Kilolar Firarda 😎

Eki Görüntüle 2915172
Puanlamalar da pek fark yokmuş canim hzlsel hzlsel
Eki Görüntüle 2915173
Aslında bu listenizi kavradigimda mantıklı bulmuştum. Bir suru senecekle uğraşacağına hergune bir spor yazıp numaralandırma daha mantıklı sanki.
Yada belli başlı yapılan 7 spor seçeneğini numaralandirip ona göre liste tutma işi kolaylastirilabilir.
Zorunlu spor yapma gününüz cokk güzel mesela
Puanlama işi hakikaten yorucu olur canım 7 spor seçeneği daha kolay ama haftalık adımların toplandığı bir liste yapabiliriz kim en çok adım atmışsa birinci seçer tebrik ederiz dediğin gibi🥰
Senin adına bende amin diyeyim
Sağ ol canım🥺
Erkeği de aynı bir tane bende var
Yaa Allah yardımcın olsun canım o zaman zor bir burç 🥰

Günaydınlar ben katlettiğim diyetimin bugün ilk gününe tekrardan başlıyorum🤣başaldığım yerdeyim resmen allahım sen bana artık kilo verme iradesi ver kurtulayım😂bi de kilo bilgim tam yazdığın gibi kaptanım🤣 El_Em El_Em ablamdan gideceğim gün tartılacağım ve acı gerçekle yüzleşeceğim çünkü trabzona dönünce diyetisyen yolları beni bekliyor😂😂

Karın egzersizi yapmam lazım bunun başka çözümü yok anlaşıldı popomu kaldırıp spor yapmam gerekiyor🤭🤭

Sağ ol canım şu an 69 kiloyum🥰 Zor gerçekten vermek ben de nasıl başardım hiçbir fikrim yok açıkçası🤣🤣🤣

Peş peşe desen çok iyi😍😍 Sen kaç yaşındaydın canım🥰
Ben 37, sen?

Anne adayları lütfen bebişlerinizi 21 Nisan-21 Mayıs tarihleri arasında doğurmayın doğurmayalım doğuştan kader mahkumu olmasınlar:KK70::KK70:
Yaa benim büyük kızıma hamileyken, doktor kontrolde muhtemel doğum tarihine 2 Mayıs demişti nasıl sevinmiştim
Ama sabırsız meleğim 2 hafta önce geldi 😍

Günaydınlar ben katlettiğim diyetimin bugün ilk gününe tekrardan başlıyorum🤣başaldığım yerdeyim resmen allahım sen bana artık kilo verme iradesi ver kurtulayım😂bi de kilo bilgim tam yazdığın gibi kaptanım🤣 El_Em El_Em ablamdan gideceğim gün tartılacağım ve acı gerçekle yüzleşeceğim çünkü trabzona dönünce diyetisyen yolları beni bekliyor😂😂
Yalnız değilsin canım bugün hepimiz için bir başlangıç olacak😍 Sen düzgünce adapte ol bak nasıl gidecek kilolar o hurma detoksları yapan irade kimde var🤭🤭

Ben 37, sen?

Yaa benim büyük kızıma hamileyken, doktor kontrolde muhtemel doğum tarihine 2 Mayıs demişti nasıl sevinmiştim
Ama sabırsız meleğim 2 hafta önce geldi 😍
30 canım🥰

Muhtemel doğum tarihinde hiç gelmiyorlar zaten ya erken ya geç geliyor ancak sezeryanla denk getirebiliyorsun o da dediğin gibi erken gelmeye karar vermezse🤭

Yalnız değilsin canım bugün hepimiz için bir başlangıç olacak😍 Sen düzgünce adapte ol bak nasıl gidecek kilolar o hurma detoksları yapan irade kimde var🤭🤭
Ay evet zamanında verdim yine veririm diyorum ama nerdeyse 1.5 aydır aynı şeyi diyorum🤣iki gün kabak detoksu mu yapsam dedim ama ilk günden kendimi ksııtlamayayım dedim birkaç gün sonra yaparım dedim pazar günü de trabzona dönüyorum pazartesi günü doğruca diyetisyene🤣🤣

Gunaydin kizlar. Kapandi mi cuma yarismasi ne oldu? 3 gun yoktum adjmiz sayfamiz hepsi degismis?
Günaydın canım aynen cuma yarışları bitti takımlar da kapandı öyle olunca yeni sayfamıza taşındık dün yarış yok ama kendi aramızda kilo vermeye devam😘

Ay evet zamanında verdim yine veririm diyorum ama nerdeyse 1.5 aydır aynı şeyi diyorum🤣iki gün kabak detoksu mu yapsam dedim ama ilk günden kendimi ksııtlamayayım dedim birkaç gün sonra yaparım dedim pazar günü de trabzona dönüyorum pazartesi günü doğruca diyetisyene🤣🤣
Sen git bi diyetisyene yine verirsin fistik 👍

Detoksu boşver canım normal beslenme düzeni ve sporla devam et yavaş olsun ama kalıcı olsun ben de artık biraz hızımı yavaşlatacağım🥰 Hadi bakalım asıl pazartesiden sonra başlıyor senin için bu hafta güzelce dikkat et dönerken güzel bir rakam gör canım💕

Puanlama işi hakikaten yorucu olur canım 7 spor seçeneği daha kolay ama haftalık adımların toplandığı bir liste yapabiliriz kim en çok adım atmışsa birinci seçer tebrik ederiz dediğin gibi🥰

Sağ ol canım🥺

Yaa Allah yardımcın olsun canım o zaman zor bir burç 🥰
Olur canim adım listesini ayrı tutarız. Eğer karar verilirse spor listesi de ayrı olur.
İlk sayfaya tarihlerde her hafta kimin yapacağıni yazarsak herkes ordan takip edebilir.

X