• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

Sabah bi portakal yedim 20dakika sonra 2dilim tam tahilli ekmek cok az peynir 4tane siyah zeytin.

abla bende edemiyorum ama bikaç haftaya artık toplayalım kendimizi hemde harekete başlayalım haftada 3 kez olur mu ?

Ogle yemeginde mecburen bi paket biskuvi yedim okuldaydim aksamda bi kase corba bi tane yagsiz firinda mujver iki kasikda pirasa birazda yagsiz tuzsuz tavuk gogsu:)

abla yağsız tuzsuz yemek yemek metabolizmayı yavaşlatır ama haberin olsun
bu hafta hep misafirlerimiz var :( ama yemicem sadece yaptıklarımın tadınna bakıcam :D

bugünkü menüm

uyanınca birportakal

kahvaltı

2 dilim tam tahıllı ekmek

yarım kiprit kutusu peynir

yarım domates

5 zeytin

bi fincan yeşil çay

bide dün ilk defa aksam 20 mekik cektim :) belki bu sayede göbegim iyice gider bugunde cekecegim:)

abla cezayı hak ediyorum ben :( iyice saldım kendimi bide o kadar dünür geliyo :D ama sadece geç yememeye dikkat ediyorum soğuktanda oluyo bu dikkatsizlik :)

abla cezayı hak ediyorum ben :( iyice saldım kendimi bide o kadar dünür geliyo :D ama sadece geç yememeye dikkat ediyorum soğuktanda oluyo bu dikkatsizlik :)

ooo isteyenlerinmi var:) bak ben mevsimlerden roma diye bi grup var yaa onlarla diyet yapiorum sende inceleyip baslasana:) bende bugun basladim

ay abla benim dünürlerden annem bıktı gerçekten yaşım 17 olmasına rağmen çok geliyolar normal mi acaba
biraz önce göz atmıştım inşallah bende başların yarına ya abla sen hareket yapıyo musun başka ?

Yok canim yapmiorum malesef:) banada gelnler var ama bilmiolarki benim arkadasim var:)

Sabah kahvaltim az peynir 5zeytin iji dilim ekmek az peynir.1cay kasigi cilek receli.

merhaba kızlar sanırım kimsecikler kalmamış topicte..
ben topiği bıraktım ama diyete devam ettim ve istediğim kiloya indim..59 kiloyum..bunu korusam yeter bana..

baştan beri diyet denemez aslında..sadece yediklerimi gözle görülür ölçüde azalttım..
abur cuburu tamamen kestim..

bir de şunu yazayım son 1 ay yoğurtla nesfitin çok faydasını gördüm..
bazen kahvaltı bazen akşam yemeği olarak sadece bunu yedim..beni acayip tok tuttu ve bağırsaklarımı çalıştırdı tavsiye ederim..

hepiniz hoşçakalın..sanırım artık uğramam buraya..öptümmmmm..

Bende birakiorum artik kapnsin gitsin bu topic

haklısın canım topic özelliğini kaybetmiş zaten..

ben de son kez yazayım dedim..

ama sana da çok teşekkür ederim..bu topic ilk başta beni çok motive etti gerçekten ve 4 kilomu verdim yavaş da olsa..

herkese mutlu günler dilerim....

Back