canım rica ederim her zaman
bence kaçma artık kuşum yavaştan iletişim kurmaya başla koca beyle :) mesela gözlemle,sen ne diyorsun ne konuşuyorsun anlatıyorsun da dinlemiyor yani nasıl cevap veriyor bunları bir gözlemle bakalım canım gerçekten düşündüğün gibi mi yoksa karamsarlık ve alnganlıktan mı öyle düşünüorsun
ama gerçekten depresyondayken insan çok daha alıngan oluyor çünkü kendine bi eleştiri saldırı gibi görebiliyor her sözü bakışı bile canım , ben de yaşamıştım kaçacak yer arıyor insan kendi zihnininderinliklerine ama orası daha karanlık ve karmaşık
canım işe yarıyor kesinlikle, spor yapmazsan da sıcak oda olmalı, termojenik baharatlar ve çay lazım canım biraz daha uzun süre giymen gerekiyor
acı biber,karabiber, zencefil zerdeçal vs ve çay olarak da bol limonlu tarçınlı yeşil çay ya da greyfurtlu acı biberli bir karışım olabilir
armut tip güzel ama insan düz karın istiyor di mi biraz kıvrım olsun ama yürürken de zorlanmayım diyor ben de öyleyim en son erimeye başladı gıcık bacaklar
tamam cnm burda resim paylaşırız whatsapp gerek yok
aynen yaa yoyo oyuncağı gibi kilolar
hımm, yükselen balık mı diye düşünmüştüm hep içine atar melankoliktir dışardan neşelidir çünkü hımm o zaman yükselenine uygun yaşa cnm kova sosyaldir, fikir alır ama kendi fikirlerine kendine daha çok değer verir sen de önce kendine değer ver canım daha iyi anlatmaya çalış kendini ve korkma,kimse senden üstün değil ama yaşamak için sosyalliğe mecburuz, çok derin ilişki kurmasan da aile dışı insanlarla sohbet et yine sohbette özelinde çok derine inmeden.
yani derdini anlamayabilirler, kendini en iyi tanırsın canım , ailene anlatsan yeter bence
maddi imkan da varsa şöyle izin alıp bi sakin otele mi gitseniz sohbet de edebileceğiniz,doğa içinde bir yer
başak erkeği otoriterdir diye biliyorum canım ve duygularını çok belli etmeyen ama sadık ve her detayın farkında olan, mizah yeteneği güçlü ve eğlenceli aslında
ve otoriterdir gerçekten ama arkadaş da olur sevdiğiyle, sen içindeki bu eğlenceli ve ailesini koruyan adamı çıkart ortaya
ilk tanıştığınızda nasıldı mesela,sonradan ailenin de etkisiyle o da bunalmış olabilir canım sürekli bişeyler istiyolarsa
anladım canım iyi yapmışsın burda veririz beraber
tamam canım bekliyoruz seni