Kilolar Firarda 😎

30 canım🥰

Muhtemel doğum tarihinde hiç gelmiyorlar zaten ya erken ya geç geliyor ancak sezeryanla denk getirebiliyorsun o da dediğin gibi erken gelmeye karar vermezse🤭
aynen öyle 2. kızım da ablasının aksine son gün geldi 39+6da :KK70:

o da kova burcu ki en sevdiğim burçtur :KK200:

Ay aman aman deme öyle🤣🤣güzelce verelim kiloları yeterli🤣ben pantolonlarıma gireyim yeterli🤣hepisciği 36 beden bi de😭😭
Yeni pantolon alma girersin sen. Sen baslamada da sıkıntı yasamiyorsun ama cok bolunuyorsun o yuzden defalarca yeniden baslamak zorunda kaldin bu biraz motivasyonunu bozmus olabilir. Ama yaz bitti tatiller falan gitti artik o yuzden bir baslayinca devami gelecek artik. Sen baslayinca cok iyi gidiyorsun biz sana inaniyoruz sende kendine inan

Herkes zayifliyor koronayla birlikte bir grup icin fit yasam baslamis resmen benim etrafimda kilo alanda cok var verende cok var. Gecen bir arkadasla karsilastim 25 kilo vermis hemde 2.5 ayda sok oldum. Benim anam agladi 1 yilda 15 zar zor verdim.
Amaanneyyyy ne yapmış o öyle ya gerçekten yememiş herhalde

Herkes zayifliyor koronayla birlikte bir grup icin fit yasam baslamis resmen benim etrafimda kilo alanda cok var verende cok var. Gecen bir arkadasla karsilastim 25 kilo vermis hemde 2.5 ayda sok oldum. Benim anam agladi 1 yilda 15 zar zor verdim.
Pandeminin ilk zamanları ben de kilo almıştım ama sonra verdim kiloları birçok arkadaşım var böyle zayıflayan🥰 Herkesin kilo verme hızı bir değil canım yavaş verilen kilolar daha zor geri alınıyor hızlı verince de hızlı alıyorsun benim de şu an en büyük korkum bu🙈
aynen öyle 2. kızım da ablasının aksine son gün geldi 39+6da :KK70:

o da kova burcu ki en sevdiğim burçtur :KK200:
Oyy maşallah ya ne güzel ben de 41. Haftada doğmuşum hep diyorum daha anne karnından rahatıma düşkün ve tembel biri olduğum belliymiş🤣🤣🤣

Yeni pantolon alma girersin sen. Sen baslamada da sıkıntı yasamiyorsun ama cok bolunuyorsun o yuzden defalarca yeniden baslamak zorunda kaldin bu biraz motivasyonunu bozmus olabilir. Ama yaz bitti tatiller falan gitti artik o yuzden bir baslayinca devami gelecek artik. Sen baslayinca cok iyi gidiyorsun biz sana inaniyoruz sende kendine inan
İşte bu izlenimi vermiş olmak beni çok mutlu ediyor. Ve siz bana bunları söyledikçe daha da gazlanıyorum bu sefer oldu demek istemiyorum akışına bırakıyorum çünkü ne zaman tamam bu sefer oldu dediğimde olmuyor🤣

Ooo harika Leylakim tebrikler cumaya güzel ekis geliyor :KK9: :KK9:

Bu artı hicbirsey bence tebrikler canım benimmii güzel bir artı çünkü😂😂

Vav 2 buçuk ayda 25 kilo nasıl vermiş.
Sormadinnmi nasıl verdin diye 😂meraklı ben
Saol canım inşallah 65 i görürüm tez zamanda 😂 25 kilo 2.5 ayda hiç sağlıklı değil bence iç organları zarar görmüş olabilir boşver seninki en güzeli 😍

Amaanneyyyy ne yapmış o öyle ya gerçekten yememiş herhalde
Irademe hakim oldum dedi hic spor yapmamis. Ben 2.5 ay hic bisey yemesem yine gitmez 10 gun gider sonra kitler ama onun ki gitmis geri de almiyor diyor. Sabahlari 2 si 1 arada kahve ictim dedi sadece sonra ne yedi ne icti bilmiyorum

Ayipsin sormazmiyim hic. Sabahlari 2 si 1 arada kahve icmis sonra ne yedi bilmiyorum. Spor falan yapmamis. 90 kilodan 65 e dusmus.

aynen aslanım cnm :) yani kiloluyken umrumda değildi görünüşüm aslında cnm 87ye kadar çıkmıştım yani başkaları kilo ver gençsin hasta olursun vs diyince daha çok yiyordum kendimi düşünmeye başlayınca yavaş yavaş verdim 🤗 ama haklısın aslan tanıdıklarım zayıf ya da normal genelde, ben farklıyım 😂
cnm aynı burç olma ihtimali 12de 1 yükselenin de aynı olma ihtimali 144te 1 düşünsene olayı :oha:
Yaa zayiflaman iyi olmus tabiki ama o disardan yorum yapanlar moral bozmaktan baska bisi degl benm hakkimda da hep konusurlardı öyle :olamaz:
El insaf edin 9. Sayfadayim 20 sayfa okuyacağım ama nasıl😂😂😂

En son sos yapacaktım ben degilmi o ooooo 😂😂 bunca saattir iş yaptığımı dusunmeniz üzer beni🤭
Eşim geldi haadi markete gidelim dedi kızların kırtasiye ihtiyacı vardı biraz. Yolda eltimgil aradı bize gelmek için bu sefer evde durasimiz gelmedi çay demleyip parka gittik. Eve geldigimiz 10.30 şu.

Şu an sosu ocağa yenice koydum çünkü çekmiştim robotta😔😔
Sabahlar olmasın🤭😂😂
Kacta uyudunnn kizz agiz tadiyla yiyin insallahhh
Eveet. 😍😍😍

Yemeyi de yapmayı da çok seviyoruz maalesef

Bütün boğalar toplandık toplandık:KK75:

Ben de Pınar'a katılıyorum. Sil baştan başlamak gerek bazen. Hayatı sıfırlamak..

Vaayy 5 olduk var mı arttıran 😆

Ban de aynı fikirdeyim canım, kader utansın 😂

5 kuzum
Sendemi bogaaa vay be :KK200::rolleyes:
Kızlar ben şimdi 7 kilo vereceğim bir de göbüşümü toparlamam lazım o yüzden spor yapmam lazım iki seçeneğim(birbirlerinden pek de farkı yok 🤣)var sizce hangisi daha uygun olur ya da şunu da yap derseniz önerilere açığım🥰

1) 10bin adım + 30 dk bölgesel
2) 3 mil Leslie + 40 dk bölgesel
Bence gobekse bolgesel fazla olan hatta mekik vs cok etkili oluyor. Bide adim veya leslie de hep ayniya baglanma bence donusumlu daha az sıkar sanki

Vallaha tam fit olayim dersem daha 15 kilo vermem lazim ama bi 5 vereyim de sonra bi daha dusunurum. 5 kilo da 1 beden oymuyor cunku 🙈🙈
Ben de şimdi 40 bedene düştüm sonunda biraz daha verip 38 bedene kendimi atıp bitireceğim inşallah🤣
Aynen ya 2 ayda gider yine düzgün bi hale gelirim🤣🤣sonra alışılmışlık olur😂benim en zorlandığım şey ben kilo korumaya alıştığım için vermeye odaklanamıyorum🤣🤣
Ben de tam tersi kilo korumayı bilmiyorum🤣🤣

Sağ ol canım aynen minnoş bir artı🤭
Ben hızlı kilo veririm ama 3 ayda en fazla 16 kilo verdiğimi biliyorum hakikaten çok🤔

O kadar yoksundur canım sen de ne yaptın🤣🤣
Pazartesi konuşalım bu konuyu tekrardan canım🤣🤣inşallah yokumdur ama insan evladı gibi yemedim yani🤣🤣
Irademe hakim oldum dedi hic spor yapmamis. Ben 2.5 ay hic bisey yemesem yine gitmez 10 gun gider sonra kitler ama onun ki gitmis geri de almiyor diyor. Sabahlari 2 si 1 arada kahve ictim dedi sadece sonra ne yedi ne icti bilmiyorum
Kilosu çok muydu ondan mı oldu acaba

İşte bu izlenimi vermiş olmak beni çok mutlu ediyor. Ve siz bana bunları söyledikçe daha da gazlanıyorum bu sefer oldu demek istemiyorum akışına bırakıyorum çünkü ne zaman tamam bu sefer oldu dediğimde olmuyor🤣
Plan yapinca benimde tutmuyor hic akisina birak 🤣🤣 zaten alistik diyete 3 ay eksik 5 ay fazla farketmiyor artik benim icin. 🙈🙈

X