Kilolar Firarda 😎

Fazla beklemicem kahvaltımı erken yapıp bı düzen oluşturmak istiyorum tabiki artiyim hala relgde olmadım bklm
Pazartesi: 82.10
Cuma: 82.90
Fark: +800
Yüzde: -%0.974

Eklentiler

• IMG20211112092120.jpg
    IMG20211112092120.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 22
Yarın tablo hazırlayayım ben 21 güne başlayacakları 😍🤗 zaten tartılar da atılcak :)
3 hafta sonunda bakarız kızlar ne kadar gitmiiş 😘
Her gün de 1 ana ya da ara öğün resmi attık mı tamamdır 😍
:KK76::KK200:
Çpk iyi olur bugün tartıdan umutlu değilim karnım şiş ve tok uyandım nedense 🤷🏼‍♀️
3. Haftam oluyor veremediğim yine veremediysem artık birşeyleri değiştirmem şart 🙄

El_Em El_Em kaptanım merhaba. Uzun ve yorucu birkaç ay geçirdim. Gerçekten kendime hiç bakamadım. Üst üste gelir ya bazen kötü şeyler, öyle oldu. Bir baktım ki 5. Takım ortada yok. Burada devam edebilir miyiz birlikte?
Merhaba canım hoş geldin hatırlıyorum birden kayıplara karışmıştın kaptanımız uzun süredir girmiyor ama tabi buradan devam edebilirsin🥰

Merhaba canım hoş geldin hatırlıyorum birden kayıplara karışmıştın kaptanımız uzun süredir girmiyor ama tabi buradan devam edebilirsin🥰
Ev kazası geçirdiğimi yazmıştım en son, ufak bir yanıktı. Sonra çocuğumda bir rahatsızlık oldu. Kaç aydır geziyoruz hastaneleri. Hafif otizm ve üstün zekadan şüphelenildi özel eğitime başladık. Bir de o eklendi. Bu arada dedem vefat etti. Anne babam ayrıldı. Off o kadar yoğun ve karmaşıktı ki her şey. Anlamadım şu üç dört ay nasıl geçti. Şimdi düzenime tekrar kavuşmak üzereyim. Kilo yine aldım. Kendimi öyle salmışım ki, görüntümden çok mutsuzum. İnşallah toparlanmaya başlıyorum.

Her şey eski düzende sanırım. Ben eve geçince güncel kilomu atayım başlayayım inşallah.

Bugunku tartinin serefine
Yarim muz
1 trabzon hurmasi huplettim
Acayip sisti karnim
Ikisi de bol sekerli
Ise gelirken yanima almistim
Esim hutmayi al dedi
Ben de diyorum olgun almiim cok sekerlenmistir
Oda abartma sende o kadar diyo:KK70:

Simdi ben bugunun uzerine 2kilo geri almazsam iyidir :KK70:

800 gr hemen verirsin canım başlamış iş bitmiş iştir 🤗
insAllah cnm
Geçen cuma 85.00
Bugün 84.90
Fark 100 gr cık 🤦🏼‍♀️Eki Görüntüle 2950758
Gr bile önemli haftaya daha güzel olur insAllah canım
Pazartesi 66,10
Bugün 65,90
Fark 200
Yüzde 0,302
Haftaya hedef64,95
Eksi eksidir canım tebrikler
Hayırlı cumalar hanımlar🌷
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.8
Fark _300
Tebrikler canım
Ev kazası geçirdiğimi yazmıştım en son, ufak bir yanıktı. Sonra çocuğumda bir rahatsızlık oldu. Kaç aydır geziyoruz hastaneleri. Hafif otizm ve üstün zekadan şüphelenildi özel eğitime başladık. Bir de o eklendi. Bu arada dedem vefat etti. Anne babam ayrıldı. Off o kadar yoğun ve karmaşıktı ki her şey. Anlamadım şu üç dört ay nasıl geçti. Şimdi düzenime tekrar kavuşmak üzereyim. Kilo yine aldım. Kendimi öyle salmışım ki, görüntümden çok mutsuzum. İnşallah toparlanmaya başlıyorum.

Her şey eski düzende sanırım. Ben eve geçince güncel kilomu atayım başlayayım inşallah.
Ay cidden üst üste gelmiş başın sağolsun Allah kolaylık versin yeniden toparlanirsn insAllah

Merhaba kızlar ben diyeti bıraktım ama güya dikkat ediyordum fakat 2 gündür tartılmaya korkar oldum çok ciddi yiyorum birkaç gün dikkat edip tekrar 65e dönmem lazım🙈
Yaa cnm mideni genisletme hic sonra doymak bilmiyor insan, emeklerini cöpe atma cnm. Kilolar oyle hizli geliyorki :KK43:
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
5-11 Kasım

Menü bildirimi maalesef çok az kişi düzensiz yapıyor liste yapıyorum ama bende de paylaşım yok bı yazabileceğimiz şeyleri yesek aslında herşey bı düzene girecek yeni hafta güzel başlangıçlar olur hepimiz için insAllah yarın güzel eksiler görürsünüz🤗🤲

Ellerine emegine saglik cnm
İyi geceler kızlar biliyorum bu kaçıncı başlangıç bu ne kararsızlık, iradesizlik diyeceksiniz ama bugün karar verdim niye kendime bu eziyeti yapıyorum ki ver kurtul 10-12 kg için aylardır yerinde sayıyorum daha önce verdim yine verebilirim yediğim şeylerin tadını biliyorum yediğimde sonrası pişmanlık şimdi biraz sabredip korumada dengeleyerek yiyebilirim başarabilirim inanıyorum hayır demeyi öğrenicem gerekirse ikram reddetmek için türlü bahaneler bulucam ama bu kış bu kilo mevzusunu halletmek istiyorum insAllah ya kendime her gün bunları tekrar edeceğim
Ne guzel yazmissin bende ayni dusunuyorm ve start verdim kendime bu defa bozmak yok insallah
Kizlar buraya mi ekliyoruz tarti fotolarini?
Azmin zaferi ama kastan gitti mi bilemiyorum bence kesin gitmistir kas oranimi arttirip yag oranimi azaltmam lazim

Baslangic:68 kg
Pazartesi:63.2kg
Guncel:62 kg
1.2 kg gitmis :KK70:
Super tebrkler cnm 68 nezamandin baslangicin yani
Fazla beklemicem kahvaltımı erken yapıp bı düzen oluşturmak istiyorum tabiki artiyim hala relgde olmadım bklm
Pazartesi: 82.10
Cuma: 82.90
Fark: +800
Yüzde: -%0.974
Baslangicin olsun cnm insallah en kis zamanda 7lerle devam et

X