Kilolar Firarda 😎

Olur canim adım listesini ayrı tutarız. Eğer karar verilirse spor listesi de ayrı olur.
İlk sayfaya tarihlerde her hafta kimin yapacağıni yazarsak herkes ordan takip edebilir.
Aynen canım zaten tutulacak diğer listeler de var hepsinin sırası belirlenir ve ilk sayfada paylaşılır kimsenin üzerine fazla bir yük binmemiş olur😘

Sen git bi diyetisyene yine verirsin fistik 👍
Aynen öyle canım verilecek o kilolar😊
Detoksu boşver canım normal beslenme düzeni ve sporla devam et yavaş olsun ama kalıcı olsun ben de artık biraz hızımı yavaşlatacağım🥰 Hadi bakalım asıl pazartesiden sonra başlıyor senin için bu hafta güzelce dikkat et dönerken güzel bir rakam gör canım💕
Evet evet aynen öyle😊ama benim en az 10 kilom var biliyonuz mu😆😆elbise etek giymekten gına geldi havalar soğuyor pantolonlarıma olmam lazım🤣🤣

günaydııınnnnn

Bir şunu diyen bir yazı 'GÜNAYDIN YDIN MUTLU HAFTALAR' görseli olabilir

Günaaaaaayyyyyyyddddddııııııınnnn🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️💃💃💃💃 çok mutluyum kızlar çünkü tartıldım 66.6 yım nasıl oldu anlamadım 67.3 tüm cuma acaba tartımı yanlış diye düşünüyorum ama moralimi bozmak istemiyorum kaçamaklara rağmen -700 sanırım ödem gitti

Ay evet zamanında verdim yine veririm diyorum ama nerdeyse 1.5 aydır aynı şeyi diyorum🤣iki gün kabak detoksu mu yapsam dedim ama ilk günden kendimi ksııtlamayayım dedim birkaç gün sonra yaparım dedim pazar günü de trabzona dönüyorum pazartesi günü doğruca diyetisyene🤣🤣
Kiz hepimiz ayni durumdayiz tatil bitmis pazartesi is basi yapmis modundayiz resmen. Bende aldim yine 4 kilo daha alip verdiklerim verdigim kilolardan fazla oldu artik. Ama yapariz yine yapacak bisey yok. Iki ay sonra yeni bir eltim daha olacak onun dugunune hazirlik o biraz gazliyor beni nispet yapmak istiyorum Allah affetsin carpmasinda tersine donuyormus birde niyetim kötü 🙈🙈
Detoksa hic bulasma hrmen ilk once bir duzen olustur sıkıştığın yerde detoks yaparsin. Beslenme duzeni degisince birden detoks yapmak zor oluyor cok acikiyor insan bende dun biraz sıkayım dedim cok aciktim ama tartiya 550 gr eksi yansimis 7 lerden kurtuldum cok sukur.

Korona herşeye elinie attı herkesin psikoloji yerlerde olunca zayıflamak ikinci planda kaldı sanirsam
Aynen canım herkesin psikolojisi bozuk dertler olmuş derya😕

Evet evet aynen öyle😊ama benim en az 10 kilom var biliyonuz mu😆😆elbise etek giymekten gına geldi havalar soğuyor pantolonlarıma olmam lazım🤣🤣
10 kilo dediğin ne benim de 7-8 kilom var o yüzden hiç gözünde büyütme canım ama tabi blr an önce başla şöyle düzgün 2-3 ay yapsan zaten tüm kilolardan kurtulursun😘

Günaaaaaayyyyyyyddddddııııııınnnn🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️💃💃💃💃 çok mutluyum kızlar çünkü tartıldım 66.6 yım nasıl oldu anlamadım 67.3 tüm cuma acaba tartımı yanlış diye düşünüyorum ama moralimi bozmak istemiyorum kaçamaklara rağmen -700 sanırım ödem gitti
Harika bir sonuç bu canım demek ödemin varmış cuma günü bomba bir eksi gelir😍

Korona herşeye elinie attı herkesin psikoloji yerlerde olunca zayıflamak ikinci planda kaldı sanirsam
Herkes zayifliyor koronayla birlikte bir grup icin fit yasam baslamis resmen benim etrafimda kilo alanda cok var verende cok var. Gecen bir arkadasla karsilastim 25 kilo vermis hemde 2.5 ayda sok oldum. Benim anam agladi 1 yilda 15 zar zor verdim.

Kiz hepimiz ayni durumdayiz tatil bitmis pazartesi is basi yapmis modundayiz resmen. Bende aldim yine 4 kilo daha alip verdiklerim verdigim kilolardan fazla oldu artik. Ama yapariz yine yapacak bisey yok. Iki ay sonra yeni bir eltim daha olacak onun dugunune hazirlik o biraz gazliyor beni nispet yapmak istiyorum Allah affetsin carpmasinda tersine donuyormus birde niyetim kötü 🙈🙈
Detoksa hic bulasma hrmen ilk once bir duzen olustur sıkıştığın yerde detoks yaparsin. Beslenme duzeni degisince birden detoks yapmak zor oluyor cok acikiyor insan bende dun biraz sıkayım dedim cok aciktim ama tartiya 550 gr eksi yansimis 7 lerden kurtuldum cok sukur.
Ay aman aman deme öyle🤣🤣güzelce verelim kiloları yeterli🤣ben pantolonlarıma gireyim yeterli🤣hepisciği 36 beden bi de😭😭

Vallaha tam fit olayim dersem daha 15 kilo vermem lazim ama bi 5 vereyim de sonra bi daha dusunurum. 5 kilo da 1 beden oymuyor cunku 🙈🙈

Aynen canım herkesin psikolojisi bozuk dertler olmuş derya😕

10 kilo dediğin ne benim de 7-8 kilom var o yüzden hiç gözünde büyütme canım ama tabi blr an önce başla şöyle düzgün 2-3 ay yapsan zaten tüm kilolardan kurtulursun😘
Aynen ya 2 ayda gider yine düzgün bi hale gelirim🤣🤣sonra alışılmışlık olur😂benim en zorlandığım şey ben kilo korumaya alıştığım için vermeye odaklanamıyorum🤣🤣

Ooo harika Leylakim tebrikler cumaya güzel ekis geliyor :KK9: :KK9:
Pazartesi kilomu bildirime vakti🤣
Cuma:69,1
Bugün:69,3

Tahmin ettiğim gibi artı 200 geldim klasik pazartesi artısı hafta sonu çok kaçırmadım tabi yoksa artı 2 olurdum kesin🤣🤣🤣
Bu artı hicbirsey bence tebrikler canım benimmii güzel bir artı çünkü😂😂
Herkes zayifliyor koronayla birlikte bir grup icin fit yasam baslamis resmen benim etrafimda kilo alanda cok var verende cok var. Gecen bir arkadasla karsilastim 25 kilo vermis hemde 2.5 ayda sok oldum. Benim anam agladi 1 yilda 15 zar zor verdim.
Vav 2 buçuk ayda 25 kilo nasıl vermiş.
Sormadinnmi nasıl verdin diye 😂meraklı ben

X