Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 lt suyun içerisine yapıp gün içinde içiyordum canım sonra normal su ile devam ediyordumKizlar merhaba
Bu dukan birasini gunde 1 kere mi yapip iciyoruz 15 gun boyunca yoksa 1den fazla hazirlayabilir miyiz?
Fazla olur canım günde 1 defa yap iç yeşil çayı fazla tüketmek zararlı oluyor çünküTesekkurler bu dukan birasinj gunde 2 defa hazirlayip icebilir miyiz
Ne demek canımKaydettim hemen canım ilk fırsatta yapıcam çok teşekkür ederim
Ben bunu okuyinca zaten sekersiz beslenme diyeti yapiyormusum dedim
Ama beyaz ekmek, pirinc ve makarna tuketiyordum bjnlari da yemicem 21 gun boyunca
Kesin 4kilom gider :
Canım kızlar nasıl yapıyor tam olarak bilmiyorum ama ben 1 yeşilcayı bir bardak suya demliyorum sonra 1 lt civarında bir şişeye demlenen yeşilcayı döküyorum limon sıkıyorum veya direk atıyorum içine 1 şişe maden suyu döküp üzerini normal su ile tamamlıyorum. Gün içinde içiyorum onuIyi aksamlar Hanimlar, dükkan birasi ne Tam olarak.
Canım kızlar nasıl yapıyor tam olarak bilmiyorum ama ben 1 yeşilcayı bir bardak suya demliyorum sonra 1 lt civarında bir şişeye demlenen yeşilcayı döküyorum limon sıkıyorum veya direk atıyorum içine 1 şişe maden suyu döküp üzerini normal su ile tamamlıyorum. Gün içinde içiyorum onu
Dogru yesilcayi atlamisim zaten 1 kere uapabildim vaktim yoktuFazla olur canım günde 1 defa yap iç yeşil çayı fazla tüketmek zararlı oluyor çünkü
Ne demek canım
2 ay 1 haftadir yani 2.5 aydir diyelim yapiyorumCok Sevindim. hedefin nekadar? Nezamandan başladin diyette?
5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım | 11 Kasım | ||
Cookiie | ||||||||
@Pin-ky | ||||||||
Hedef60kgolmak | ||||||||
Beth18 | ||||||||
G Goklerce | ||||||||
@Toprak_ Kokusu | ||||||||
deniz diyette | ||||||||
nazaarboncukk | ||||||||
nnurc | ||||||||
deniz diyette |
Canım eline sağlıkKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
5-11 Kasım
Menü bildirimi maalesef çok az kişi düzensiz yapıyor liste yapıyorum ama bende de paylaşım yok bı yazabileceğimiz şeyleri yesek aslında herşey bı düzene girecek yeni hafta güzel başlangıçlar olur hepimiz için insAllah yarın güzel eksiler görürsünüz
5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım 11 Kasım Cookiie @Pin-ky Hedef60kgolmak Beth18 G Goklerce @Toprak_ Kokusu deniz diyette nazaarboncukk nnurc deniz diyette
Rica ederim canımCanım eline sağlık
Soyle dusun ve kendini motive et canim o tatlidan 1 catal alsan da ayni 2 porsiyon yesende. Tadini almis oluyorsun sonucta. Hem fazla kilo sagliga zararİyi geceler kızlar biliyorum bu kaçıncı başlangıç bu ne kararsızlık, iradesizlik diyeceksiniz ama bugün karar verdim niye kendime bu eziyeti yapıyorum ki ver kurtul 10-12 kg için aylardır yerinde sayıyorum daha önce verdim yine verebilirim yediğim şeylerin tadını biliyorum yediğimde sonrası pişmanlık şimdi biraz sabredip korumada dengeleyerek yiyebilirim başarabilirim inanıyorum hayır demeyi öğrenicem gerekirse ikram reddetmek için türlü bahaneler bulucam ama bu kış bu kilo mevzusunu halletmek istiyorum insAllah ya kendime her gün bunları tekrar edeceğim
Kesinlikle öyle vallahi bunu kendime hatırlatacağım sürekliSoyle dusun ve kendini motive et canim o tatlidan 1 catal alsan da ayni 2 porsiyon yesende. Tadini almis oluyorsun sonucta. Hem fazla kilo sagliga zarar
Tebrikler canım gayet güzel eksi MaşAllahKizlar buraya mi ekliyoruz tarti fotolarini?
Azmin zaferi ama kastan gitti mi bilemiyorum bence kesin gitmistir kas oranimi arttirip yag oranimi azaltmam lazim
Baslangic:68 kg
Pazartesi:63.2kg
Guncel:62 kg
1.2 kg gitmis