• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

şöyle ki açıkçası mesajından dolayı bana sert çıkıştığını düşündüm ve üzüldüm o yüzden ben birşeylere sebep olmuş gibi hissettim ve çekilmenin doğru karar olduğunu düşündüm :KK43:

ama işte aslında iletişimin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha iyi anladım, konuşunca herşey çok daha farklı :KK23:

ben de alınganlık gösterdim daha iyi anlıyorum şu an ve hepinizden gerçekten çok özür diliyorum, gerginliği çabuk üstüme alan bi insanım ve o gerginlikle tüm günümü harap edebilirim, burada da gerginlik sebebi benmişim gibi algıladığım için geri çekilmeyi uygun gördüm kendimce

G Goklerce Pnrrr-12 Pnrrr-12 BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel size de yansıttım özür diliyorum

ve tamam daha fazla melankoli yapmayacağım :KK47:

umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir

tekrar baştan başlayalım bence duymadınız görmediniz olur mu :KK49:

ayyy keyfm yerine geldi, öğleden beri gözümde iki damla yaş hazırda bekliyordu biri dokunsa ağlayacaktım nasıl buraya ait hissediyorsam kendimi, yuvamdan ayrılıyor gibiydim

BerryShake BerryShake yeni önerin de şahane, çünkü haftasonları için yemek tariflerine ihtiyacım olacak fazlasıyla :KK49: :KK49: :KK60: :KK60: :KK60:
:KK36: :KK200:
merhabalar kızlar
BerryShake BerryShake El_Em El_Em kaptanlarım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Pnrrr-12 Pnrrr-12
hzlsel hzlsel
Jasminium84 Jasminium84
nnurc nnurc
yarimuhendis yarimuhendis
@Breeze96
G Goklerce
kardelelen321 kardelelen321
ve adını yazamadığım güzel arkadaşlarım
müsaadenizle kilo vermeye başka bir gurupta devam edeceğim
sizi tanıdığıma memnun oldum umarım yine karşılaşırız
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
inşallah istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Cok uzuldm smdi boyle yapma cnm lutfen :cry:
Ellerine sağlık kuzum😍 kızlar hepinizi tebrik ederim😘

Ooo çok iyi tebrikler canım😍

Bu iki hafta çok güzel yürüttük birlikte canım yine beraberiz sonuçta ellerine sağlık her şey için teşekkürler😍😍

Öyle de canım tam cuma öncesi olacağım ve şişkinlik olacak sonraki haftaya eksim yansır ancak🥰

Kızlar maşallah ya ben ancak 28-29 a geldim 🤩🤩
Sagolasin cnmm ya insallah yine beraber kaptanlık yapariz :KK200:
Sagol canim. Gececek gececek. Dis acitiyor tabiki canlarini ee birsey de yapiyirlar agliyirlar ancak. Biraz daha buyusunler unutcaz bugunleri 😉
Insallah canimm :KK200:
tebrik ederim canım ideal bir eksi bence

çok iyi hilalcim tebrikler

ooo sonunda şeytanın bacağı kırılmış tebrik ederim canımm

bak geçen hafta gitmedi buhafta gitti çok iyi canım tebrikler

wuu tebriklerr görmeyi özlediğimiz eksilerinn bunlarr harikasınnn

yaaa profesyonel ellerde olunca böyle oluyor demekki vay beee :) tebrikler canım

:) valla bende hep diyetim boyunca 200 100 vere vere nihai hedefime ulaşmıştım sonrada kilo korumak kolay oluyor ama moralin bozulmasın hiiiçççç :)))

69 u gördüysen o senindir zeynepcim tebrikler :)

nerelerdesinn kızz sennn :)
neyseki eksi geldinnn bu hafta full menü bekliyruzz

tebrikler canım güzel eksii :)

çok iyi canım nasıl oldu kabızlık sorunun devam ediyor mu ?

hayırlı olsun canım başlangıcın :KK200:

ölçülerr yalan söylemez canım demekki bir şey ödem yapmış ekstra spor yaaptıysan o bile olabilir incelme daha önemli olsun ödemde elbez gider tartıya yansır

tebrikler canım
menülerini de düzenli bekliyoruz amaaaa

tebrikler canım bu saatten sonra bu şekilde gideceksin sanırım sabit yada ufak eksilerle ?

neden böyle oldu canım takip edemedim affet :KK43:
Evet cnm olculer olmaya ciddi moralim bozulacakti cok sukur yola devamm :rolleyes:
Valla kaptanım hiç diyet modunda değildim bu haftada. Sabah tartıldım ekside değilim tabiki.

Hastalık ti okul stresiydi derken kendimi mahvettim. Akşam da eşimle ufak bir tartışma yaşadık normalde yemeyecegim şeyler yedim gecenin 12sine kadar😔😔

Sırf duygusal açlık bir ara mutfağa gittiğimde artık yiyecek farklı birşey bulamayınca ekmek aldım ve yedim🤭

Neyse yani artı olunca da bildirim yapasim gelmedi bu hafta daha sık gelip sohbete dahil olmaya çalışacağım ins❣️❣️

Düşünüp etiketlemissin sağol kaptancim😘😘
Yaa buraya gelmemenin de etkisi cnm bence zorla kendini gel ozaman okadar yemiyceksin bak gör :KK200:
Tebrikler canım

Başlangıcın hayırlı olsun canım

Ölçüler güzelse hiç sıkma canını canım eksi görürsün er ya da geç

Tebrikler canım

Kalmana sevindim canım 😘 nickin değişmiş ben yokken başta kimdi bu dedim sonra yazışmalarda anladım

Sen beni bekliyon ben kimi bekliyorum acaba 😳 canım duraklama olabilir elbet sıkma canını çok güzel verdin MaşAllah

Özür dilerim canım yapamadım bı kız okula gitti ardından komşumla yürüyüşe çıktık dönünce oğlanı diyor uyut falan bu saati buldu :KK43: hemen yapıyorum çok mutlu etmese de sonuç
Insallah cnm sagol
Geçen hafta: 81.05
Bu hafta: 80.95
Fark: -100 :KK43:
Dün aslında daha fazlaydı eksim çaba yok ki zaten neyin eksisi olacak 😐
Az da olsa eksidesn cnm olsn bi toparlayip adapte olsan gidicek aslında canim :KK200:
iyi aksmalar
bugun temizlik gunumdu giremedim

aksam menuleriniz nedir merak ettim
ben tavuklu salata yiycem:)h
Ohh miss en sevsigm adyt olsn smdiden cnm
1 - 7 Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

����
KİLOLAR FİRARDA ÜYELERİ1 EKİMCUMA HEDEFİSONUÇ
hzlsel hzlsel 67,666,9❤️
Calypso95 Calypso95 75,574,8?
eliya eliya 79,778,7:KK43:
@Sonsuz umut68,2567,5❤️
kardelelen321 kardelelen321 91,590:KK43:
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74,473,5❤️
@Breeze9674,6573,5:KK43:
Pnrrr-12 Pnrrr-12 74,373,3:KK43:
BerryShake BerryShake 61,460,7:KK43:
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 81,0580:KK43:
eceboce eceboce 7271,1:KK74:
G Goklerce 63,162,4:KK43:
nnurc nnurc 72,071,1❤️
Jasminium84 Jasminium84 65,9565:KK19:
C Cagrihilal1 68,367,7❤️
@karabiber0176,676,0❤️
yarimuhendis yarimuhendis 70,969,9:KK43:
Begonya2 Begonya2 77,576,5:KK43:
kumsal68 kumsal68 59,759?
Jou Jou 75,9:KK43:

cuma için hedef bildirmeyen Jasminium84 Jasminium84 @karabiber01 G Goklerce Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Breeze96 Fit mutlu anne Fit mutlu anne Jou Jou alayım canlar :)

Biz hedefi tutturamayanlar haydinnn en geç pazartesi çok güzel diyetlere başlıyoruzz programımızı yapıyoruzzz :spor:
Eline emegine saglık canim. Haftaya hedefim 73.5

Geciktim kizlar özür dilerim
Geçen hafta 59,700
Bu hafta 59,100
Fark _600

Eklentiler

• IMG20211008101538.jpg
    IMG20211008101538.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 21
:KK36: :KK200:

Cok uzuldm smdi boyle yapma cnm lutfen :cry:

Sagolasin cnmm ya insallah yine beraber kaptanlık yapariz :KK200:

Insallah canimm :KK200:

Evet cnm olculer olmaya ciddi moralim bozulacakti cok sukur yola devamm :rolleyes:

Yaa buraya gelmemenin de etkisi cnm bence zorla kendini gel ozaman okadar yemiyceksin bak gör :KK200:

Insallah cnm sagol

Az da olsa eksidesn cnm olsn bi toparlayip adapte olsan gidicek aslında canim :KK200:

Ohh miss en sevsigm adyt olsn smdiden cnm

Eline emegine saglık canim. Haftaya hedefim 73.5
Olsun kuzum farklı guruplarda da olsak gönüller bir olsun her şey için teşekkür ederim 🌺💗💗💗💗💗💗

Tamam tamam özür yok özür yook sevgilimm :KK74:
Ben arada action yaratırım böyle :KK70:
Tabi ki kuzum tarifler mekan önerileri hepsi haftasonu sayımızda :KK8:

Balım bebeğim aşkım gitmeee ağlarım bak yineee :KK20: hem bütün gruplar dolu ki hehe

Eline sağlık kaptancımmm

Yakışıklını bırakıp mı gidiyorsuun 😎 daha evlenceğdük japenya ya yerleşicüğdük ama

Kız halletmiştik noldu bebeğiim :KK43: ben esprüklerine şiveli yorumlarına menülerine bayılıyorum hastanım senin amaa :KK8:

Gaza gelirsem daha hızlı kaptimmmm :rolleyes:

Kuzum benden başka bişey diyen olmadı ki sanaa benim de işte o sopalı olanaydı hepsi birikmişti çünkü o yüzden canım benim istediğin gibi dövüp tokatlayabilirsin applam benim :KK74: :KK200:
Sagolasin canım benim
Geçmiş bulundum artik baska bir gruba
Bazen yanlış anlariz birbirimizi
Bazen fazla alinganizdir
Bazen de aşırı esprili
Kadin olmanin getirileri bunlar
Olsun sağlık olsun kuzum
Yanlis anlattim kendimi size tanitamadim iyice kusuruma bakmayin öptüm çok 💗

hzlsel hzlsel senin de eline sağlık kuşum 🥰 aynen her gün bildirim yapıyoruz resim atıyoruz kitabımız ve çay kahveyle cnm,şu kadar okuduk diye belirtiyoruz sonra da o ay bitirdiğimiz kitapları listelediğimiz bir sayfa var ;)

Pnrrr-12 Pnrrr-12 cm çok güzel 2 haftaydı beraber kaptanlıkla bence 😍 her şey için eline sağlık kuzum

Sagolasin canım benim
Geçmiş bulundum artik baska bir gruba
Bazen yanlış anlariz birbirimizi
Bazen fazla alinganizdir
Bazen de aşırı esprili
Kadin olmanin getirileri bunlar
Olsun sağlık olsun kuzum
Yanlis anlattim kendimi size tanitamadim iyice kusuruma bakmayin öptüm çok 💗
Haydaaa :( üzüldüm valla canım inşallah orda daha mutlu olursun :) ama olmazsan gel her zaman tmm mıııı

🎯

����
hzlsel hzlsel 67,666,9❤️
@Sonsuz umut68,2567,5❤️
nnurc nnurc 72,071,1❤️
C Cagrihilal1 68,367,7❤️
@karabiber0176,676,0❤️

cuma için hedef bildirmeyen Jasminium84 Jasminium84 @karabiber01 G Goklerce Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Breeze96 Fit mutlu anne Fit mutlu anne Jou Jou alayım canlar :)

Biz hedefi tutturamayanlar haydinnn en geç pazartesi çok güzel diyetlere başlıyoruzz programımızı yapıyoruzzz :spor:
Ellerine saglik hocam ❤️

hzlsel hzlsel senin de eline sağlık kuşum 🥰 aynen her gün bildirim yapıyoruz resim atıyoruz kitabımız ve çay kahveyle cnm,şu kadar okuduk diye belirtiyoruz sonra da o ay bitirdiğimiz kitapları listelediğimiz bir sayfa var :KK66:

Pnrrr-12 Pnrrr-12 cm çok güzel 2 haftaydı beraber kaptanlıkla bence 😍 her şey için eline sağlık kuzum
Aa supermis. 3-4 aydir elime kitap almadim ya. Gitip bakayim sayfaniza kimler ne okuyirmus. Super bir etkinlik

hzlsel hzlsel senin de eline sağlık kuşum 🥰 aynen her gün bildirim yapıyoruz resim atıyoruz kitabımız ve çay kahveyle cnm,şu kadar okuduk diye belirtiyoruz sonra da o ay bitirdiğimiz kitapları listelediğimiz bir sayfa var :KK66:

Evet cok guzel gercekten motive edici oluyordur herkesin yazmasi😊 ben goremedim o grubun linkini mi paylasmistin?

ben de 3 günü serbest yaptım en azından 2 gün 😂 bakalım nolcak cnm
Benim 1den fazla olunca direkt kilo alıyorum rezalet bi metabolizmam var 🙈
Neyse buna da şükür haftanın 1 günü bana ait 😂

afiyet olsun canim

ah merak ettim simdi neler yedigini😂

insalalh gider
fazlasinada raziyim🤣

insallah canim:)

afiyet olsun canim
bugun tavuk gunu olmus😁
Bence bunu duymak istemezsin 🙈
Nasıl bu kadar şey yediğimiz düşündüğüm zaman benim bile midem bi hoş oluyor 😂

🎯

����
hzlsel hzlsel 67,666,9❤️
@Sonsuz umut68,2567,5❤️
nnurc nnurc 72,071,1❤️
C Cagrihilal1 68,367,7❤️
@karabiber0176,676,0❤️

Ellerine sağlık canım
Benimki 65 olsun yine

Ben de çok seveceğim kitap okumayı en çok da gerilim cinayet en sevdiğim yazar da Agatha Christie 😍😍

Ellerine saglik hocam ❤️
:KK36:
Aa supermis. 3-4 aydir elime kitap almadim ya. Gitip bakayim sayfaniza kimler ne okuyirmus. Super bir etkinlik
Ferfecir Kitap Kulübü 🏰 burası bebişim
Evet cok guzel gercekten motive edici oluyordur herkesin yazmasi😊 ben goremedim o grubun linkini mi paylasmistin?
Ferfecir Kitap Kulübü 🏰 burası yvru kuş 😘
ben cıs konuşmak için kendi sayfamı paylaşmıştım 😂
Benim 1den fazla olunca direkt kilo alıyorum rezalet bi metabolizmam var 🙈
Neyse buna da şükür haftanın 1 günü bana ait 😂

Ellerine sağlık canım
Benimki 65 olsun yine

Ben de çok seveceğim kitap okumayı en çok da gerilim cinayet en sevdiğim yazar da Agatha Christie 😍😍
aynen cnm o 1 günde aşırı yenirse hemen alınıyor 😂
tamam cnm
oyyy bizdensiin 😍

Back