Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

millet sevgilisini nişanlısını bekliyor askerden en fazla 1,5 sene. ben 8 senedir abimi bekliyorum :14:

aynen ya annemin büyük aslında kilo alırsam benimkide belki büyür diye umut ediyorum :31:

kız benimde annemin büyük ama annem 105 kilo :D :D bunun için bu kiloyu istemem yani 60 yeterli bana :D :D

kizlar ben acilisi yapayim hic bi degisiklik yok 48.1 hala:5:
sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim:43:
10.gunu de gordu regl bu ay daha bu saatler itibariyle bitti hele sukur:27:
donusum muhtesem olucak ama aksamlari da bundan sonra aksatmadan cicibebe yiyi[ yaticam, koca kutu aldik bugun annemle:52:

bende 47.9um 400gr almışım :16: cicibebe midemi bulandırmasa bende yiycem ama yok yani :44:

kizlar ben acilisi yapayim hic bi degisiklik yok 48.1 hala:5:
sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim:43:
10.gunu de gordu regl bu ay daha bu saatler itibariyle bitti hele sukur:27:
donusum muhtesem olucak ama aksamlari da bundan sonra aksatmadan cicibebe yiyi[ yaticam, koca kutu aldik bugun annemle:52:

öyf cicibebe çok iğrenç ya öğğ ben yoğurtta yiycem ama pekmezede başlıycam artık yetti ya off sabah akşam içecem pekmez napayım :14:

öyf cicibebe çok iğrenç ya öğğ ben yoğurtta yiycem ama pekmezede başlıycam artık yetti ya off sabah akşam içecem pekmez napayım :14:
demeyin oyle ya ben seviyom tam da kocaman kutu almisken:23::23:
valla bn bi haftayi gecti icmiyorum pekmez bu sicakta dusuncesi bile korkunc :(

canım mecbur giyindiğim hiç bir şey yakışmıyor ya :14::14:
ic canim sen ben de yarin bi deniyim burda yagmur yagicakmis belki o psikolojiyle icebilirim:24::24:
hero baby aldim tadi guzel 3 paket bitirdim uzun surecte tani her gun yemedim.. ondan koca kutu aldik bugunden itibaren duzenli yicem ama:21::21:

ic canim sen ben de yarin bi deniyim burda yagmur yagicakmis belki o psikolojiyle icebilirim:24::24:
hero baby aldim tadi guzel 3 paket bitirdim uzun surecte tani her gun yemedim.. ondan koca kutu aldik bugunden itibaren duzenli yicem ama:21::21:

canım pekmezi o mamanın içinede koyabilirsn ben öyle yapmıştım acaba ondan mı midem bulandı ya :1:
10 günde 56 olmam lazım benim ya :1::1::1::1::1: napcam ya :1::1::1::1: pekmezi pardak bardak içeceğim :P :P :P öff aman ya valla verem etti bu kilo bizi

canım pekmezi o mamanın içinede koyabilirsn ben öyle yapmıştım acaba ondan mı midem bulandı ya :1:
10 günde 56 olmam lazım benim ya :1::1::1::1::1: napcam ya :1::1::1::1: pekmezi pardak bardak içeceğim :P :P :P öff aman ya valla verem etti bu kilo bizi
canim tum forumlari okudum en verimli sonuc cicibebeden alinmis:)
pekmez falan koymuyorum canim ben sut cicibebe baska yok yani:23::21:

yapmıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz
yemek yemeyi bırakmıyomuşuzzzzzz :24: :24:

gözdeeeeee canım nerdesin???:49:
canım hiç olmicak şey başıma geldi ya :14:
salı günü biraz abarttım yemeği galiba bünye alışkın değil hastanelik oldum :14: çok yemek yemekten insan nası hastanelik olur hala çözemedim :14: sabah bi tabak makarna öğlen mantı akşam 1,5 kebap 5 lahmacun ara öğünlerde vardı
sonuç 2 gün yemek yiyemedim sırf serum :5:
çok kötü moralim bozuk

canım hiç olmicak şey başıma geldi ya :14:
Salı günü biraz abarttım yemeği galiba bünye alışkın değil hastanelik oldum :14: çok yemek yemekten insan nası hastanelik olur hala çözemedim :14: Sabah bi tabak makarna öğlen mantı akşam 1,5 kebap 5 lahmacun ara öğünlerde vardı
sonuç 2 gün yemek yiyemedim sırf serum :5:
çok kötü moralim bozuk
ayyy canım geçmiş olsun çokk dikkat et:5:
Bi daha bu kadar yüklenme ama çok da yememişsin acaba yediklerinden zehirlendin mi o aklıma geldi, teşhis ne tam olarak??
Sanırım seni en iyi ben anlarım ben de bundan iki sene önce senin gibi çok yemekten mide spazmı geçirmiştim
aynı şeyleri yaşadım, serum verdiler, bi de 1 hafta boyunca her gün iğne yedim, tabi bu süreçte yemek yasaktı, su ve çorba dedi sadece 3 günün sonunda ishalle tuvalete çıkmaya başladım:9:
çünkü küçük bi kuzu yedikten sonra (7 şiş kebap 2 büyük bazlama ekmeğiyle), daha üzerine yediklerimi sayarsam bayılabilirsin ;)

ayyy canım geçmiş olsun çokk dikkat et:5:
Bi daha bu kadar yüklenme ama çok da yememişsin acaba yediklerinden zehirlendin mi o aklıma geldi, teşhis ne tam olarak??
Sanırım seni en iyi ben anlarım ben de bundan iki sene önce senin gibi çok yemekten mide spazmı geçirmiştim
aynı şeyleri yaşadım, serum verdiler, bi de 1 hafta boyunca her gün iğne yedim, tabi bu süreçte yemek yasaktı, su ve çorba dedi sadece 3 günün sonunda ishalle tuvalete çıkmaya başladım:9:
çünkü küçük bi kuzu yedikten sonra (7 şiş kebap 2 büyük bazlama ekmeğiyle), daha üzerine yediklerimi sayarsam bayılabilirsin ;)
Benimkide onun gibi bise galiba :5:
Bu kiloyla nası bu hale geldin dedi doktor dalga geçtiler benle :14:
Suan cok acim ama yiyemiyorum of :43: 45 kiloya dusecem boyle giderse

benimkide onun gibi bise galiba :5:
Bu kiloyla nası bu hale geldin dedi doktor dalga geçtiler benle :14:
Suan cok acim ama yiyemiyorum of :43: 45 kiloya dusecem boyle giderse
canım aynen bı de dalga geçtiler benimle de solucan leblebi yutmuş bi göbekle gittim çünküm:14:
Canım neden yiyemiyosun peki?
Sana da mı yeme dediler?
Yok canım düşmüyosrsun aksine bundan sonra daha rahat alırsın, çünkü mideni sonuna kadar genişlettin inan bana ben 51-52 kiloyu mide spazmından sonra gördüm ciddiyim:34:

canım aynen bı de dalga geçtiler benimle de solucan leblebi yutmuş bi göbekle gittim çünküm:14:
Canım neden yiyemiyosun peki?
Sana da mı yeme dediler?
Yok canım düşmüyosrsun aksine bundan sonra daha rahat alırsın, çünkü mideni sonuna kadar genişlettin inan bana ben 51-52 kiloyu mide spazmından sonra gördüm ciddiyim:34:
Anneme cok ağır seyler yemesin demişler basımda bekliyo bekçi gibi :5: Okula gidecek birazdan gidip su böreği alcam yicem cok acim :ssz: Ss haberi yok :1:

anneme cok ağır seyler yemesin demişler basımda bekliyo bekçi gibi :5: Okula gidecek birazdan gidip su böreği alcam yicem cok acim :ssz: Ss haberi yok :1:
canım bana da sorarsan yeme yufka sonuçta mideni yine yorucaksın başa dönme bence
peynir ekmek hafif atıştır çayla ya da meyve suyuyla:23:

Back