Kilolar Firarda 😎

16 kilonun 4 kilosunu ilk hafta ödemden verdim zaten 🤣🤣🤣 Baktığında haftada bir veriyordum genelde🤭
Eee ne güzel istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun işte. Sonuçta hedefe ulasacaksin canim
Bu konuda UcanSupurge UcanSupurge idolumdu. İstikrarlı bir şekilde kaçamak yapmadan geldi pat patt kilolarını verdi mezun oldu masallahuteala😍😍

Kesin şok diyetlerle falan verilmistir gibi geliyor. Sen yüksek bir kiloyla basladigin halde 2bucuk ayda 17 kilo . Kişi bence gayet güzel vermişsin sende
Bence de mümkün değil normal bir diyetle o kadar vermesi yine de inşallah sağlığı yerindedir diyelim🥰 Ben hızlı kilo veriyorum canım ya o yüzden diyette pek motivem düşmüyor devam edip veriyorum

İnşallah bu sene son olacak canım sen yaptığın sporlara ne güzel şekillenip sıkılaştın hiç spor yapmadan zayıflayan biriyle seninki bir değil bakma sen o kadar kısa sürede vermek pek sağlıklı değil ben 116 kiloyla başlamama rağmen 2,5 ayda ancak 17 kilo verebilmiştim bir kısmı ödemdi zaten
O kadar bacak calistim aldigim her kilo yine gidiyor ilk bacaga yapisiyor anlamadim gitti belimden once bacagim kalinlasiyor resmen. Biz kilo verme konusunda pek sansli degiliz bizim ki gidim gidim gidecek yapacak bisey yok. Vermeye alistikta şu korumayi da bi kavrasam hersey daha guzel olacak

Günaaaaaayyyyyyyddddddııııııınnnn🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️💃💃💃💃 çok mutluyum kızlar çünkü tartıldım 66.6 yım nasıl oldu anlamadım 67.3 tüm cuma acaba tartımı yanlış diye düşünüyorum ama moralimi bozmak istemiyorum kaçamaklara rağmen -700 sanırım ödem gitti
Supersinn cumaya 65ler gelirrr
Pazartesi kilomu bildirime vakti🤣
Cuma:69,1
Bugün:69,3

Tahmin ettiğim gibi artı 200 geldim klasik pazartesi artısı hafta sonu çok kaçırmadım tabi yoksa artı 2 olurdum kesin🤣🤣🤣
Bisi degl cumaya guzel eksi gelicek insallah cnm :rolleyes::KK36:
bugün tartım feci yaa :KK43:
67,5 çıktımm
bu yüzden sevmiyorum pazartesi tartılarını acayip bi artı geliyorum yaa :KK43:
Cuma kactin dikkat edersen cumaya eksi gelr cnminsallah
Ayipsin sormazmiyim hic. Sabahlari 2 si 1 arada kahve icmis sonra ne yedi bilmiyorum. Spor falan yapmamis. 90 kilodan 65 e dusmus.
Bence imkansizzz bende ilk diyetimde 91den 65 dustm ve son zamanlar nerdeyse ac gezmek bi yana haftada 5 gun leslie +yuruyus yapiyodum bi zaman sonra tıkanıyor yani
Ne kadar artı geldin canım

Aynı yapınca sıkılıyorum dediğin gibi canım her gün göbek için çalışayım bir de sırayla Leslie adım veya pilates videolarına bakayım hem de vücut belli bir spora alışmamış olur🥰
Mantıklı canım

O kadar bacak calistim aldigim her kilo yine gidiyor ilk bacaga yapisiyor anlamadim gitti belimden once bacagim kalinlasiyor resmen. Biz kilo verme konusunda pek sansli degiliz bizim ki gidim gidim gidecek yapacak bisey yok. Vermeye alistikta şu korumayi da bi kavrasam hersey daha guzel olacak
Beraber öğrenelim inşallah şu koruma olayını ben de bu konuda sınıfta kaldım🙈

Aynen canım burada yarın veya salı günü gidecek ama inşallah yarın gider :dua: :dua: :dua:
😀 inşallah

günaydııınnnnn

Bir şunu diyen bir yazı 'GÜNAYDIN YDIN MUTLU HAFTALAR' görseli olabilir'GÜNAYDIN YDIN MUTLU HAFTALAR' görseli olabilir
Günaydın güzel perimizzz :KK36:

Günaaaaaayyyyyyyddddddııııııınnnn🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️💃💃💃💃 çok mutluyum kızlar çünkü tartıldım 66.6 yım nasıl oldu anlamadım 67.3 tüm cuma acaba tartımı yanlış diye düşünüyorum ama moralimi bozmak istemiyorum kaçamaklara rağmen -700 sanırım ödem gitti
Tebrikler cınıms :)

Kiz hepimiz ayni durumdayiz tatil bitmis pazartesi is basi yapmis modundayiz resmen. Bende aldim yine 4 kilo daha alip verdiklerim verdigim kilolardan fazla oldu artik. Ama yapariz yine yapacak bisey yok. Iki ay sonra yeni bir eltim daha olacak onun dugunune hazirlik o biraz gazliyor beni nispet yapmak istiyorum Allah affetsin carpmasinda tersine donuyormus birde niyetim kötü 🙈🙈
Detoksa hic bulasma hrmen ilk once bir duzen olustur sıkıştığın yerde detoks yaparsin. Beslenme duzeni degisince birden detoks yapmak zor oluyor cok acikiyor insan bende dun biraz sıkayım dedim cok aciktim ama tartiya 550 gr eksi yansimis 7 lerden kurtuldum cok sukur.
Aynen cnm 30 ağustosta 63.9 la geldim buraya bugün de ona yakın 🙈

Pazartesi kilomu bildirime vakti🤣
Cuma:69,1
Bugün:69,3

Tahmin ettiğim gibi artı 200 geldim klasik pazartesi artısı hafta sonu çok kaçırmadım tabi yoksa artı 2 olurdum kesin🤣🤣🤣
🤩 sen onu 3 saatte yollarsın ben napıcam bakalım 😂😂

Ben kilomu bilmediğim için şu an konuşamıyorum ama 65im rahat var agagagagagagga🙈🙈
Hadi hadi tartıldığını itiraf et artık 😆😆😆

bugün tartım feci yaa :KK43:
67,5 çıktımm
bu yüzden sevmiyorum pazartesi tartılarını acayip bi artı geliyorum yaa :KK43:
Kaç gram artı kız 🙈

Yaa zayiflaman iyi olmus tabiki ama o disardan yorum yapanlar moral bozmaktan baska bisi degl benm hakkimda da hep konusurlardı öyle :olamaz:
Azcık düşünceli olsalar ne olur yani :/ hayır karışanların da çoğu kilolu oluyor fit olsa hadi dicem 😆😆😆

😀 inşallah

Günaydın güzel perimizzz :KK36:

Tebrikler cınıms :)

Aynen cnm 30 ağustosta 63.9 la geldim buraya bugün de ona yakın 🙈

🤩 sen onu 3 saatte yollarsın ben napıcam bakalım 😂😂

Hadi hadi tartıldığını itiraf et artık 😆😆😆

Kaç gram artı kız 🙈

Azcık düşünceli olsalar ne olur yani :/ hayır karışanların da çoğu kilolu oluyor fit olsa hadi dicem 😆😆😆
Hadi söyle artık kilonu meraktan çatlatıyorsun insanı🤣🤣🤣

Eee ne güzel istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun işte. Sonuçta hedefe ulasacaksin canim
Bu konuda UcanSupurge UcanSupurge idolumdu. İstikrarlı bir şekilde kaçamak yapmadan geldi pat patt kilolarını verdi mezun oldu masallahuteala😍😍
Ah evet inşallah yine öyle olur bi kere sabit gelmiştim onda da İzmir’e taziyeye gitmiştik 300-800 gram aralığında gitti hemen her hafta

Hadi söyle artık kilonu meraktan çatlatıyorsun insanı🤣🤣🤣
Tmm kız ölçümleri aldım yine o yüzden 😆😆😆

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kız bak vallahi tartılmadım ablam gel tartıl diye ısrar etti yok dedim istemiyorum🤣🤣çünkü full ödemliyimdir hafta sonu katlettim dedim ya🤣
Tamam cınım inanıyorum sana Hoppa

Maalesef benim tartı bu sabah +1 gösterdi. Ama cumaya kadar hallederim eksiye bile geçerim diye düşünüyorum ❤
Oleyyy 1 kg tabi ki cnm geçersiinn 😍

Gunaydin kizlar. Kapandi mi cuma yarismasi ne oldu? 3 gun yoktum adjmiz sayfamiz hepsi degismis?
Günaydın canım. Kapandı yarışma evet ama burda küllerimizden yeniden doğduk.
Tatil nasıl geçti canım❤
Ayy ben de ayniyim kizlar. Baskulecikmaya korkuyorum
Kulübe hoş geldin 😊
Vaoooww Şahanesin ❤👏👏👏
Pandeminin ilk zamanları ben de kilo almıştım ama sonra verdim kiloları birçok arkadaşım var böyle zayıflayan🥰 Herkesin kilo verme hızı bir değil canım yavaş verilen kilolar daha zor geri alınıyor hızlı verince de hızlı alıyorsun benim de şu an en büyük korkum bu🙈

Oyy maşallah ya ne güzel ben de 41. Haftada doğmuşum hep diyorum daha anne karnından rahatıma düşkün ve tembel biri olduğum belliymiş🤣🤣🤣
Benim büyük kızım 42+3 te doğdu. 3,5 kilo 51cm doğdu. Çıkmaya niyeti yoktu hiç. 😆
Şu an bile yaşından büyük görünüyo, akranlarından uzun.

Maalesef benim tartı bu sabah +1 gösterdi. Ama cumaya kadar hallederim eksiye bile geçerim diye düşünüyorum ❤
Halledersin tabi canım hafta sonu kaçamaklarından dolayı ödem zaten hepsi💗
Ah evet inşallah yine öyle olur bi kere sabit gelmiştim onda da İzmir’e taziyeye gitmiştik 300-800 gram aralığında gitti hemen her hafta
Ben de aynıyım canım inşallah senin gibi korumayı da başarabilirim😍😍
Günaydın canım. Kapandı yarışma evet ama burda küllerimizden yeniden doğduk.
Tatil nasıl geçti canım❤

Kulübe hoş geldin 😊

Vaoooww Şahanesin ❤👏👏👏

Benim büyük kızım 42+3 te doğdu. 3,5 kilo 51cm doğdu. Çıkmaya niyeti yoktu hiç. 😆
Şu an bile yaşından büyük görünüyo, akranlarından uzun.
Ay Allahım hamileliğimde bana da nasip eder inşallah🤲🏻
Kastamonu prodakşıns iftiharla sunar efenim:KK52:
Geçen cuma 61.2 bugün 63.2 fark +2 kg :KK73:
Eki Görüntüle 2915292
Benim detoks işe yaramamış ama dedim akşam da şeker yeseydin bugün artı 2 değil eksi 2 gelecektin🤣🤣🤣

Benim detoks işe yaramamış ama dedim akşam da şeker yeseydin bugün artı 2 değil eksi 2 gelecektin🤣🤣🤣
Ahahahaha 😂 artık alırım 3 günde 2 kilo listeni :KK70: :KK70: :KK70:

Kastamonu prodakşıns iftiharla sunar efenim:KK52:
Geçen cuma 61.2 bugün 63.2 fark +2 kg :KK73:
Eki Görüntüle 2915292
Çoğu ödem kuzum hiç takılma. Halledersin cumaya kadar. 😍

Ayyy inşallah canım. Allah güzel gönlüne göre versin. 😍😍

X