Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ooo gozdeciiim vallaa iyisin canim :)
abin geldi, annen dokturuyor amaannn of ooof :)
ben de sacimin uclarina yag surdum bi buraya bakiyorum bi de oyun oynuyorum :)
ogle yemegim de bi koca tabak musakka yarim ekmek ayrandi:51:
aslinda ne dicem biz burda kilo almak ve baska seyler konusup duruyoruz yeni birimiz konu acsa 4 umuz oraya mi tasinsak diyorum:8::26:
aynen canım ama bu hafta arkadaşına gidecek abim 1 hafta filan yok yemekler suyunu çekecek :14:
bu başlık bizim zaten yeaaa mirwa girmiyo biz yarışıyoruz :26: istediğimizi konuşuruz :63:

hadi gozdecim sen az o zaman :) herkes tamam dedi, tum derslerini de gecmissin hem :) yemek icmek yerinde :)
senden keyiflisi olmadigina gore buyrunuz efenim :16::16::29:

bu arada aç bilaç duruyorum mangal yiycem onu sabırsızlıkla bekliyorum :56:

sorma canim benim de canim cok cekiyor bir aydir biz de insallah piknige gidicez bi gun ayarlayip ")
afiyet olsun simdiden canim, bol bol ekmekle ye :)

burdan gönderebilsem keşkem canımcım :))
saolasın yemem mi hiç :1:

merhaba canım herkesin derdi başka işte dediğin gibi allah herkesin gönlüne göre versin :)
bu aralar benim kilo almam hızlandı ama öncesinde ne yediğimi söyleyim :) sabah iki dilim ekmek bir domates akşam yemeğine kadarda bişe yok :5:akşam yemeği normal bi porsiyon :) sanırım en önemlisi boğazdan kesmek zayıflamak için.
tabi bu sağlıksız sabahtan akşama aç durulur mu hiç :1:
bide pelinin dediği gibi sıkıntı streste hayattan koparım ben ne yemek aklıma gelir ne içmek :) regl zamanı ayrı bir durum zaten 3 gün yataktan çıkamıyorum ondada baya kilo kaybediyorum.

Cevabın için teşekkür ederim canım :16:

Neden kilo aldığımı şimdi daha iyi anlıyorum, senin o yediklerin benim dişimin kovuğuna yetmez :1::1:

En kısa zamanda istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde gelirsin inşallah.

Sevgiler :16:

börülce makarna cacık kiraz yedim baska ne yesemmm :56:

kızlar konuyu açtım güzel 53 olmuştum epeydir burdan uzak kalmıştım ama bazı sorunlar ve yorucu iş tepposundan dolayı 20 gün içinde 49.5 düştüm geri geldim bunalımdayım yardım :(

kızlar konuyu açtım güzel 53 olmuştum epeydir burdan uzak kalmıştım ama bazı sorunlar ve yorucu iş tepposundan dolayı 20 gün içinde 49.5 düştüm geri geldim bunalımdayım yardım :(

hoşgeldin biz bu gidişle zaten buradan çıkamayacağız belli :(( maratona katıl tekrar alırsın inşallah ne diyeyim :(

mirvaciim hosgeldin konuna:)
biz biraktigindan 3-4 kilo fazla olabiliriz
ekstradan yaptigimiz bisi yok bol bol yemek yemek :)
ama kahvaltidan sonra b12 vitamini iciyorum ben istah aciyor ;)

Back