- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar az once tartildim
Gordugume inanamiyorum
Yarin insallah ya korurum bu kiloyu ya da daha az cikarim
Ama hedef kiloma sadece 4kilo kaldi
Aynen oyle cnm bende bi saldimmi en az 1 hafta o surede ne buluyorsam deli gbi yedigm icin zaten verdigmi geriye aliyorum, bu sefer kiricam zinciri insallahBırakmamamız lazım ama ya. Tamam uzun bir yol olduğundan yoruyor insanı bu yüzden mola verişlerimiz olabilir. Ama bunu bir öğün veya hadi bir gün olacak şekilde yapsak. Ertesi gün yine aynı şekilde devam etsek aslında hiçbir sorun kalmıcak gibi. Ama ben bir kaçırdımmı zor toparlıyorum
Yok cnm suda bekletiyorum geceden ertesi gun de gun icinde iciyorm. Ozellikle yemeklerden bi yarimsaat once 1 bardak istah kesiyor biraz hemde odem attiriyorBunlari blendirdan mi geciriyoruz yoksa sadece suda mi bekletiyoruz
Ne guzel ya hadi o son 4 kilo da hizlica gider insallah cnmKizlar az once tartildim
Gordugume inanamiyorum
Yarin insallah ya korurum bu kiloyu ya da daha az cikarim
Ama hedef kiloma sadece 4kilo kaldi
İşte bende öyleyimAynen oyle cnm bende bi saldimmi en az 1 hafta o surede ne buluyorsam deli gbi yedigm icin zaten verdigmi geriye aliyorum, bu sefer kiricam zinciri insallah
Yok cnm suda bekletiyorum geceden ertesi gun de gun icinde iciyorm. Ozellikle yemeklerden bi yarimsaat once 1 bardak istah kesiyor biraz hemde odem attiriyor
Ne guzel ya hadi o son 4 kilo da hizlica gider insallah cnm
Yarınmı başlıyoruz. Bu ara canım nasılda pırasalı börek istiyor 21 gün sonra güzl bir sonucum olursa kendime ödül veriyim mağdem onuPROGRAM KURALLARI
21 gün boyunca;
- Beyaz veya esmer şeker ve bunları içeren kek, kurabiye, çikolata, pasta, dondurma, meyveli yoğurt, puding, şekerli çay-kahve, meşrubat vb. yiyecekleri tüketmiyoruz.
- Şeker olarak yalnızca günde 2-3 porsiyon meyve ve 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya 2 kare (10 g) bitter çikolata tüketebilirsiniz.
- Beyaz ekmek, hamur işleri, makarna, börek-çörek, simit, poğaça, bisküvi, kek, kurabiye gibi beyaz un ve nişasta içeren yiyeceklerin hiç birisini satın almıyoruz ve tüketmiyoruz.
- Tahıl olarak; tam buğday ekmek, tam çavdar ekmek, yulaf ezmesi, bulgur, kinoa, karabuğday, tam buğday makarna tüketiyoruz. Tam buğday unuyla poğaça, ekmek vs. yapıp onları da tüketebilirsiniz.
- Ayrıca bunun yanı sıra; cips, kola, bisküvi, çikolata, gofret, kraker, paketli dondurmalar, meyve suları gibi abur cubur yiyeceklerin hiç birini,
- Ve alkollü içecekleri tüketmiyoruz.
- Günde 2.5-3.5 litre su içiyoruz.
- Sigara içenler yapabiliyorsa tamamen bırakıyor, yapamıyorsa sayıyı yarıya düşürüyor.
- Kahve günde maksimum 2 fincan içiyoruz.
- Günde en az 30 dakika tempolu yürüyüş veya başka bir egzersiz yapmayı da ihmal etmiyoruz.
- Günde ortalama 6-8 saat uyuyoruz.
BU PROGRAMDA NELER YİYEBİLİRİZ?
- Hayvansal Proteinler: Az yağlı et, tavuk, balık, yumurta, peynir
- Kurubaklagiller: Mercimek, nohut, kuru fasulye, siyah fasulye, maş fasulyesi
- Süt Ürünleri: Süt, yoğurt, peynir, kefir, ayran
- Tam Tane Tahıllar: Tam buğday ekmek, tam çavdar ekmek, siyez unlu ekmek, yulaf, aşurelik buğday, bulgur, firik, esmer pirinç, tam buğday makarna, kinoa, karabuğday vb...
- Mevsim Sebzeleri (çiğ veya pişmiş olarak)
- Mevsim meyveleri, kuru meyveler (Günde toplam 2-3 porsiyon)
- Sağlıklı Yağlar İçeren Besinler: 1 avuç kadar badem, fındık, fıstık, ceviz, kabak çekirdeği gibi çiğ kuruyemişler, zeytin, avokado, Hindistan cevizi
- Sağlıklı Tohumlar: Chia, amaranth, keten tohumu vb...
- Tüm baharatlar, kakao ve çok sınırlı miktarda tuz
- Tatlılar: Günde 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya 2 kare(10 g) bitter çikolataya izin var.
- İçecekler: Su, bitki çayları, şekersiz çay, şekersiz-kremasız kahve, sade maden
21 Gün Şekersiz Beslenme ve Dengeli Yaşam + Örnek Diyet Listesi - Diyetisyen Melda ile Online Diyet
Kişiye Özel Online Diyet ve Detoks Programıdiyetisyenmelda.com.tr
Haydi bugün alışverişe o zaman
Ne güzel herkes kilo vermiş bu hafta ben de 63e dayandım
Ama gidecek yaa o 50ler gelecekkk
Evet evet canım başlayalım evde tam buğday unlu yufkadan da yapabilirsinYarınmı başlıyoruz. Bu ara canım nasılda pırasalı börek istiyor 21 gün sonra güzl bir sonucum olursa kendime ödül veriyim mağdem onu
Aa evet olabilir yada tam buğday unuyla prasalı kek yapabilirim ona un daha az giriyor hem lezzetlide oluyor iyi aklıma getirdinEvet evet canım başlayalım evde tam buğday unlu yufkadan da yapabilirsin
Aa evet olabilir yada tam buğday unuyla prasalı kek yapabilirim ona un daha az giriyor hem lezzetlide oluyor iyi aklıma getirdin
Geçmiş olsun Cnm.Gunaydin canlar dun kaynanam taburcu oldu bugun esim geliyor sukur
Aynen oyle cnm bende bi saldimmi en az 1 hafta o surede ne buluyorsam deli gbi yedigm icin zaten verdigmi geriye aliyorum, bu sefer kiricam zinciri insallah
Yok cnm suda bekletiyorum geceden ertesi gun de gun icinde iciyorm. Ozellikle yemeklerden bi yarimsaat once 1 bardak istah kesiyor biraz hemde odem attiriyor
Ne guzel ya hadi o son 4 kilo da hizlica gider insallah cnm
Ben bunu okuyinca zaten sekersiz beslenme diyeti yapiyormusum dedimPROGRAM KURALLARI
21 gün boyunca;
- Beyaz veya esmer şeker ve bunları içeren kek, kurabiye, çikolata, pasta, dondurma, meyveli yoğurt, puding, şekerli çay-kahve, meşrubat vb. yiyecekleri tüketmiyoruz.
- Şeker olarak yalnızca günde 2-3 porsiyon meyve ve 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya 2 kare (10 g) bitter çikolata tüketebilirsiniz.
- Beyaz ekmek, hamur işleri, makarna, börek-çörek, simit, poğaça, bisküvi, kek, kurabiye gibi beyaz un ve nişasta içeren yiyeceklerin hiç birisini satın almıyoruz ve tüketmiyoruz.
- Tahıl olarak; tam buğday ekmek, tam çavdar ekmek, yulaf ezmesi, bulgur, kinoa, karabuğday, tam buğday makarna tüketiyoruz. Tam buğday unuyla poğaça, ekmek vs. yapıp onları da tüketebilirsiniz.
- Ayrıca bunun yanı sıra; cips, kola, bisküvi, çikolata, gofret, kraker, paketli dondurmalar, meyve suları gibi abur cubur yiyeceklerin hiç birini,
- Ve alkollü içecekleri tüketmiyoruz.
- Günde 2.5-3.5 litre su içiyoruz.
- Sigara içenler yapabiliyorsa tamamen bırakıyor, yapamıyorsa sayıyı yarıya düşürüyor.
- Kahve günde maksimum 2 fincan içiyoruz.
- Günde en az 30 dakika tempolu yürüyüş veya başka bir egzersiz yapmayı da ihmal etmiyoruz.
- Günde ortalama 6-8 saat uyuyoruz.
BU PROGRAMDA NELER YİYEBİLİRİZ?
- Hayvansal Proteinler: Az yağlı et, tavuk, balık, yumurta, peynir
- Kurubaklagiller: Mercimek, nohut, kuru fasulye, siyah fasulye, maş fasulyesi
- Süt Ürünleri: Süt, yoğurt, peynir, kefir, ayran
- Tam Tane Tahıllar: Tam buğday ekmek, tam çavdar ekmek, siyez unlu ekmek, yulaf, aşurelik buğday, bulgur, firik, esmer pirinç, tam buğday makarna, kinoa, karabuğday vb...
- Mevsim Sebzeleri (çiğ veya pişmiş olarak)
- Mevsim meyveleri, kuru meyveler (Günde toplam 2-3 porsiyon)
- Sağlıklı Yağlar İçeren Besinler: 1 avuç kadar badem, fındık, fıstık, ceviz, kabak çekirdeği gibi çiğ kuruyemişler, zeytin, avokado, Hindistan cevizi
- Sağlıklı Tohumlar: Chia, amaranth, keten tohumu vb...
- Tüm baharatlar, kakao ve çok sınırlı miktarda tuz
- Tatlılar: Günde 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya 2 kare(10 g) bitter çikolataya izin var.
- İçecekler: Su, bitki çayları, şekersiz çay, şekersiz-kremasız kahve, sade maden
21 Gün Şekersiz Beslenme ve Dengeli Yaşam + Örnek Diyet Listesi - Diyetisyen Melda ile Online Diyet
Kişiye Özel Online Diyet ve Detoks Programıdiyetisyenmelda.com.tr
Haydi bugün alışverişe o zaman
Ne güzel herkes kilo vermiş bu hafta ben de 63e dayandım
Ama gidecek yaa o 50ler gelecekkk