Kilolar Firarda 😎

Hosgeldin cnm baslamissin insallah gider. Kilolar gercktn mutsuz ediyor insani

Supersinnnn benimde baslayasm geldi boyle gorunce ama kendime guvenim hic yok

Cok sagol canimm, amin insallag

Supersinniz ya ben guv3nemiyorm kendime malesef :/
Bende inşallah 21 günğ tamamlayabilirim canım ☺️ Başla sende bence yaparsın😍

Heh bak burada Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Dun aksa spora gittigim icin spor oncesinde sadece corba ictim cok zorlamasin diye
Çarşambaymış tmm🙂 ama köftede de protein az cnm yağsız kıymayla ve fırında yaptıysan iyi miktar gelebilir :KK66:
Çorba enerji vermez ki kuzum 🙂 sporda zorlanabilirsin
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak genel olarak az yemeye calisiyorum sadece et degil tum porsiyonlarimi kuculttum yoksa kilo veremiyorum.
Ama hayvansal olmasa da bitkisel protein aliyorum
12 kasimda hem oglen hem e aksam nohut yedim
Aynen gördüm 🙂 ama yine peynirdeki etteki kadar fazla değil canım 😉 o yüzden kilon takılabilir ve geri kolay alabilirsin hatırlatayım istedim 🤗
Emeğine sağlık canım
😍rica ederim cnm
Öğlen yemeğine birtürlü alıştıramadım kendime hazırlamak hep zor heliyor 😬🤣
Kız salatalık domates bi de tavuk 😀

20211113_110539.jpg

Günaydınlarrr Şekersiz 21 Gün 2. günündenn :KK3:
2 dilim kepekli ekmeğe 1 dilim beyaz peynir tost,4 zeytin , 1 minik elma,1 haşlanmış tütsülü piliç sosis ve limonlu yeşil çayım 💚

Çarşambaymış tmm🙂 ama köftede de protein az cnm yağsız kıymayla ve fırında yaptıysan iyi miktar gelebilir :KK66:

Aynen gördüm 🙂 ama yine peynirdeki etteki kadar fazla değil canım 😉 o yüzden kilon takılabilir ve geri kolay alabilirsin hatırlatayım istedim 🤗

😍rica ederim cnm

yapmaya çalışcam bakayım sabah kahvaltıyı 11 gibi yapınca hiç öğle istemiyorum ama bir demicem😬🤣

Eki Görüntüle 2951387

Günaydınlarrr Şekersiz 21 Gün 2. günündenn :KK3:
2 dilim kepekli ekmeğe 1 dilim beyaz peynir tost,4 zeytin , 1 minik elma,1 haşlanmış tütsülü piliç sosis ve limonlu yeşil çayım 💚
Afiyet olsun😍
Bende peynirli omlet, domates, zeytin, sirkeli sarımsaklı maydonozlu kapya biber, 1 çk fındık ezmesi 1 ck bal yedim birde 1 dlm tb ekmeği😬🤣
Bilmem oluyormu🤣

Limonlu yesil cay, hergün iciyormusunuz?
Evet canım 😍 korumaya geçince içmeyebilirim her gün ama ah bir geçsem 😘
yapmaya çalışcam bakayım sabah kahvaltıyı 11 gibi yapınca hiç öğle istemiyorum ama bir demicem😬🤣
Tamam canım hafif de olsa farklı bi öğün güzel olur cnm
Afiyet olsun😍
Bende peynirli omlet, domates, zeytin, sirkeli sarımsaklı maydonozlu kapya biber, 1 çk fındık ezmesi 1 ck bal yedim birde 1 dlm tb ekmeği😬🤣
Bilmem oluyormu🤣
Olur canım neden olmasın afiyet olsun 😍

Evet canım 😍 korumaya geçince içmeyebilirim her gün ama ah bir geçsem 😘

Tamam canım hafif de olsa farklı bi öğün güzel olur cnm

Olur canım neden olmasın afiyet olsun 😍
Diyetisyen öğlen yemeği koymuştu salata ayran vs gibi öğlende. Çıkarttırdım onu dedim yok yapamıyorum ben by şekilde 🤣🤣
Bir kere daha denerim bu hafta içinde birkaç gün 🤣

😍rica ederim cnm

Acikcasi cok umrumda degil bu sekilde 6 kilo verdim. Daha vermesemde takili kalsada olur Ikizlerim var kucukler oyle her seye dikkat edemem yemek bulduguma sukrediyorum bazen. Corbayi da ekmekli yedim enerji versin diye degil karnim doysun diye yedim. Kiymami yagsiz kuzu etinden aliyorum cocuklarda yedigi icin yani nerdeyse sirf et.

Kizlar bugun disarida oldugum icin sekersiz beslenemedim

O yuzden menuyu bir tek diger sayfaya yazdim ama pazartesi baslicam insallah

Bir de tam bugday ekmeginde de un var
Yani o da sekerli yani karbonhidratli besinlere giriyor bence tuketilmemeli

Acikcasi cok umrumda degil bu sekilde 6 kilo verdim. Daha vermesemde takili kalsada olur Ikizlerim var kucukler oyle her seye dikkat edemem yemek bulduguma sukrediyorum bazen. Corbayi da ekmekli yedim enerji versin diye degil karnim doysun diye yedim. Kiymami yagsiz kuzu etinden aliyorum cocuklarda yedigi icin yani nerdeyse sirf et.
Peki canım 😘

Kizlar bugun disarida oldugum icin sekersiz beslenemedim

O yuzden menuyu bir tek diger sayfaya yazdim ama pazartesi baslicam insallah

Bir de tam bugday ekmeginde de un var
Yani o da sekerli yani karbonhidratli besinlere giriyor bence tuketilmemeli
Canım 21 gün zor zaten ,yapabildiğimiz kadar 😘
Beyaz un olmayan ekmek bulmak zor cnm ve bayağı pahalı oluyo ben bi zararını görmedim canım

Canım 21 gün zor zaten ,yapabildiğimiz kadar 😘
Beyaz un olmayan ekmek bulmak zor cnm ve bayağı pahalı oluyo ben bi zararını görmedim canım
Un olmayan ekmek var mi?
Wasa denilen sey o mu?
O zaman bende tam bugday ekmegi alayim yarin en azindan ondan yerim bebelere de ondan yediririm daha saglikli.

Aslinda 21 gun yapsak acayip saglikli ve dinc oluruz seker bizi uyuşuk hale getiriyor

Un olmayan ekmek var mi?
Wasa denilen sey o mu?
O zaman bende tam bugday ekmegi alayim yarin en azindan ondan yerim bebelere de ondan yediririm daha saglikli.

Aslinda 21 gun yapsak acayip saglikli ve dinc oluruz seker bizi uyuşuk hale getiriyor
%80 sağlıklı %20 kaçamak da makul olan diyenler var cnm 🤔 mesela ben de sosis yedim yememem lazımdı o küçük hakka girsin napim 😂
cnm internette sırf karabuğday ekmeği de satılıyor,nohut ekmeği var glutensiz istersen ya da tam çavdar var tam siyez var aslında evde yapılabilse çok iyi ama üşeniyor insan 🤗
wasada sadece çavdar unu var cnm kuru ekmek gibi
fırınlarda olan hafif ekmeklerde beyaz un da oluyor cnm,koyu renkli ağır ve dikdörtgen olanlarda beyaz un olmuyor genelde , yakınında fırın varsa al cnm daha lezzetli oluyo aslında ama burda bi evirgen in var çok sevemedim tam siyezi, tam çavdar güzel ama pahalı o da
ya da mandıra dükkanlarına bak cnm böyle organikçilerde oluyo genelde

21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih12 Kasım
Beth18 Beth18 62,0
Cookiie Cookiie 84,9
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 82,9
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 62,6
deniz diyette deniz diyette 71.7

21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
İsim/Tarih12 Kasım13 Kasım14 Kasım15 Kasım16 Kasım17 Kasım18 Kasım
Cookiie Cookiie ✅✅
Fit mutlu anne Fit mutlu anne ??
Beth18 Beth18 ✅:KK43:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ✅✅
deniz diyette deniz diyette ??

Fit mutlu anne Fit mutlu anne deniz diyette deniz diyette hadi kızlar menü yazın da beraber bakalım 😊
Beth18 Beth18 canım %20 yi biraz geçmiş kaçamak o yüzden check atamadım canım 🤗
Eline saglik evet evde olmadigim icin ne soylerlerse ondan az yedim. Secme şansimin olmadigi bi yerdeydik bide

X