Sende onlardan yanasın nası kilo alcam bencanım bana da sorarsan yeme yufka sonuçta mideni yine yorucaksın başa dönme bencepeynir ekmek hafif atıştır çayla ya da meyve suyuyla![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende onlardan yanasın nası kilo alcam bencanım bana da sorarsan yeme yufka sonuçta mideni yine yorucaksın başa dönme bencepeynir ekmek hafif atıştır çayla ya da meyve suyuyla![]()
canım iyileşene kadar mecbur,ben de aynı şeyleri yaşadım o yüzden dikkat etmek zorundasın tabiki de senden Yanayım kilo almanı çok istiyorum ama önce sağlık kızarıM bak sakın yok börek çöreksende onlardan yanasın nası kilo alcam ben![]()
canım hiç olmicak şey başıma geldi ya
salı günü biraz abarttım yemeği galiba bünye alışkın değil hastanelik oldumçok yemek yemekten insan nası hastanelik olur hala çözemedim
sabah bi tabak makarna öğlen mantı akşam 1,5 kebap 5 lahmacun ara öğünlerde vardı
sonuç 2 gün yemek yiyemedim sırf serum
çok kötü moralim bozuk
canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm dünyaları yemişsin midenin suçu yok ki :)
ama pelinin dediği gibi miden genişlemiş bundan sonra rahat kilo alırsın üzülme şimdi bencede ağır şeyler yeme miden kendine gelene kadar![]()
kızlaar inşallah dinler dediğimizi bilirim çok fena kazınır mide, bi de serum çok da acıktırır:26:geçmiş olsun gözdecm pelin haklı sağlık daha önemli :))
kızlaar inşallah dinler dediğimizi bilirim çok fena kazınır mide, bi de serum çok da acıktırır:26:
valla canım yazdım ben hepinizin kiloları gözdeyi bekliyordum işte dün merak ettim artık sordum o da böyle olmuşayne siz naptınız bu arada ??
canım iyileşene kadar mecbur,ben de aynı şeyleri yaşadım o yüzden dikkat etmek zorundasın tabiki de senden Yanayım kilo almanı çok istiyorum ama önce sağlık kızarıM bak sakın yok börek çörek![]()
domates peynir yedimkızlaar inşallah dinler dediğimizi bilirim çok fena kazınır mide, bi de serum çok da acıktırır:26:
teşekkür ederim canımcanım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm dünyaları yemişsin midenin suçu yok ki :)
ama pelinin dediği gibi miden genişlemiş bundan sonra rahat kilo alırsın üzülme şimdi bencede ağır şeyler yeme miden kendine gelene kadar![]()
canım teşekkür ederim dikkat edicem artıkgeçmiş olsun gözdecm pelin haklı sağlık daha önemli :))
Hadi ya aman dikkat edin kızlar kendinizevalla canım yazdım ben hepinizin kiloları gözdeyi bekliyordum işte dün merak ettim artık sordum o da böyle olmuş
ben dün kötüydüm öğle yemeği yemedim hep abur cubur akşam yedim tabi bünyeye birden yüklenince kan şekerim fırladı yattım geçsin diye beklerken gözümü açtım sabah olmuş, sabah kahvaltı ettim, şimdi yemek söyledim okula..
Sen ne yaptın??
Ha bi de akşamları cicibebe süte başladım
ay canım hiç gülüceğim yoktu vallahi kahkaha attım espirinedomates peynir yedimgidip baktım kemal sunal gibi camdan böreklere ekmek bandım
![]()
canım gün içinde yediklerini arttır, akşam da 4. öğün olarak şekerli yoğurt ye ya da cicibebe süt,)hadi ya aman dikkat edin kızlar kendinize
ben sabah az yedim ya sonra bişey yemedim artık sıkıldm bi an önce 50 olmak istiyorum ama takıldım kaldım 47 ye![]()
ay canım hiç gülüceğim yoktu vallahi kahkaha attım espirine
Aferin canım, bol meyve yemeğe çalış, çorba iç, bi mide kendine gelsin
sonra yüklenirsin zaten mide artık alışmış olacak daha çok yiceksin istemsiz, artık seni kilo verme topiklerinden toplarız sonra![]()
:):) diyorum ya toplarız seni oralardan :)hava soğuk zaten çorba yapim ben bari
vallahi kendimi yemek yemeye zor tutan obezler gibi hissediyorum![]()
bol meyve suyu vitaminli idare ediyorum canım ekmeksiz yemek olur mu ya:):) diyorum ya toplarız seni oralardan :)
yarın hafiften yemek yemeğe başlarsın canım, dediğim gibi çorba ekmek ye azıcık yanında, bana ekmek de yasaktı![]()
canin oyle dusunme, daha yeni kendine geliyorsundur, yavas yavas arttir yedikleriniyemek yiyemiyorum hiç zayıfladım iyice hedefime ulaşamicam boşa çabalıyorum aylardır![]()
kizlaaar demin 1 bucuk sene once olan 27 beden kotumu denedim beli bile tam oturdu soktayim tartiya cikiyorum 400-500 gram farkediyor ama bedende genisleme soz konusu cok mutlu oldummm
olculerime de baktim totom 94 olmus, belim 65. gogus ayni 81, ust bacakta da kalinlasma olmus 46 olmus :)