- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
Öyle canım kendimi frenleyeceğimkontrollu yendikten sonra niye kizilsin
en iyisi kendi iyligin icinde abartmadan ye:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım kendimi frenleyeceğimkontrollu yendikten sonra niye kizilsin
en iyisi kendi iyligin icinde abartmadan ye:)
Sık gelmediğim için unutuyorum napimmmne alarmı kız yok daha neler b12 al :)
şöyle ki açıkçası mesajından dolayı bana sert çıkıştığını düşündüm ve üzüldüm o yüzden ben birşeylere sebep olmuş gibi hissettim ve çekilmenin doğru karar olduğunu düşündüm
ama işte aslında iletişimin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha iyi anladım, konuşunca herşey çok daha farklı
ben de alınganlık gösterdim daha iyi anlıyorum şu an ve hepinizden gerçekten çok özür diliyorum, gerginliği çabuk üstüme alan bi insanım ve o gerginlikle tüm günümü harap edebilirim, burada da gerginlik sebebi benmişim gibi algıladığım için geri çekilmeyi uygun gördüm kendimce
G Goklerce Pnrrr-12 BerryShake hzlsel size de yansıttım özür diliyorum
ve tamam daha fazla melankoli yapmayacağım
umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir
tekrar baştan başlayalım bence duymadınız görmediniz olur mu
ayyy keyfm yerine geldi, öğleden beri gözümde iki damla yaş hazırda bekliyordu biri dokunsa ağlayacaktım nasıl buraya ait hissediyorsam kendimi, yuvamdan ayrılıyor gibiydim
BerryShake yeni önerin de şahane, çünkü haftasonları için yemek tariflerine ihtiyacım olacak fazlasıyla
Cok uzuldm smdi boyle yapma cnm lutfenmerhabalar kızlar
BerryShake El_Em kaptanlarım
Pnrrr-12
hzlsel
Jasminium84
nnurc
yarimuhendis
@Breeze96
G Goklerce
kardelelen321
ve adını yazamadığım güzel arkadaşlarım
müsaadenizle kilo vermeye başka bir gurupta devam edeceğim
sizi tanıdığıma memnun oldum umarım yine karşılaşırız
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
inşallah istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız
Sagolasin cnmm ya insallah yine beraber kaptanlık yaparizEllerine sağlık kuzum kızlar hepinizi tebrik ederim
Ooo çok iyi tebrikler canım
Bu iki hafta çok güzel yürüttük birlikte canım yine beraberiz sonuçta ellerine sağlık her şey için teşekkürler
Öyle de canım tam cuma öncesi olacağım ve şişkinlik olacak sonraki haftaya eksim yansır ancak
Kızlar maşallah ya ben ancak 28-29 a geldim
Insallah canimmSagol canim. Gececek gececek. Dis acitiyor tabiki canlarini ee birsey de yapiyirlar agliyirlar ancak. Biraz daha buyusunler unutcaz bugunleri
Evet cnm olculer olmaya ciddi moralim bozulacakti cok sukur yola devammtebrik ederim canım ideal bir eksi bence
çok iyi hilalcim tebrikler
ooo sonunda şeytanın bacağı kırılmış tebrik ederim canımm
bak geçen hafta gitmedi buhafta gitti çok iyi canım tebrikler
wuu tebriklerr görmeyi özlediğimiz eksilerinn bunlarr harikasınnn
yaaa profesyonel ellerde olunca böyle oluyor demekki vay beee :) tebrikler canım
:) valla bende hep diyetim boyunca 200 100 vere vere nihai hedefime ulaşmıştım sonrada kilo korumak kolay oluyor ama moralin bozulmasın hiiiçççç :)))
69 u gördüysen o senindir zeynepcim tebrikler :)
nerelerdesinn kızz sennn :)
neyseki eksi geldinnn bu hafta full menü bekliyruzz
tebrikler canım güzel eksii :)
çok iyi canım nasıl oldu kabızlık sorunun devam ediyor mu ?
hayırlı olsun canım başlangıcın
ölçülerr yalan söylemez canım demekki bir şey ödem yapmış ekstra spor yaaptıysan o bile olabilir incelme daha önemli olsun ödemde elbez gider tartıya yansır
tebrikler canım
menülerini de düzenli bekliyoruz amaaaa
tebrikler canım bu saatten sonra bu şekilde gideceksin sanırım sabit yada ufak eksilerle ?
neden böyle oldu canım takip edemedim affet
Yaa buraya gelmemenin de etkisi cnm bence zorla kendini gel ozaman okadar yemiyceksin bak görValla kaptanım hiç diyet modunda değildim bu haftada. Sabah tartıldım ekside değilim tabiki.
Hastalık ti okul stresiydi derken kendimi mahvettim. Akşam da eşimle ufak bir tartışma yaşadık normalde yemeyecegim şeyler yedim gecenin 12sine kadar
Sırf duygusal açlık bir ara mutfağa gittiğimde artık yiyecek farklı birşey bulamayınca ekmek aldım ve yedim
Neyse yani artı olunca da bildirim yapasim gelmedi bu hafta daha sık gelip sohbete dahil olmaya çalışacağım ins
Düşünüp etiketlemissin sağol kaptancim
Insallah cnm sagolTebrikler canım
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Ölçüler güzelse hiç sıkma canını canım eksi görürsün er ya da geç
Tebrikler canım
Kalmana sevindim canım nickin değişmiş ben yokken başta kimdi bu dedim sonra yazışmalarda anladım
Sen beni bekliyon ben kimi bekliyorum acaba canım duraklama olabilir elbet sıkma canını çok güzel verdin MaşAllah
Özür dilerim canım yapamadım bı kız okula gitti ardından komşumla yürüyüşe çıktık dönünce oğlanı diyor uyut falan bu saati buldu hemen yapıyorum çok mutlu etmese de sonuç
Az da olsa eksidesn cnm olsn bi toparlayip adapte olsan gidicek aslında canimGeçen hafta: 81.05
Bu hafta: 80.95
Fark: -100
Dün aslında daha fazlaydı eksim çaba yok ki zaten neyin eksisi olacak
Ohh miss en sevsigm adyt olsn smdiden cnmiyi aksmalar
bugun temizlik gunumdu giremedim
aksam menuleriniz nedir merak ettim
ben tavuklu salata yiycem:)h
Eline emegine saglık canim. Haftaya hedefim 73.51 - 7 Ekim Cuma Hedef Tablosu
����
KİLOLAR FİRARDA ÜYELERİ 1 EKİM CUMA HEDEFİ SONUÇ hzlsel 67,6 66,9 Calypso95 75,5 74,8 ? eliya 79,7 78,7 @Sonsuz umut 68,25 67,5 kardelelen321 91,5 90 DeryaOnDiet 74,4 73,5 @Breeze96 74,65 73,5 Pnrrr-12 74,3 73,3 BerryShake 61,4 60,7 Fit mutlu anne 81,05 80 eceboce 72 71,1 G Goklerce 63,1 62,4 nnurc 72,0 71,1 Jasminium84 65,95 65 C Cagrihilal1 68,3 67,7 @karabiber01 76,6 76,0 yarimuhendis 70,9 69,9 Begonya2 77,5 76,5 kumsal68 59,7 59 ? Jou 75,9
cuma için hedef bildirmeyen Jasminium84 @karabiber01 G Goklerce Pnrrr-12 @Breeze96 Fit mutlu anne Jou alayım canlar :)
Biz hedefi tutturamayanlar haydinnn en geç pazartesi çok güzel diyetlere başlıyoruzz programımızı yapıyoruzzz
Olsun kuzum farklı guruplarda da olsak gönüller bir olsun her şey için teşekkür ederim
Cok uzuldm smdi boyle yapma cnm lutfen
Sagolasin cnmm ya insallah yine beraber kaptanlık yapariz
Insallah canimm
Evet cnm olculer olmaya ciddi moralim bozulacakti cok sukur yola devamm
Yaa buraya gelmemenin de etkisi cnm bence zorla kendini gel ozaman okadar yemiyceksin bak gör
Insallah cnm sagol
Az da olsa eksidesn cnm olsn bi toparlayip adapte olsan gidicek aslında canim
Ohh miss en sevsigm adyt olsn smdiden cnm
Eline emegine saglık canim. Haftaya hedefim 73.5
Sagolasin canım benimTamam tamam özür yok özür yook sevgilimm
Ben arada action yaratırım böyle
Tabi ki kuzum tarifler mekan önerileri hepsi haftasonu sayımızda
Balım bebeğim aşkım gitmeee ağlarım bak yineee hem bütün gruplar dolu ki hehe
Eline sağlık kaptancımmm
Yakışıklını bırakıp mı gidiyorsuun daha evlenceğdük japenya ya yerleşicüğdük ama
Kız halletmiştik noldu bebeğiim ben esprüklerine şiveli yorumlarına menülerine bayılıyorum hastanım senin amaa
Gaza gelirsem daha hızlı kaptimmmm
Kuzum benden başka bişey diyen olmadı ki sanaa benim de işte o sopalı olanaydı hepsi birikmişti çünkü o yüzden canım benim istediğin gibi dövüp tokatlayabilirsin applam benim
Haydaaa üzüldüm valla canım inşallah orda daha mutlu olursun :) ama olmazsan gel her zaman tmm mııııSagolasin canım benim
Geçmiş bulundum artik baska bir gruba
Bazen yanlış anlariz birbirimizi
Bazen fazla alinganizdir
Bazen de aşırı esprili
Kadin olmanin getirileri bunlar
Olsun sağlık olsun kuzum
Yanlis anlattim kendimi size tanitamadim iyice kusuruma bakmayin öptüm çok
Ellerine saglik hocam1 - 7 Ekim Cuma Hedef Tablosu
����
KİLOLAR FİRARDA ÜYELERİ 1 EKİM CUMA HEDEFİ SONUÇ hzlsel 67,6 66,9 Calypso95 75,5 74,8 ? eliya 79,7 78,7 @Sonsuz umut 68,25 67,5 kardelelen321 91,5 90 DeryaOnDiet 74,4 73,5 @Breeze96 74,65 73,5 Pnrrr-12 74,3 73,3 BerryShake 61,4 60,7 Fit mutlu anne 81,05 80 eceboce 72 71,1 G Goklerce 63,1 62,4 nnurc 72,0 71,1 Jasminium84 65,95 65 C Cagrihilal1 68,3 67,7 @karabiber01 76,6 76,0 yarimuhendis 70,9 69,9 Begonya2 77,5 76,5 kumsal68 59,7 59 ? Jou 75,9
cuma için hedef bildirmeyen Jasminium84 @karabiber01 G Goklerce Pnrrr-12 @Breeze96 Fit mutlu anne Jou alayım canlar :)
Biz hedefi tutturamayanlar haydinnn en geç pazartesi çok güzel diyetlere başlıyoruzz programımızı yapıyoruzzz
Aa supermis. 3-4 aydir elime kitap almadim ya. Gitip bakayim sayfaniza kimler ne okuyirmus. Super bir etkinlikhzlsel senin de eline sağlık kuşum aynen her gün bildirim yapıyoruz resim atıyoruz kitabımız ve çay kahveyle cnm,şu kadar okuduk diye belirtiyoruz sonra da o ay bitirdiğimiz kitapları listelediğimiz bir sayfa var
Pnrrr-12 cm çok güzel 2 haftaydı beraber kaptanlıkla bence her şey için eline sağlık kuzum
Evet cok guzel gercekten motive edici oluyordur herkesin yazmasi ben goremedim o grubun linkini mi paylasmistin?hzlsel senin de eline sağlık kuşum aynen her gün bildirim yapıyoruz resim atıyoruz kitabımız ve çay kahveyle cnm,şu kadar okuduk diye belirtiyoruz sonra da o ay bitirdiğimiz kitapları listelediğimiz bir sayfa var
Pnrrr-12 cm çok güzel 2 haftaydı beraber kaptanlıkla bence her şey için eline sağlık kuzum
Benim 1den fazla olunca direkt kilo alıyorum rezalet bi metabolizmam varben de 3 günü serbest yaptım en azından 2 gün bakalım nolcak cnm
Bence bunu duymak istemezsinafiyet olsun canim
ah merak ettim simdi neler yedigini
insalalh gider
fazlasinada raziyim
insallah canim:)
afiyet olsun canim
bugun tavuk gunu olmus
Ellerine sağlık canım1 - 7 Ekim Cuma Hedef Tablosu
����
Ben de çok seveceğim kitap okumayı en çok da gerilim cinayet en sevdiğim yazar da Agatha Christiehzlsel senin de eline sağlık kuşum aynen her gün bildirim yapıyoruz resim atıyoruz kitabımız ve çay kahveyle cnm,şu kadar okuduk diye belirtiyoruz sonra da o ay bitirdiğimiz kitapları listelediğimiz bir sayfa var
Ellerine saglik hocam
Ferfecir Kitap Kulübü burası bebişimAa supermis. 3-4 aydir elime kitap almadim ya. Gitip bakayim sayfaniza kimler ne okuyirmus. Super bir etkinlik
Ferfecir Kitap Kulübü burası yvru kuşEvet cok guzel gercekten motive edici oluyordur herkesin yazmasi ben goremedim o grubun linkini mi paylasmistin?
aynen cnm o 1 günde aşırı yenirse hemen alınıyorBenim 1den fazla olunca direkt kilo alıyorum rezalet bi metabolizmam var
Neyse buna da şükür haftanın 1 günü bana ait
Ellerine sağlık canım
Benimki 65 olsun yine
Ben de çok seveceğim kitap okumayı en çok da gerilim cinayet en sevdiğim yazar da Agatha Christie
Tabi kiiHaydaaa üzüldüm valla canım inşallah orda daha mutlu olursun :) ama olmazsan gel her zaman tmm mıııı
Uye | 1 Ekim | 2 Ekim | 3 Ekim | 4 Ekim | 5 Ekim | 6 Ekim | 7 Ekim |
@Breeze96 | |||||||
C Cagrihilal1 | |||||||
Calypso95 | |||||||
Jou | |||||||
eceboce | |||||||
Fit mutlu anne | |||||||
G Goklerce | |||||||
BerryShake | |||||||
hzlsel | |||||||
Jasminium84 | |||||||
@karabiber01 | |||||||
kardelelen321 | |||||||
kumsal68 | |||||||
nnurc | |||||||
Pnrrr-12 | |||||||
@Sonsuz umut | |||||||
yarimuhendis |
Sagol canim. Kitap kulubu yazinca buldum hemen baya unlusunuz googleda kkda
Ferfecir Kitap Kulübü burası bebişim
Ferfecir Kitap Kulübü burası yvru kuş
ben cıs konuşmak için kendi sayfamı paylaşmıştım
aynen cnm o 1 günde aşırı yenirse hemen alınıyor
tamam cnm
oyyy bizdensiin
heyecanlı dakikalar başladıııBirazdan ortaklar sonuçlarını açıklayacağım kızlar
AyyyySagol canim. Kitap kulubu yazinca buldum hemen baya unlusunuz googleda kkda