gitmiyorsan lutfen arayip konus dis hekiminleBen 1 haftadır birkaç kuru kayısı haricinde şeker tüketmedim diş sızlamalarım epeyce azaldı
Aaa yüzdesi mi varmış inan yediklerimi toparlayamadim hangi gündü neydi bundan sonrası için yazayım insAllah menü yazmayı bı alışkanlık yapamadımCanım yaz da yüzdesine bakalım
Yaa süper canımBen 1 haftadır birkaç kuru kayısı haricinde şeker tüketmedim diş sızlamalarım epeyce azaldı
Kısık ateşti cnm buharı içinde kaldı bayağıOluyo mu o kadar az suyla yanmadi mi? Kisik ates miydi?
Ben boyle her gun brokoli kereviz karnibahar uesem bikmam cok seviyorum
Göz kararı cnm, kalori yaklaşık biliyorum besinleri ona göre günün ne kadarlık kısmı basit şeker belli oluyorYuzdeye nasil bakiyorsunjz?
Ooo canım harika gargaranı diş ipini de ihmal etme canım itedaviye kadar ilerlemesinBen 1 haftadır birkaç kuru kayısı haricinde şeker tüketmedim diş sızlamalarım epeyce azaldı
Canım boşver şok diyetleri gel bize katılKisa surede modum dusuyir canim. Bir iki hafta uyuyorum sonra yine eski dengesiz beslenmeye donuyorum. Su siralar da yumurta diyeti diye birsey buldum. Yumurta et, salata, meyve hepsi var icinde. Ama iste bir iki hafta sonra yine birakmak istemiyorum. Inemedkm bir turlu su 70in altina tam aksine 80e yaklasiyorum
Canım sen yaz yaz miktarlarıyla not tut bir yere sonra buraya geçirAaa yüzdesi mi varmış inan yediklerimi toparlayamadim hangi gündü neydi bundan sonrası için yazayım insAllah menü yazmayı bı alışkanlık yapamadım
Yaa süper canım
Kuzum benim de hamileliğin son zamanı başladı çürük vardı film filan çekemediler çürük derin gözüküyor anestezi uygulayamayız deyip antibiyotik ağrı kesiciyle ertelediler doğumdan sonra gittim doktor emzirdin mi dedi evet dedim 4 saat emziremeyeceksin anestezi uyguladığımda süt sağdın mı dedi yok dedim bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum dedim 2 saat zannediyordum mama veriyor musun dedi yok deyince istersen anestezisiz deneyelim dedi İnan aylarca boşuna süründürmüşler o anki acı çektiğim diş ağrısından kat ve kat azdı dolgu yaptı kurtuldum zannedersem üst dişimde de benzer bir şey var özellikle tatlı vs yediğimde o bölgede sızı var üstte olduğu için göremiyorum benim yine bi gitmem gerek aslındaCok iyi yapmissin. Canim bu arada ben bilmiyordum gecen disciye gittim (hamilrlik emzirme derken uzun sure gitnemistim) disci dedi ki artik yeni anestezi igneleri varmis benege zarar vermiyormus. Eger o yuzden gitmiyorsan lutfen arayip konus dis hekiminle
Çürük olan yere dolgu yapıldı da kuzum üst tarafta benzer bi sızı var yine gebelikten sonra dişlerim çok ağrımaya başladıOoo canım harika gargaranı diş ipini de ihmal etme canım itedaviye kadar ilerlemesin