- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
aynen canim :) bakalim yarin ikisi artmis kilolarla geliceklerşekerli yiyebilirim canım ayran hiiiç içememmm
gözdeciğim psikolojik olarak ezdin geçtin bizi valla pelinim bende ölü taklidi yapacağım eminim gözdeyle nute coştu harbi
aynen canim :) bakalim yarin ikisi artmis kilolarla gelicekler
ben de insallah gecen haftaki kilomu koruyorumdur diyorum benimki zuurt tesellisi sanirim
söylenmez süpriiz55 i gormussun sen anlasilan canim :):)
kimse ölü taklidi yapmıcakşekerli yiyebilirim canım ayran hiiiç içememmm
gözdeciğim psikolojik olarak ezdin geçtin bizi valla pelinim bende ölü taklidi yapacağım eminim gözdeyle nute coştu harbi
söylenmez süpriizyarın görelimm
kimse ölü taklidi yapmıcakzayıflayanlara artık ceza filan bişe yapalım ya olmuyo böyle kimse kilo alamıyo
canim bu saatte o patatesi yiyen bence alir kilo bak canim cekti :)harbi ben artık kilo alamayacağımı hep bu kiloda kalacağımı düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş düğünler geliyor almam lazım ya
keşke bir sabah uyandığımızda kkda 'kilo vermek isteyenler yarışalım' topiğinde bulsak kendimizi
kesin 55 civari bak yaziyorum buraya :):):)söylenmez süpriizyarın görelimm
kimse ölü taklidi yapmıcakzayıflayanlara artık ceza filan bişe yapalım ya olmuyo böyle kimse kilo alamıyo
canim bu saatte o patatesi yiyen bence alir kilo bak canim cekti :)
ben de simdi cicibebe sutumu koydum sissin biskuviler diye bekliyorum
kesin 55 civari bak yaziyorum buraya :):):)
evet canim haklisin, benim bu ay costu ama 9 gun
hem artistlik yapmaabin yokken seni de goruyorduk canim ya al kilo al sanki ben kilo almis gibi mutlu oluyorum
insallah vermimisimdir cidden
evet ceza olsun ama ne??
bilmiyorum ama bulmalıyız bişeyler olmuyor böyle çok rahatsınıznasıl cezalar mesela canım
geçen ay reglinde almıştın yinede canım 300 grda olsakesin 55 civari bak yaziyorum buraya :):):)
evet canim haklisin, benim bu ay costu ama 9 gun
hem artistlik yapmaabin yokken seni de goruyorduk canim ya al kilo al sanki ben kilo almis gibi mutlu oluyorum
insallah vermimisimdir cidden
evet ceza olsun ama ne??
afiyet olsun yarasin lop lop et olsuunyiyorum valla canım 17 tane var önümde bitircem hepsini
canim bu ay hiiic umudum yok benim vermediysem sukredicembilmiyorum ama bulmalıyız bişeyler olmuyor böyle çok rahatsınız
evet canim ama neee??
geçen ay reglinde almıştın yinede canım 300 grda olsa
benimde az kaldı regle canım yiyebildiğim kadar yiyorum
ya gidiyo yarın sabah abimyine bana hüsran bana yine hasret var
sagol canim onerilerin icinKızlar ben 45 kiloydum boyum 1.62 üniversteyi kazandım yerleştim kazandığım şehre.Önceden çok düzensiz yiyordum.Çok zayıftım göğüslerim falan çok azdı..Ta ki düzenli yemeye başladğım zamana kadar.Şuan 56 kiloyum.1,5 senede aldım.Ama 4 aydır 4 kilo aldım ve her ay tartılıyorum her tartıldığıma 500 gram ya da 1 kg almış oluyorum.Hedefim 58 kg :) göğüslerim inanılmaz büyüdü.Çok mutluyum azcık göbiş oldu ama mekik çekip onu hallediyorum..Siz siz olun bol bol yiyin ama düzenli yiyin..Tabi bünyeye görede değişiyor.
ya canım hiç öyle olmuyo valla onsuz çok mutsuz oluyorum çocukluğum falan hep ayrı geçti zaten çok düşkünümcanim bu ay hiiic umudum yok benim vermediysem sukredicem
ye canim ye depola!!
yine gelir uzulme o vsrmis gibi yemege devam et
ay sen bana umut oldun resmen :)) 12 kilo alınca ne kadar büyüdü ayıptır sorması kaç bedendi kaç olduKızlar ben 45 kiloydum boyum 1.62 üniversteyi kazandım yerleştim kazandığım şehre.Önceden çok düzensiz yiyordum.Çok zayıftım göğüslerim falan çok azdı..Ta ki düzenli yemeye başladğım zamana kadar.Şuan 56 kiloyum.1,5 senede aldım.Ama 4 aydır 4 kilo aldım ve her ay tartılıyorum her tartıldığıma 500 gram ya da 1 kg almış oluyorum.Hedefim 58 kg :) göğüslerim inanılmaz büyüdü.Çok mutluyum azcık göbiş oldu ama mekik çekip onu hallediyorum..Siz siz olun bol bol yiyin ama düzenli yiyin..Tabi bünyeye görede değişiyor.
ay benimde öyle sagocum valla destekli sütyeni keşfeden cennetlikvalla komşunun kızı orta birde göğüsleri benden büyükçok dertliyim o konuda bende
aglama canim beni de aglatican vallahiya canım hiç öyle olmuyo valla onsuz çok mutsuz oluyorum çocukluğum falan hep ayrı geçti zaten çok düşkünüm
ay benimde öyle sagocum valla destekli sütyeni keşfeden cennetlik
millet sevgilisini nişanlısını bekliyor askerden en fazla 1,5 sene. ben 8 senedir abimi bekliyorumaglama canim beni de aglatican vallahi(
aynen ya annemin büyük aslında kilo alırsam benimkide belki büyür diye umut ediyorumaynen ya ama en küçüğü olunca çocuk şeysi gibi çok üzülüyorum valla
maşallah ne güzel :) kalçana nemlendirici sür her duştan sonra canım. oluşanları geçirmez ama oluşacakları önler. inşallah alıcaz bizde kiloları.Kızlar normalde desteksiz 75 ken şuan 85 oldu yani 85liğin %90 ını dolduruyor.Birazda kalçaya aldım gerçi çatlak oluştu kalçada biraz ama olsun artık gülü seven dikenine katlanck :) ama ben abur cubur fazla yemedim genelde ekmekle yemek nugget hazır köfte bunlara abandım :))alırsınız bendede hiç umut yoktu ama şuan almak çok kolay oldu aldıkça alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?