Kilolar Firarda 😎

Pazartesi tartısı için fotoya gerek yok canım cuma atsan yeterli sadece

Sagol cnm
Ben şu akıllı saat olayına alışamadım sifirlayinca uygulamada görünmüyor. Yoksa cuma günü güzel adımim vardı dünde yürümüştüm oysaki
Aslinda uygulamasni indirip telfnla eslestirince ordan geriye donuk de gorunuyor diye biliyorm
Günaydınnn bugün bana yolculuk var aksi gibi de uyuyacak günü bulmuşumay burdan trenle ankaraya ordan gece yarısı trabzonaneyse ki otobüsten daha az yorucu olacak benim için
Hayirli yolculuklar cnm ben yazana vardin bile belki
Kiskaniyor olabillr cnm
Günaydın kızlar

Bugün eşimin doğumgünü akşama yemeğe davet ettim ailesini ve bizimkileri, işim çoookkkkk bugün
Selam vereyim dedim, arada girmeye çalışırım yine
Kolay gelsn cnm insallah guzel gecer gununuz
Aslinda et miktari biraz fazla kacmis yazacaktm ama dedm ona mi takildn diycekler kendisi bar cikolata goturuyor
her hastalıkta her diş çıkarma da huy değişiyor uyku düzeni bozuluyor gülüm bu çocukların , inşallah uzun sürmez azı dişleri de çabuk çıkar
Gercekten oyle ya insallah ablam
Canim alma eve aldirma, esin de mecburen alisir. Alinca bir paket al ve ye hepsini de. Yemez de birakirsa at gitsin bize yag olacagina cope gitsin daha iyi

Yine verirsin canim. Basladin ya devami gelir
Insallah canim
Afiyet olsun cnm
Sagolasn cnm

Yok canım daha havaalanındayım gitmedim

Asure gec degl spor da var bence guzl menu
Ooo supersn yogun tempolu geciyor gunlern genelde
Hosgeldinn naptim bdv de mi takildn yine kolay gelsn bende bu hafta alicam kornison insallah.
Hafta ici sıkı tutarsan dengelersin bence canim

Canım 900 ziplama dediğin ip atlama mi ve nasıl bu kadar atlayabiliyorsun ben 50 ye zor dayaniyorum da
Ip degl cnm oldugum yerse zipliyorum ipsiz hoplama da denebilr bende 100 kadr ziplayip dinlenip devam ediyorm bikerekte 900 yapamam aralarda da mekikleri yapiyorm

Ip degl cnm oldugum yerse zipliyorum ipsiz hoplama da denebilr bende 100 kadr ziplayip dinlenip devam ediyorm bikerekte 900 yapamam aralarda da mekikleri yapiyorm
Tamam canim ip atlamasi çok zor oluyor bütün ağırlık bacaklarıma iniyor . Bende 5 set halinde 20li yapcam bakalım birdde durduğum yerde koşu yapar gibi yapmayı düşünüyorum evi bı halledeyim de daha bulaşıklar duruyor

Eve gideyim listemi paylasacagim arkadaşlarım . Gözümün önünde abur cubur yiyorlar ,Gözümün ucuyla bilen bakmadim çok zorlandılar yemedim
Masallah iradene canım
Ay havaalanındayım da uçağıma 1.5 saat daha var alan içinde yürüyüş yapıyorum
Supersinnn
Kızlar ben yine gelemedim bugün Market alışveriş yemek yarına yemek eşime okulda yesin diye börek ütü derken ancak elime alabildim telefonu şimdi geçmişe bakacağım
Ohh miss kolay gelsn cnm
Eline emegine saglik cnm. Kizlar tbrklerr
Masallah super ozaman baya iyi gitmis :)
Yok canım daha havaalanındayım gitmedim
Hayirlisiyla git ozaman insallahh
Eslestirmistim ama hesap acmamisim canim az sonra açıp bır daha deneyecegim
Tamam cnm umarm olur
Ya menülerde genelde bar turu bisküvi tarzı görüyorum. Ee ben yemiyorum. Yiyebilirmiyim bende Ben onları komple sildim suanlik aklımdan.
Bence yemedende oluyorsa yeme ben dayanamiyorm sonra kriz geliyor hepten saldiriyorm o yuzden kendimi cok kasmak istemiyorm. Asiri duskunum abur cubura
Aynen cnm az dan basla cogaltirsin insallah. Bende bazen leslie tarzi yapiyorm videosuz kosup kollati kaldir indir falan

Çikolata yesem içim gam yemeyecek bugünkü yemekten sonra bakalım yarın kaç çıkacağım

Ellerine sağlık canım Beyaz leylak tebrik ederim canım 2. Olmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…