Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

maşallah canım ben bugün beter durumdayım ya offf hiç yemek yemek gelmiyor içimden :50:
canim ben sabah kotuydum bi yumurta yedim peynir limonata falan ama son iki parca ekmekle yumurta ogurerek gitti
okula gittim muz yedim hemen:(
oglen yalnizim diye yemedim ama 3 dilim yas pasta borek corek yedim :)
sonra da demin burger, birazdan abur cubur meyve dondurma atistirrim, yatmadan da cicibebe sut dusunuyorum..
kalk hadi sen de canim bak dolaba illlaki soguk seyler ceker canin bu sicakta:3:

Son düzenleme:
canim ben sabah kotuydum bi yumurta yedim peynir limonata falan ama son iki parca ekmekle yumurta ogurerek gitti
okula gittim muz yedim hemen:(
oglen yalnizim diye yemedim ama 3 dilim yas pasta borek corek yedim :)
sonra da demin burger, birazdan abur cubur meyve dondurma atistirrim, yatmadan da cicibebe sut dusunuyorum..
kalk hadi sen de canim bak dolaba illlaki soguk seyler ceker canin bu sicakta:3:

patatesli bir şeyler istiyor canım ya :1::1: ne tuhafım ben ya Allahımmmm

canim ben oyle oldugunda patatesleri kup kup dograyip hasliyorum, sonra ustune yogurt karabiber tuz dokup yiyorum cok guzel oluyor tavsiye ederiim:21:

ımmmm oda güzel ben patates çok seviyorum canım ya şimdi kalkıp kroket yapacağım ama yarında bunu yapacağım :56::56:
patates olmasıydı napardım ben :1:

ımmmm oda güzel ben patates çok seviyorum canım ya şimdi kalkıp kroket yapacağım ama yarında bunu yapacağım :56::56:
patates olmasıydı napardım ben :1:
canim sorma ben de cok seviyorum ayri bi bag var aramizda simdi hemen kolay tarif yap diye verdim asil benim uydurdugum bi tarif var parmaklarini yersin:21::21:
adini da surpriz patates koymustum bunu denedigim gun zamaninda :)

canim sorma ben de cok seviyorum ayri bi bag var aramizda simdi hemen kolay tarif yap diye verdim asil benim uydurdugum bi tarif var parmaklarini yersin:21::21:

canım neymiş ki o tarif :27::1::1: acıkınca zor tarif gözüme gelmiyor patates aklıma gelince birden canlandım :1:

kesin içinden sürpriz bir şeyler çıkıyorrrrrr :1::1: kıyma peynir ?? :1:

kesin içinden sürpriz bir şeyler çıkıyorrrrrr :1::1: kıyma peynir ?? :1:
aynen oyle canim :)
once patatesleri kaynatican, sonra onlari soyup bi kapta tuzla beraber ezicen
sicakligini kaybetmeden icli kofte haline getirip icine daha onceden rendeledigin kasarlari koyucan kapatican bildigin icli kofte gibi olucak ama bunlari kucuk top top yapiyorum ben cok guzel oluyor, tepsiyi biraz yaglayip ustune diziceksin, sonra 150 derecede isinmis firina koyucaksin (patateslerin ustune de kalan rendelenmis kasarlari koyucaksin), 20 dk sonra al firindan ben uzerine sarimsakli yogut yapip dokuyorum cok enfes oluyor :)
ayyy cok canim cekti:16::16:

aynen oyle canim :)
once patatesleri kaynatican, sonra onlari soyup bi kapta tuzla beraber ezicen
sicakligini kaybetmeden icli kofte haline getirip icine daha onceden rendeledigin kasarlari koyucan kapatican bildigin icli kofte gibi olucak ama bunlari kucuk top top yapiyorum ben cok guzel oluyor, tepsiyi biraz yaglayip ustune diziceksin, sonra 150 derecede isinmis firina koyucaksin (patateslerin ustune de kalan rendelenmis kasarlari koyucaksin), 20 dk sonra al firindan ben uzerine sarimsakli yogut yapip dokuyorum cok enfes oluyor :)
ayyy cok canim cekti:16::16:

benimde canım çektiiiii valla süper olurr :56::56::56:

sen yapiyo musun :)

canım valla o kadar açım ki sade bile yiyebilirim :1::1::1: seninki gibi yapacağım ama tek farkı galeta unuyla kızartmak olacak şimdi fırın falan uğraşamam fırında pişirmeyi beceremiyorum ya :1: inşallah bir gün becerbilrsem fırında denerim :1::1:

canım valla o kadar açım ki sade bile yiyebilirim :1::1::1: seninki gibi yapacağım ama tek farkı galeta unuyla kızartmak olacak şimdi fırın falan uğraşamam fırında pişirmeyi beceremiyorum ya :1: inşallah bir gün becerbilrsem fırında denerim :1::1:
iyimis canim :)):)
bol yogurtla ye :)

yoğurdu unutyorum hep ya
şekerli yoğurt demiştiniz gözdeyle bak sen söyleyince hatırladım şimdi
bu arada yarın mı tartı günü :53::53::53: çok korkuyrm ben :1:
canim yogurt ye cok yararli, yiyemiyosan ayran ic hele ki bu yaslarda daha da onemli
kadinlar icin coook cook gerekli!!!
evet canim yarin ben olu taklidi yapabilrim bugun 9.gununu yasadi reglim sanirim kalmaz yarina kac kilomu goturdu kim bilir:5:

Ben cok güzel yedim bugun kızlar tatlıda coşturdum hatta tartildim ama soylemicem yarına artık cok mutluyum :16:
Ah ah bide bikinime dar geliyormuşum ay ne güzel olur :31::1: Yeni almayada bahane :36:

canim yogurt ye cok yararli, yiyemiyosan ayran ic hele ki bu yaslarda daha da onemli
kadinlar icin coook cook gerekli!!!
evet canim yarin ben olu taklidi yapabilrim bugun 9.gununu yasadi reglim sanirim kalmaz yarina kac kilomu goturdu kim bilir:5:

şekerli yiyebilirim canım ayran hiiiç içememmm :37:

gözdeciğim psikolojik olarak ezdin geçtin bizi valla pelinim bende ölü taklidi yapacağım eminim gözdeyle nute coştu harbi :1::1:

Back