Kilolar Firarda 😎

bugün tartım feci yaa :KK43:
67,5 çıktımm
bu yüzden sevmiyorum pazartesi tartılarını acayip bi artı geliyorum yaa :KK43:
Ne kadar artı geldin canım
Yaa zayiflaman iyi olmus tabiki ama o disardan yorum yapanlar moral bozmaktan baska bisi degl benm hakkimda da hep konusurlardı öyle :olamaz:

Kacta uyudunnn kizz agiz tadiyla yiyin insallahhh

Sendemi bogaaa vay be :KK200::rolleyes:

Bence gobekse bolgesel fazla olan hatta mekik vs cok etkili oluyor. Bide adim veya leslie de hep ayniya baglanma bence donusumlu daha az sıkar sanki
Aynı yapınca sıkılıyorum dediğin gibi canım her gün göbek için çalışayım bir de sırayla Leslie adım veya pilates videolarına bakayım hem de vücut belli bir spora alışmamış olur🥰

Aynen öyle ya valla🤣

Öyle aman aman da değilmiş yani valla maşallah sağlıklı verebildiyse tebrikler
Saglikli gorunuyordu vallaha helal olsun dedim 🤣🤣 kendimede sen senelerce ugras ver geri al geri ver bak millet 2 ayda işi bitirmis oturmus. 2019 dan beri diyetteyim ben ya 🙈🙈

bugün tartım feci yaa :KK43:
67,5 çıktımm
bu yüzden sevmiyorum pazartesi tartılarını acayip bi artı geliyorum yaa :KK43:
Cuma kaçtın hatırlayamadım ama cumaya hallolmayacak değil canim halledersi. Sen
Saol canım inşallah 65 i görürüm tez zamanda 😂 25 kilo 2.5 ayda hiç sağlıklı değil bence iç organları zarar görmüş olabilir boşver seninki en güzeli 😍
Değildir demi değildir .😂😂😂
Kedi ciğer hesabı benimki🤭🤭
Ben de şimdi 40 bedene düştüm sonunda biraz daha verip 38 bedene kendimi atıp bitireceğim inşallah🤣

Ben de tam tersi kilo korumayı bilmiyorum🤣🤣

Sağ ol canım aynen minnoş bir artı🤭
Ben hızlı kilo veririm ama 3 ayda en fazla 16 kilo verdiğimi biliyorum hakikaten çok🤔
3 ayda 16 kilo da süpermiş. Sen neler yapmıştı. O dönemde anlat bakalim

Saglikli gorunuyordu vallaha helal olsun dedim 🤣🤣 kendimede sen senelerce ugras ver geri al geri ver bak millet 2 ayda işi bitirmis oturmus. 2019 dan beri diyetteyim ben ya 🙈🙈
İnşallah bu sene son olacak canım sen yaptığın sporlara ne güzel şekillenip sıkılaştın hiç spor yapmadan zayıflayan biriyle seninki bir değil bakma sen o kadar kısa sürede vermek pek sağlıklı değil ben 116 kiloyla başlamama rağmen 2,5 ayda ancak 17 kilo verebilmiştim bir kısmı ödemdi zaten

Cuma kaçtın hatırlayamadım ama cumaya hallolmayacak değil canim halledersi. Sen

Değildir demi değildir .😂😂😂
Kedi ciğer hesabı benimki🤭🤭

3 ayda 16 kilo da süpermiş. Sen neler yapmıştı. O dönemde anlat bakalim
16 kilonun 4 kilosunu ilk hafta ödemden verdim zaten 🤣🤣🤣 Baktığında haftada bir veriyordum genelde🤭

İnşallah bu sene son olacak canım sen yaptığın sporlara ne güzel şekillenip sıkılaştın hiç spor yapmadan zayıflayan biriyle seninki bir değil bakma sen o kadar kısa sürede vermek pek sağlıklı değil ben 116 kiloyla başlamama rağmen 2,5 ayda ancak 17 kilo verebilmiştim bir kısmı ödemdi zaten
Kesin şok diyetlerle falan verilmistir gibi geliyor. Sen yüksek bir kiloyla basladigin halde 2bucuk ayda 17 kilo . Kişi bence gayet güzel vermişsin sende

Kız bugün pazartesi yaaa☺️
Açıklamışlar zaten benim yerime🤣ben kilomu bilmiyorum bilmek istediğimden de şüpheliyim ama mecbur🤣
Zamanında ben de 2.5 ayda bitirmiştim işi ondan sonrası ne ka güzel geçiyordu istediğinş ye telafi et falan bu durumlara gelecek insan mıydık ya huuu🤣🤣

X