Kilolar Firarda 😎

Iyi aksamlar Hanimlar, dükkan birasi ne Tam olarak.
Canım kızlar nasıl yapıyor tam olarak bilmiyorum ama ben 1 yeşilcayı bir bardak suya demliyorum sonra 1 lt civarında bir şişeye demlenen yeşilcayı döküyorum limon sıkıyorum veya direk atıyorum içine 1 şişe maden suyu döküp üzerini normal su ile tamamlıyorum. Gün içinde içiyorum onu

Çok Tesekür ederim
Canım kızlar nasıl yapıyor tam olarak bilmiyorum ama ben 1 yeşilcayı bir bardak suya demliyorum sonra 1 lt civarında bir şişeye demlenen yeşilcayı döküyorum limon sıkıyorum veya direk atıyorum içine 1 şişe maden suyu döküp üzerini normal su ile tamamlıyorum. Gün içinde içiyorum onu

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
5-11 Kasım

Menü bildirimi maalesef çok az kişi düzensiz yapıyor liste yapıyorum ama bende de paylaşım yok bı yazabileceğimiz şeyleri yesek aslında herşey bı düzene girecek yeni hafta güzel başlangıçlar olur hepimiz için insAllah yarın güzel eksiler görürsünüz🤗🤲

Canım eline sağlık 😘

İyi geceler kızlar biliyorum bu kaçıncı başlangıç bu ne kararsızlık, iradesizlik diyeceksiniz ama bugün karar verdim niye kendime bu eziyeti yapıyorum ki ver kurtul 10-12 kg için aylardır yerinde sayıyorum daha önce verdim yine verebilirim yediğim şeylerin tadını biliyorum yediğimde sonrası pişmanlık şimdi biraz sabredip korumada dengeleyerek yiyebilirim başarabilirim inanıyorum hayır demeyi öğrenicem gerekirse ikram reddetmek için türlü bahaneler bulucam ama bu kış bu kilo mevzusunu halletmek istiyorum insAllah ya kendime her gün bunları tekrar edeceğim

İyi geceler kızlar biliyorum bu kaçıncı başlangıç bu ne kararsızlık, iradesizlik diyeceksiniz ama bugün karar verdim niye kendime bu eziyeti yapıyorum ki ver kurtul 10-12 kg için aylardır yerinde sayıyorum daha önce verdim yine verebilirim yediğim şeylerin tadını biliyorum yediğimde sonrası pişmanlık şimdi biraz sabredip korumada dengeleyerek yiyebilirim başarabilirim inanıyorum hayır demeyi öğrenicem gerekirse ikram reddetmek için türlü bahaneler bulucam ama bu kış bu kilo mevzusunu halletmek istiyorum insAllah ya kendime her gün bunları tekrar edeceğim
Soyle dusun ve kendini motive et canim o tatlidan 1 catal alsan da ayni 2 porsiyon yesende. Tadini almis oluyorsun sonucta. Hem fazla kilo sagliga zarar

Kizlar buraya mi ekliyoruz tarti fotolarini?
Azmin zaferi ama kastan gitti mi bilemiyorum bence kesin gitmistir kas oranimi arttirip yag oranimi azaltmam lazim

Baslangic:68 kg
Pazartesi:63.2kg
Guncel:62 kg
1.2 kg gitmis :KK70:

Eklentiler

• 20211112_073332.jpg
    20211112_073332.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 31
X