• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

:KK36: :KK200:

Cok uzuldm smdi boyle yapma cnm lutfen :cry:

Sagolasin cnmm ya insallah yine beraber kaptanlık yapariz :KK200:

Insallah canimm :KK200:

Evet cnm olculer olmaya ciddi moralim bozulacakti cok sukur yola devamm :rolleyes:

Yaa buraya gelmemenin de etkisi cnm bence zorla kendini gel ozaman okadar yemiyceksin bak gör :KK200:

Insallah cnm sagol

Az da olsa eksidesn cnm olsn bi toparlayip adapte olsan gidicek aslında canim :KK200:

Ohh miss en sevsigm adyt olsn smdiden cnm

Eline emegine saglık canim. Haftaya hedefim 73.5
İnşallah kuzum😍
hzlsel hzlsel senin de eline sağlık kuşum 🥰 aynen her gün bildirim yapıyoruz resim atıyoruz kitabımız ve çay kahveyle cnm,şu kadar okuduk diye belirtiyoruz sonra da o ay bitirdiğimiz kitapları listelediğimiz bir sayfa var :KK66:

Pnrrr-12 Pnrrr-12 cm çok güzel 2 haftaydı beraber kaptanlıkla bence 😍 her şey için eline sağlık kuzum
Sağ ol canım 😍 İyiymiş bu ara zaten kitap okuma modundayım daha da gaza gelir okur dururum🤭

Benim 1den fazla olunca direkt kilo alıyorum rezalet bi metabolizmam var 🙈
Neyse buna da şükür haftanın 1 günü bana ait 😂

Bence bunu duymak istemezsin 🙈
Nasıl bu kadar şey yediğimiz düşündüğüm zaman benim bile midem bi hoş oluyor 😂

Ellerine sağlık canım
Benimki 65 olsun yine

Ben de çok seveceğim kitap okumayı en çok da gerilim cinayet en sevdiğim yazar da Agatha Christie 😍😍
Herhalde bütün kitaplarını okumuşumdur Hercule Poirot canım Belçikalı minnak dedektifim 😍😍
Ellerine sağlık canım😍
heyecanlı dakikalar başladııı :KK76:
Fit mutlu anne Fit mutlu anne eliya eliya canlar aktif olabilcek misiniz bu hafta? Ucmelekannesi Ucmelekannesi free devam mı cnm?
Aynen kızlar başka aktif olamayacak ortaklarda olmak istemeyen var mı 🤔

Herhalde bütün kitaplarını okumuşumdur Hercule Poirot canım Belçikalı minnak dedektifim 😍😍

Ellerine sağlık canım😍

Aynen kızlar başka aktif olamayacak ortaklarda olmak istemeyen var mı 🤔
Yaaa gerçekten miiii 😍😍😍
Annem ve ben dışında başka kimse tanımıyormuş gibi kimse söylesem böyle boş boş bakıyordu

Nasıl mutlu oldum canııımmmm dedektifimi tanıyan birini bulduğuma 😃😍🥰🥰

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
1 - 8 EKİM

Haftanın 1. Olan Ortakları
SonsuzUmut SonsuzUmut & kumsal68 kumsal68

Haftanın 2. Olan Ortakları
nnurc nnurc & yarimuhendis yarimuhendis

Haftanın 3. Olan Ortakları
C Cagrihilal1 & Begonya2 Begonya2

Tebrikler kızlar :KK9: :KK9: :KK9:
eline sağlık canım

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
1 - 8 EKİM

Haftanın 1. Olan Ortakları
SonsuzUmut SonsuzUmut & kumsal68 kumsal68

Haftanın 2. Olan Ortakları
nnurc nnurc & yarimuhendis yarimuhendis

Haftanın 3. Olan Ortakları
C Cagrihilal1 & Begonya2 Begonya2

Tebrikler kızlar :KK9: :KK9: :KK9:
Tebrikler kizlar. Eline saglik canim

Canım pek bilmediğim için ortak nasil oluyor 💜
Birbirinizin menülerini yorumluyorsunuz canım ortağının yazdıklarına cevap veriyorsun çok bir şeyi yok haftanın sonunda da kilo yüzdeleriniz toplanıp ilk üç belirleniyor🥰

canım aşırı değil mi ya 😲
Ozel fizyoterapistler ve fitness egitmenleriyle yapiliyor canim. Ozellikle saglik sorunu oranlara cok oneriliyir ve tabi kilo problemi opanlara. Ben siyatik hastasiyim, siyatik sinirimde sorun var. ara ara cok bel agrim oluyor, bir kere gittigim fizyoterapist demisti deneyin faydasini gorursunuz diye. Biraz pahali sma faydasi olursa isterim gitmeyi. En azibdan bir sure

Yaaa gerçekten miiii 😍😍😍
Annem ve ben dışında başka kimse tanımıyormuş gibi kimse söylesem böyle boş boş bakıyordu

Nasıl mutlu oldum canııımmmm dedektifimi tanıyan birini bulduğuma 😃😍🥰🥰
Benim de olmamıştır hiç seni çok iyi anlıyorum canım🙈
eline sağlık canım
Sap ol canım😍
Vucuda elektrik vererek farkli kaslarin cok yigun bir sekilde calismasini saglayan bir program canim. 20dk da 1200-1500 kalori civari yakabiliyorsun.
Tam benlik spora filan gerek yok🤣🤣 Ama ne kadar güvenilirdir canım ya bence hiç girme o işe
Tebrikler kizlar. Eline saglik canim
Sağ ol kuzum😘

Benim de olmamıştır hiç seni çok iyi anlıyorum canım🙈

Sap ol canım😍

Tam benlik spora filan gerek yok🤣🤣 Ama ne kadar güvenilirdir canım ya bence hiç girme o işe

Sağ ol kuzum😘
Bilemedim ki 8 seanslik alip denesem mi diyorum. Hic deneyen tanidigim da yok ki. Sordum kkya ins bir deneyen cikar

Back