- 31 Temmuz 2020
- 20.403
- 60.233
- 548
ben ilk defa duydum cnm ne ki :)Kizlar hic ems fitness sistemiyle zayiflayan veya forma giren var mi aranizda? Ya da tanidigi olan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk defa duydum cnm ne ki :)Kizlar hic ems fitness sistemiyle zayiflayan veya forma giren var mi aranizda? Ya da tanidigi olan?
İnşallah kuzum
Cok uzuldm smdi boyle yapma cnm lutfen
Sagolasin cnmm ya insallah yine beraber kaptanlık yapariz
Insallah canimm
Evet cnm olculer olmaya ciddi moralim bozulacakti cok sukur yola devamm
Yaa buraya gelmemenin de etkisi cnm bence zorla kendini gel ozaman okadar yemiyceksin bak gör
Insallah cnm sagol
Az da olsa eksidesn cnm olsn bi toparlayip adapte olsan gidicek aslında canim
Ohh miss en sevsigm adyt olsn smdiden cnm
Eline emegine saglık canim. Haftaya hedefim 73.5
Sağ ol canım İyiymiş bu ara zaten kitap okuma modundayım daha da gaza gelir okur dururumhzlsel senin de eline sağlık kuşum aynen her gün bildirim yapıyoruz resim atıyoruz kitabımız ve çay kahveyle cnm,şu kadar okuduk diye belirtiyoruz sonra da o ay bitirdiğimiz kitapları listelediğimiz bir sayfa var
Pnrrr-12 cm çok güzel 2 haftaydı beraber kaptanlıkla bence her şey için eline sağlık kuzum
CanıımmKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
1-7 EKİM
Uye 1 Ekim 2 Ekim 3 Ekim 4 Ekim 5 Ekim 6 Ekim 7 Ekim @Breeze96 C Cagrihilal1 Calypso95 Jou eceboce Fit mutlu anne G Goklerce BerryShake hzlsel Jasminium84 Deniz ve Kum kardelelen321 kumsal68 nnurc Pnrrr-12 SonsuzUmut yarimuhendis
Begonya2 ve eliya 7
Her gün menülerini yazan C Cagrihilal1 Jou eceboce G Goklerce kendim hzlsel kumsal68 nnurc Pnrrr-12 yarimuhendis tebrik ediyoruuum
Herhalde bütün kitaplarını okumuşumdur Hercule Poirot canım Belçikalı minnak dedektifimBenim 1den fazla olunca direkt kilo alıyorum rezalet bi metabolizmam var
Neyse buna da şükür haftanın 1 günü bana ait
Bence bunu duymak istemezsin
Nasıl bu kadar şey yediğimiz düşündüğüm zaman benim bile midem bi hoş oluyor
Ellerine sağlık canım
Benimki 65 olsun yine
Ben de çok seveceğim kitap okumayı en çok da gerilim cinayet en sevdiğim yazar da Agatha Christie
Ellerine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
1-7 EKİM
Uye 1 Ekim 2 Ekim 3 Ekim 4 Ekim 5 Ekim 6 Ekim 7 Ekim @Breeze96 C Cagrihilal1 Calypso95 Jou eceboce Fit mutlu anne G Goklerce BerryShake hzlsel Jasminium84 Deniz ve Kum kardelelen321 kumsal68 nnurc Pnrrr-12 SonsuzUmut yarimuhendis
Begonya2 ve eliya 7
Her gün menülerini yazan C Cagrihilal1 Jou eceboce G Goklerce kendim hzlsel kumsal68 nnurc Pnrrr-12 yarimuhendis tebrik ediyoruuum
Aynen kızlar başka aktif olamayacak ortaklarda olmak istemeyen var mıheyecanlı dakikalar başladııı
Fit mutlu anne eliya canlar aktif olabilcek misiniz bu hafta? Ucmelekannesi free devam mı cnm?
KİLOLAR FİRARDA ÜYELERİ | 8 EKİM | 11 EKİM | 15 EKİM HEDEF |
hzlsel | 66,5 | 65,9 | |
Calypso95 | |||
eliya | 79 | 78,5 | |
SonsuzUmut | 67,55 | 66,9 | |
kardelelen321 | 94,2 | 90 | |
DeryaOnDiet | 73,45 | 72,8 | |
@Breeze96 | 75,5 | ||
Pnrrr-12 | 74,8 | 73,5 | |
BerryShake | 61,2 | 60,2 | |
Fit mutlu anne | 80,95 | ||
G Goklerce | 62,7 | ||
nnurc | 70,85 | 69,9 | |
Jasminium84 | 65,65 | 65 | |
C Cagrihilal1 | 67,75 | 67 | |
Deniz ve Kum | 75,7 | ||
yarimuhendis | 70,6 | 69,5 | |
Begonya2 | 76,7 | 76 | |
kumsal68 | 59,1 | ||
Jou | 77,2 |
gel gel cnm beklerizİnşallah kuzum
Sağ ol canım İyiymiş bu ara zaten kitap okuma modundayım daha da gaza gelir okur dururum
canımCanıımm
rica ederim canımHerhalde bütün kitaplarını okumuşumdur Hercule Poirot canım Belçikalı minnak dedektifim
Ellerine sağlık canım
Aynen kızlar başka aktif olamayacak ortaklarda olmak istemeyen var mı
Yaaa gerçekten miiiiHerhalde bütün kitaplarını okumuşumdur Hercule Poirot canım Belçikalı minnak dedektifim
Ellerine sağlık canım
Aynen kızlar başka aktif olamayacak ortaklarda olmak istemeyen var mı
ÜYE | ÜYE | SONUÇ |
nnurc | yarimuhendis | %2,013 |
kardelelen321 | Pnrrr-12 | %-3,624 |
C Cagrihilal1 | Begonya2 | %1,837 |
Jasminium84 | eceboce | %0,727 |
BerryShake | G Goklerce | %0,960 |
hzlsel | Fit mutlu anne | %1,750 |
SonsuzUmut | kumsal68 | %2,025 |
DeryaOnDiet | @Breeze96 | %0,138 |
eline sağlık canımORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
1 - 8 EKİM
ÜYE ÜYE SONUÇnnurc yarimuhendis %2,013 kardelelen321 Pnrrr-12 %-3,624 C Cagrihilal1 Begonya2 %1,837 Jasminium84 eceboce %0,727 BerryShake G Goklerce %0,960 hzlsel Fit mutlu anne %1,750 SonsuzUmut kumsal68 %2,025 DeryaOnDiet @Breeze96 %0,138
Haftanın 1. Olan Ortakları
SonsuzUmut & kumsal68
Haftanın 2. Olan Ortakları
nnurc & yarimuhendis
Haftanın 3. Olan Ortakları
C Cagrihilal1 & Begonya2
Tebrikler kızlar
Canım pek bilmediğim için ortak nasil oluyorDeniz ve Kum Jou I Ilyusa eliya Fit mutlu anne Ucmelekannesi kızlar ortaklarda olacak mısınız yarın ona göre yeni ortakları hazırlayacağım
Vucuda elektrik vererek farkli kaslarin cok yigun bir sekilde calismasini saglayan bir program canim. 20dk da 1200-1500 kalori civari yakabiliyorsun.ben ilk defa duydum cnm ne ki :)
Tebrikler kizlar. Eline saglik canimORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
1 - 8 EKİM
ÜYE ÜYE SONUÇnnurc yarimuhendis %2,013 kardelelen321 Pnrrr-12 %-3,624 C Cagrihilal1 Begonya2 %1,837 Jasminium84 eceboce %0,727 BerryShake G Goklerce %0,960 hzlsel Fit mutlu anne %1,750 SonsuzUmut kumsal68 %2,025 DeryaOnDiet @Breeze96 %0,138
Haftanın 1. Olan Ortakları
SonsuzUmut & kumsal68
Haftanın 2. Olan Ortakları
nnurc & yarimuhendis
Haftanın 3. Olan Ortakları
C Cagrihilal1 & Begonya2
Tebrikler kızlar
canım aşırı değil mi yaVucuda elektrik vererek farkli kaslarin cok yigun bir sekilde calismasini saglayan bir program canim. 20dk da 1200-1500 kalori civari yakabiliyorsun.
Birbirinizin menülerini yorumluyorsunuz canım ortağının yazdıklarına cevap veriyorsun çok bir şeyi yok haftanın sonunda da kilo yüzdeleriniz toplanıp ilk üç belirleniyorCanım pek bilmediğim için ortak nasil oluyor
Ozel fizyoterapistler ve fitness egitmenleriyle yapiliyor canim. Ozellikle saglik sorunu oranlara cok oneriliyir ve tabi kilo problemi opanlara. Ben siyatik hastasiyim, siyatik sinirimde sorun var. ara ara cok bel agrim oluyor, bir kere gittigim fizyoterapist demisti deneyin faydasini gorursunuz diye. Biraz pahali sma faydasi olursa isterim gitmeyi. En azibdan bir surecanım aşırı değil mi ya
Benim de olmamıştır hiç seni çok iyi anlıyorum canımYaaa gerçekten miiii
Annem ve ben dışında başka kimse tanımıyormuş gibi kimse söylesem böyle boş boş bakıyordu
Nasıl mutlu oldum canııımmmm dedektifimi tanıyan birini bulduğuma
Sap ol canımeline sağlık canım
Tam benlik spora filan gerek yok Ama ne kadar güvenilirdir canım ya bence hiç girme o işeVucuda elektrik vererek farkli kaslarin cok yigun bir sekilde calismasini saglayan bir program canim. 20dk da 1200-1500 kalori civari yakabiliyorsun.
Sağ ol kuzumTebrikler kizlar. Eline saglik canim
Anladım canım benim teşekkür ederiimm ama olmiyim ben başka bi zaman inşallahBirbirinizin menülerini yorumluyorsunuz canım ortağının yazdıklarına cevap veriyorsun çok bir şeyi yok haftanın sonunda da kilo yüzdeleriniz toplanıp ilk üç belirleniyor
Tamam canımAnladım canım benim teşekkür ederiimm ama olmiyim ben başka bi zaman inşallah
Bilemedim ki 8 seanslik alip denesem mi diyorum. Hic deneyen tanidigim da yok ki. Sordum kkya ins bir deneyen cikarBenim de olmamıştır hiç seni çok iyi anlıyorum canım
Sap ol canım
Tam benlik spora filan gerek yok Ama ne kadar güvenilirdir canım ya bence hiç girme o işe
Sağ ol kuzum