Kilolar Firarda 😎

Gunaydin kizlar dun arada ugradm ama yazcak motivasyon bulamadm kendimde. Bugun tekrar start verdm ve yine 77 lere dayandm malesef :KK43:
Olucak tekrar toplıcaz inşallah. Şeyi merak ediyorum uzun süreli hiç dağılmadan nasıl yapılabiliyor diyet. Kaç oldu deniyorum bir zaman sonra bende dağılıyorum 😒

Al işte yine tutamadın boğazını al işte değdimi şimdi nolcak şimdi gitti bütün herşey :KK70::KK70: Beynimin içinde olanlar 🤣🤣

olsun canım belki vücut korumaya almştır bu hafta 😘

hadi yüzleş artıkkkk 😂 grubumuzun cimcimisin yaa nasıl düşüyor enerji sen gidince

olsun canım önemli olan başlamak tartılmak 😍

sağol cnm 😘 aynen yaa yavaş gelse keşkemm :KK51:

550 gr 55 kilonun habercisi diyeyim moral olsun muuu :KK70: :KK66:

tartıl kızzzzz başla tut bir yerindenn :KK45:

canım oruçta artı gelmek normal ya ki bazen hiç anlamıyorsun 😂 menü yazsan bakar üdükkk
o kadar spora incelmez mi insan yaa 🤩
oyy piknik miiiiiii :KK49:

canım yükselen burcun ne acaba, böyle içine atma canım , insanların sorunlarından haberi olmazsa nasıl bir şey yapabilirler ki? hem ağlamayana meme yok demişler 😂 gerçi bi anne bebesini zorla emzirir aç olmasa da ama yani belli etmek lazım canım 😂
bir de böyle belli belirsiz, kısık sesle söylüyorsan da umursamayabilirler canım ,çünkü kendin de umursamamış oluyorsun bir bakıma yani bunu hissettirmen lazım senin için önemli bir konu olduğunu canım :KK66:

canım hoşgeldin

bak böyle düşünme canım ,eşinde liderlik özelliği koruma içgüdüsü yüksek anladığım kadarıyla,onun burcu ne? 😊
yani gerçekten anlarsa seni de korumaya geçecek bence canım , belki ona bu şansı vermen gerekiyor biraz ona sığınman gerekiyor zıtlaşmaktansa ki zıtlaşmayı da içinde yapıyorsun farkında mısın ☺️

canım ne koyduğuna bağlı tabi mesela sıvıyağlı patates salatası çok kalorili ama az yağlı yeşillik salatası az kalorili
Yok canim marullu domatesli salatalikli yani yesilliklibir salata ama zeytinyagli seviyorum 1 kasiktan fazla koyuyorumdur
Son kozlar oynanıyor muuu bugün hadi kizlarrrrrrrrrrr
Bugün ÇARSAMBAA CUMAYA ne kaldı surdaaaa🔔🔔🔔🔔 zillerrr caliyorrrr

Detoks suları icilsin sporlar yapılsın duymayan kalmasın😂😂😂😂
Bana detoks suyu tarifi verir misiniz?

En son cumartesi tartilmistim ama sabah
63.2 cikmistim
Bugun aksamustu tartildim 63.5tim
Acaba aksam tartildim diye mi oyle oldu

Yok canim marullu domatesli salatalikli yani yesilliklibir salata ama zeytinyagli seviyorum 1 kasiktan fazla koyuyorumdur

63.2 cikmistim
Tarife ben de talibim 🙃 Ucmelekannesi Ucmelekannesi

63.2 cikmistim

Ben Dukan birası yapıyorum kızlar genelde.
750 ml suya 2 tatlı ksk yesilcayi demleyip 1 şişe maden suyunu ve 1 limonu sıkıyorum. Gün içinde içiyorum. Bana fayda ettiği zamanda oldu hiç etki göstermediği zamanda 😂😂 hem detoks suyu içip hemde hamur yediysem😂😂

Ben Dukan birası yapıyorum kızlar genelde.
750 ml suya 2 tatlı ksk yesilcayi demleyip 1 şişe maden suyunu ve 1 limonu sıkıyorum. Gün içinde içiyorum. Bana fayda ettiği zamanda oldu hiç etki göstermediği zamanda 😂😂 hem detoks suyu içip hemde hamur yediysem😂😂
Bunu bende yaptım en son bir gece acayip miğde bulantısı yaşadım sonrasında bıraktım canım😬 ama biraz karıştırmıştım zencefil tarcın falanda atmıştım içine

Ben hep akşam yemeğinden sonra içtim canım. Birde dediğim gbi karıştırdığımdan olabilir normalde güzel bende beğeniyorum☺️
Gün içinde iç canim. Yemekten sonraya en fazla 1 bardak kalmıştır benim.
Bütün gün ara ara içtiğim zamanlarda akşam yemeğine tokluk hissi ile oturuyordum

Gün içinde iç canim. Yemekten sonraya en fazla 1 bardak kalmıştır benim.
Bütün gün ara ara içtiğim zamanlarda akşam yemeğine tokluk hissi ile oturuyordum
Yarın sabah yapıyım o zamn canım bende birde istediğn günmü yapıyorsun. Başladımmı birkaç gün devammı etmek gerekiyor

Olucak tekrar toplıcaz inşallah. Şeyi merak ediyorum uzun süreli hiç dağılmadan nasıl yapılabiliyor diyet. Kaç oldu deniyorum bir zaman sonra bende dağılıyorum 😒
Ya zor gercktn bence onemli olan bu noktada dagildign noktada enazindan biraz kontrollu olup deli gbi yememek ben onu basaramadigm icin hep geriye donuyorm. Eskiden koruma gbi olurdu mesela 26 kg vermisligm var ama 1bucuk senede ve bazen 3 ay boyunca sabit kalmisim koruma gbi
Detoks suyu ne zaman iciliyor?
1gunu detoksa mi ayirmak gerekiyor?
Hic bilmiyorum buari
Gun icinde iciyorm cnm ben aksamdan hazirliyorm evde ne varsa tarcin cibigi, 1 tutam maydonoz, karanfil, tane karabiber, varsa zencefil, 1 limon suyu, nane, elma kabusu, salatalik vs vs ben hangileri varsa koyuyorm odem attiriyor gercktn genelde carsamba persembe yapiyorm

Ya zor gercktn bence onemli olan bu noktada dagildign noktada enazindan biraz kontrollu olup deli gbi yememek ben onu basaramadigm icin hep geriye donuyorm. Eskiden koruma gbi olurdu mesela 26 kg vermisligm var ama 1bucuk senede ve bazen 3 ay boyunca sabit kalmisim koruma gbi

Gun icinde iciyorm cnm ben aksamdan hazirliyorm evde ne varsa tarcin cibigi, 1 tutam maydonoz, karanfil, tane karabiber, varsa zencefil, 1 limon suyu, nane, elma kabusu, salatalik vs vs ben hangileri varsa koyuyorm odem attiriyor gercktn genelde carsamba persembe yapiyorm
İşte bende hep geriye dönüyorum 1 senedir hemen hemen hep 90 85 arası. Bir kıramadım şu zinciri 😒
70li zamanlardaki fotograflarıma bakıyorumda o zamanlar da kilo vermek için uğraşıyordum memnun değildim halimden. Ama ne olduda buralara geldim hiç bilmiyorum. Şimdi diyorum keşke o 70lere bir gelebilsem en azından 🤷🏼‍♀️

İşte bende hep geriye dönüyorum 1 senedir hemen hemen hep 90 85 arası. Bir kıramadım şu zinciri 😒
70li zamanlardaki fotograflarıma bakıyorumda o zamanlar da kilo vermek için uğraşıyordum memnun değildim halimden. Ama ne olduda buralara geldim hiç bilmiyorum. Şimdi diyorum keşke o 70lere bir gelebilsem en azından 🤷🏼‍♀️
Yaa bende oyle 70leri begenmezdm smdi 70deki resimlerm var buzdolabi kapaginda oglumla 1 yas dogm gunu vs elbise giymisim ona bile raziym ama git gide aliyorm gercktn dikkat etmedikce kisirdongu kizip yemek veyatta aman nolursa olsun diyp birakmak cozum degl :KK43:

X