- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım zaten tutulacak diğer listeler de var hepsinin sırası belirlenir ve ilk sayfada paylaşılır kimsenin üzerine fazla bir yük binmemiş olurOlur canim adım listesini ayrı tutarız. Eğer karar verilirse spor listesi de ayrı olur.
İlk sayfaya tarihlerde her hafta kimin yapacağıni yazarsak herkes ordan takip edebilir.
Kurulu düzene gelmekle yeniden düzen kurmak arasındaki farklarAynen canım zaten tutulacak diğer listeler de var hepsinin sırası belirlenir ve ilk sayfada paylaşılır kimsenin üzerine fazla bir yük binmemiş olur
Kaçış yok zaten çıkılacak mecburKorkmayın kızlar gerçeklerle yüzleşme vakti ben de birazdan tartılacağım ne çıkacağını az çok tahmin edebiliyorum zaten Ucmelekannesi DeryaOnDiet
Ay valla her şey sil baştan 14 yıllık tarihi olan yarışma bizim zamanımızda kapandıKurulu düzene gelmekle yeniden düzen kurmak arasındaki farklar
Korona herşeye elinie attı herkesin psikoloji yerlerde olunca zayıflamak ikinci planda kaldı sanirsamAy valla her şey sil baştan 14 yıllık tarihi olan yarışma bizim zamanımızda kapandı
Aynen öyle canım verilecek o kilolarSen git bi diyetisyene yine verirsin fistik
Evet evet aynen öyleama benim en az 10 kilom var biliyonuz muelbise etek giymekten gına geldi havalar soğuyor pantolonlarıma olmam lazımDetoksu boşver canım normal beslenme düzeni ve sporla devam et yavaş olsun ama kalıcı olsun ben de artık biraz hızımı yavaşlatacağım Hadi bakalım asıl pazartesiden sonra başlıyor senin için bu hafta güzelce dikkat et dönerken güzel bir rakam gör canım
Kiz hepimiz ayni durumdayiz tatil bitmis pazartesi is basi yapmis modundayiz resmen. Bende aldim yine 4 kilo daha alip verdiklerim verdigim kilolardan fazla oldu artik. Ama yapariz yine yapacak bisey yok. Iki ay sonra yeni bir eltim daha olacak onun dugunune hazirlik o biraz gazliyor beni nispet yapmak istiyorum Allah affetsin carpmasinda tersine donuyormus birde niyetim kötüAy evet zamanında verdim yine veririm diyorum ama nerdeyse 1.5 aydır aynı şeyi diyorumiki gün kabak detoksu mu yapsam dedim ama ilk günden kendimi ksııtlamayayım dedim birkaç gün sonra yaparım dedim pazar günü de trabzona dönüyorum pazartesi günü doğruca diyetisyene
Aynen canım herkesin psikolojisi bozuk dertler olmuş deryaKorona herşeye elinie attı herkesin psikoloji yerlerde olunca zayıflamak ikinci planda kaldı sanirsam
10 kilo dediğin ne benim de 7-8 kilom var o yüzden hiç gözünde büyütme canım ama tabi blr an önce başla şöyle düzgün 2-3 ay yapsan zaten tüm kilolardan kurtulursunAynen öyle canım verilecek o kilolar
Evet evet aynen öyleama benim en az 10 kilom var biliyonuz muelbise etek giymekten gına geldi havalar soğuyor pantolonlarıma olmam lazım
Harika bir sonuç bu canım demek ödemin varmış cuma günü bomba bir eksi gelirGünaaaaaayyyyyyyddddddııııııınnnn çok mutluyum kızlar çünkü tartıldım 66.6 yım nasıl oldu anlamadım 67.3 tüm cuma acaba tartımı yanlış diye düşünüyorum ama moralimi bozmak istemiyorum kaçamaklara rağmen -700 sanırım ödem gitti
Herkes zayifliyor koronayla birlikte bir grup icin fit yasam baslamis resmen benim etrafimda kilo alanda cok var verende cok var. Gecen bir arkadasla karsilastim 25 kilo vermis hemde 2.5 ayda sok oldum. Benim anam agladi 1 yilda 15 zar zor verdim.Korona herşeye elinie attı herkesin psikoloji yerlerde olunca zayıflamak ikinci planda kaldı sanirsam
Ay aman aman deme öylegüzelce verelim kiloları yeterliben pantolonlarıma gireyim yeterlihepisciği 36 beden bi deKiz hepimiz ayni durumdayiz tatil bitmis pazartesi is basi yapmis modundayiz resmen. Bende aldim yine 4 kilo daha alip verdiklerim verdigim kilolardan fazla oldu artik. Ama yapariz yine yapacak bisey yok. Iki ay sonra yeni bir eltim daha olacak onun dugunune hazirlik o biraz gazliyor beni nispet yapmak istiyorum Allah affetsin carpmasinda tersine donuyormus birde niyetim kötü
Detoksa hic bulasma hrmen ilk once bir duzen olustur sıkıştığın yerde detoks yaparsin. Beslenme duzeni degisince birden detoks yapmak zor oluyor cok acikiyor insan bende dun biraz sıkayım dedim cok aciktim ama tartiya 550 gr eksi yansimis 7 lerden kurtuldum cok sukur.
Vallaha tam fit olayim dersem daha 15 kilo vermem lazim ama bi 5 vereyim de sonra bi daha dusunurum. 5 kilo da 1 beden oymuyor cunkuAynen öyle canım verilecek o kilolar
Evet evet aynen öyleama benim en az 10 kilom var biliyonuz muelbise etek giymekten gına geldi havalar soğuyor pantolonlarıma olmam lazım
Aynen ya 2 ayda gider yine düzgün bi hale gelirimsonra alışılmışlık olurbenim en zorlandığım şey ben kilo korumaya alıştığım için vermeye odaklanamıyorumAynen canım herkesin psikolojisi bozuk dertler olmuş derya
10 kilo dediğin ne benim de 7-8 kilom var o yüzden hiç gözünde büyütme canım ama tabi blr an önce başla şöyle düzgün 2-3 ay yapsan zaten tüm kilolardan kurtulursun
Ooo harika Leylakim tebrikler cumaya güzel ekis geliyorGünaaaaaayyyyyyyddddddııııııınnnn çok mutluyum kızlar çünkü tartıldım 66.6 yım nasıl oldu anlamadım 67.3 tüm cuma acaba tartımı yanlış diye düşünüyorum ama moralimi bozmak istemiyorum kaçamaklara rağmen -700 sanırım ödem gitti
Bu artı hicbirsey bence tebrikler canım benimmii güzel bir artı çünküPazartesi kilomu bildirime vakti
Cuma:69,1
Bugün:69,3
Tahmin ettiğim gibi artı 200 geldim klasik pazartesi artısı hafta sonu çok kaçırmadım tabi yoksa artı 2 olurdum kesin
Vav 2 buçuk ayda 25 kilo nasıl vermiş.Herkes zayifliyor koronayla birlikte bir grup icin fit yasam baslamis resmen benim etrafimda kilo alanda cok var verende cok var. Gecen bir arkadasla karsilastim 25 kilo vermis hemde 2.5 ayda sok oldum. Benim anam agladi 1 yilda 15 zar zor verdim.