Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

sende onlardan yanasın nası kilo alcam ben :(
canım iyileşene kadar mecbur,ben de aynı şeyleri yaşadım o yüzden dikkat etmek zorundasın tabiki de senden Yanayım kilo almanı çok istiyorum ama önce sağlık kızarıM bak sakın yok börek çörek:20:

Son düzenleme:
canım hiç olmicak şey başıma geldi ya :14:
salı günü biraz abarttım yemeği galiba bünye alışkın değil hastanelik oldum :14: çok yemek yemekten insan nası hastanelik olur hala çözemedim :14: sabah bi tabak makarna öğlen mantı akşam 1,5 kebap 5 lahmacun ara öğünlerde vardı
sonuç 2 gün yemek yiyemedim sırf serum :5:
çok kötü moralim bozuk

canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm dünyaları yemişsin midenin suçu yok ki :)
ama pelinin dediği gibi miden genişlemiş bundan sonra rahat kilo alırsın üzülme şimdi bencede ağır şeyler yeme miden kendine gelene kadar :(

geçmiş olsun gözdecm pelin haklı sağlık daha önemli :))

ama pelinin dediği gibi miden genişlemiş bundan sonra rahat kilo alırsın üzülme şimdi bencede ağır şeyler yeme miden kendine gelene kadar :(

kızlaar inşallah dinler dediğimizi bilirim çok fena kazınır mide, bi de serum çok da acıktırır:26:

ayne siz naptınız bu arada ??
valla canım yazdım ben hepinizin kiloları gözdeyi bekliyordum işte dün merak ettim artık sordum o da böyle olmuş:(
ben dün kötüydüm öğle yemeği yemedim hep abur cubur akşam yedim tabi bünyeye birden yüklenince kan şekerim fırladı yattım geçsin diye beklerken gözümü açtım sabah olmuş, sabah kahvaltı ettim, şimdi yemek söyledim okula..
Sen ne yaptın??
Ha bi de akşamları cicibebe süte başladım

canım iyileşene kadar mecbur,ben de aynı şeyleri yaşadım o yüzden dikkat etmek zorundasın tabiki de senden Yanayım kilo almanı çok istiyorum ama önce sağlık kızarıM bak sakın yok börek çörek:20:

kızlaar inşallah dinler dediğimizi bilirim çok fena kazınır mide, bi de serum çok da acıktırır:26:
domates peynir yedim :5:gidip baktım kemal sunal gibi camdan böreklere ekmek bandım :9:

teşekkür ederim canım :14: insanın gözü aç olmasın işte mide doyuyo ama o göz hep aç :9:
canım teşekkür ederim dikkat edicem artık :5:

valla canım yazdım ben hepinizin kiloları gözdeyi bekliyordum işte dün merak ettim artık sordum o da böyle olmuş:(
ben dün kötüydüm öğle yemeği yemedim hep abur cubur akşam yedim tabi bünyeye birden yüklenince kan şekerim fırladı yattım geçsin diye beklerken gözümü açtım sabah olmuş, sabah kahvaltı ettim, şimdi yemek söyledim okula..
Sen ne yaptın??
Ha bi de akşamları cicibebe süte başladım
Hadi ya aman dikkat edin kızlar kendinize

ben sabah az yedim ya sonra bişey yemedim artık sıkıldm bi an önce 50 olmak istiyorum ama takıldım kaldım 47 ye :14:

domates peynir yedim :5:gidip baktım kemal sunal gibi camdan böreklere ekmek bandım :9:
ay canım hiç gülüceğim yoktu vallahi kahkaha attım espirine:9:
Aferin canım, bol meyve yemeğe çalış, çorba iç, bi mide kendine gelsin
sonra yüklenirsin zaten mide artık alışmış olacak daha çok yiceksin istemsiz, artık seni kilo verme topiklerinden toplarız sonra:9:

hadi ya aman dikkat edin kızlar kendinize

ben sabah az yedim ya sonra bişey yemedim artık sıkıldm bi an önce 50 olmak istiyorum ama takıldım kaldım 47 ye :14:
canım gün içinde yediklerini arttır, akşam da 4. öğün olarak şekerli yoğurt ye ya da cicibebe süt,)

ay canım hiç gülüceğim yoktu vallahi kahkaha attım espirine:9:
Aferin canım, bol meyve yemeğe çalış, çorba iç, bi mide kendine gelsin
sonra yüklenirsin zaten mide artık alışmış olacak daha çok yiceksin istemsiz, artık seni kilo verme topiklerinden toplarız sonra:9:
:9:hava soğuk zaten çorba yapim ben bari
vallahi kendimi yemek yemeye zor tutan obezler gibi hissediyorum :1:

:9:hava soğuk zaten çorba yapim ben bari
vallahi kendimi yemek yemeye zor tutan obezler gibi hissediyorum :1:
:):) diyorum ya toplarız seni oralardan :)
yarın hafiften yemek yemeğe başlarsın canım, dediğim gibi çorba ekmek ye azıcık yanında, bana ekmek de yasaktı:14:

kizlar ben bu sabah kahvaltiyi gecistirdim 20 cicibebe ile sut karistirdim hemen firladim evden, arada koca tabak kuru uzum, findik, badem bitirdim, oglen bi menu burger 3 chicken fries yedim, arada 5-6 cips attim agzima, aksam yemeginde 2 lahmacun yedim, ayran ictim, bi tabak seftali yedim, ama doymadim daha ne yesem kii??
benim canim kebap istiyorrrr:27:

kizlaaar demin 1 bucuk sene once olan 27 beden kotumu denedim beli bile tam oturdu soktayim tartiya cikiyorum 400-500 gram farkediyor ama bedende genisleme soz konusu cok mutlu oldummm:16:
olculerime de baktim totom 94 olmus, belim 65. gogus ayni 81, ust bacakta da kalinlasma olmus 46 olmus :)

kizlaar nerdesiniz bakayim????
kimse ne yedigini ictigini durumlarindaki degisikleri neden yazmiyor bakayim:20::20::20:

kizlaaar demin 1 bucuk sene once olan 27 beden kotumu denedim beli bile tam oturdu soktayim tartiya cikiyorum 400-500 gram farkediyor ama bedende genisleme soz konusu cok mutlu oldummm:16:
olculerime de baktim totom 94 olmus, belim 65. gogus ayni 81, ust bacakta da kalinlasma olmus 46 olmus :)

senin adına sevindim bende 500 gr almışım :)

Back