Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

şekerli yiyebilirim canım ayran hiiiç içememmm :37:

gözdeciğim psikolojik olarak ezdin geçtin bizi valla pelinim bende ölü taklidi yapacağım eminim gözdeyle nute coştu harbi :1::1:
aynen canim :) bakalim yarin ikisi artmis kilolarla gelicekler
ben de insallah gecen haftaki kilomu koruyorumdur diyorum benimki zuurt tesellisi sanirim:9::9:

aynen canim :) bakalim yarin ikisi artmis kilolarla gelicekler
ben de insallah gecen haftaki kilomu koruyorumdur diyorum benimki zuurt tesellisi sanirim:9::9:

harbi ben artık kilo alamayacağımı hep bu kiloda kalacağımı düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş düğünler geliyor almam lazım ya :14::14:

keşke bir sabah uyandığımızda kkda 'kilo vermek isteyenler yarışalım' topiğinde bulsak kendimizi :32:

55 i gormussun sen anlasilan canim :):):16:
söylenmez süpriiz :p yarın görelimm :16:
şekerli yiyebilirim canım ayran hiiiç içememmm :37:

gözdeciğim psikolojik olarak ezdin geçtin bizi valla pelinim bende ölü taklidi yapacağım eminim gözdeyle nute coştu harbi :1::1:
kimse ölü taklidi yapmıcak :20: zayıflayanlara artık ceza filan bişe yapalım ya olmuyo böyle kimse kilo alamıyo :14:

harbi ben artık kilo alamayacağımı hep bu kiloda kalacağımı düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş düğünler geliyor almam lazım ya :14::14:

keşke bir sabah uyandığımızda kkda 'kilo vermek isteyenler yarışalım' topiğinde bulsak kendimizi :32:
canim bu saatte o patatesi yiyen bence alir kilo bak canim cekti :)
ben de simdi cicibebe sutumu koydum sissin biskuviler diye bekliyorum:9::9:
söylenmez süpriiz :p yarın görelimm :16:

kimse ölü taklidi yapmıcak :20: zayıflayanlara artık ceza filan bişe yapalım ya olmuyo böyle kimse kilo alamıyo :14:
kesin 55 civari bak yaziyorum buraya :):):)
evet canim haklisin, benim bu ay costu ama 9 gun :(
hem artistlik yapma :P abin yokken seni de goruyorduk canim ya al kilo al sanki ben kilo almis gibi mutlu oluyorum:54::54:
insallah vermimisimdir cidden:4:
evet ceza olsun ama ne??

Son düzenleme:
canim bu saatte o patatesi yiyen bence alir kilo bak canim cekti :)
ben de simdi cicibebe sutumu koydum sissin biskuviler diye bekliyorum:9::9:

hem artistlik yapma :P abin yokken seni de goruyorduk canim ya al kilo al sanki ben kilo almis gibi mutlu oluyorum:54::54:
evet ceza olsun ama ne??

yiyorum valla canım 17 tane var önümde bitircem hepsini :1::1::1:

:( nasıl cezalar mesela canım
bilmiyorum ama bulmalıyız bişeyler olmuyor böyle çok rahatsınız :20:

evet ceza olsun ama ne??
geçen ay reglinde almıştın yinede canım 300 grda olsa :31:
benimde az kaldı regle canım yiyebildiğim kadar yiyorum :5:
ya gidiyo yarın sabah abim :14:yine bana hüsran bana yine hasret var

yiyorum valla canım 17 tane var önümde bitircem hepsini :1::1::1:
afiyet olsun yarasin lop lop et olsuun :34:

bilmiyorum ama bulmalıyız bişeyler olmuyor böyle çok rahatsınız :20:
evet canim ama neee??

geçen ay reglinde almıştın yinede canım 300 grda olsa :31:
benimde az kaldı regle canım yiyebildiğim kadar yiyorum :5:
ya gidiyo yarın sabah abim :14:yine bana hüsran bana yine hasret var
canim bu ay hiiic umudum yok benim vermediysem sukredicem :(
ye canim ye depola!!
yine gelir uzulme o vsrmis gibi yemege devam et:55::55:

Kızlar ben 45 kiloydum boyum 1.62 üniversteyi kazandım yerleştim kazandığım şehre.Önceden çok düzensiz yiyordum.Çok zayıftım göğüslerim falan çok azdı..Ta ki düzenli yemeye başladğım zamana kadar.Şuan 56 kiloyum.1,5 senede aldım.Ama 4 aydır 4 kilo aldım ve her ay tartılıyorum her tartıldığıma 500 gram ya da 1 kg almış oluyorum.Hedefim 58 kg :) göğüslerim inanılmaz büyüdü.Çok mutluyum azcık göbiş oldu ama mekik çekip onu hallediyorum..Siz siz olun bol bol yiyin ama düzenli yiyin..Tabi bünyeye görede değişiyor.

Kızlar ben 45 kiloydum boyum 1.62 üniversteyi kazandım yerleştim kazandığım şehre.Önceden çok düzensiz yiyordum.Çok zayıftım göğüslerim falan çok azdı..Ta ki düzenli yemeye başladğım zamana kadar.Şuan 56 kiloyum.1,5 senede aldım.Ama 4 aydır 4 kilo aldım ve her ay tartılıyorum her tartıldığıma 500 gram ya da 1 kg almış oluyorum.Hedefim 58 kg :) göğüslerim inanılmaz büyüdü.Çok mutluyum azcık göbiş oldu ama mekik çekip onu hallediyorum..Siz siz olun bol bol yiyin ama düzenli yiyin..Tabi bünyeye görede değişiyor.
sagol canim onerilerin icin :34:

valla komşunun kızı orta birde göğüsleri benden büyük :14::14::14: çok dertliyim o konuda bende

canim bu ay hiiic umudum yok benim vermediysem sukredicem :(
ye canim ye depola!!
yine gelir uzulme o vsrmis gibi yemege devam et:55::55:
ya canım hiç öyle olmuyo valla onsuz çok mutsuz oluyorum çocukluğum falan hep ayrı geçti zaten çok düşkünüm :14:
ay sen bana umut oldun resmen :)) 12 kilo alınca ne kadar büyüdü ayıptır sorması kaç bedendi kaç oldu :17: yaşın kaç acaba bide

Zayıfsan kilo aldığında büyüyebilir ama her insanın bünyesi farklıdır bazısı göğüse bazısı göbeğe bazısı kalçaya daha fazla alır hayırlısı olsun :))))

Kızlar normalde desteksiz 75 ken şuan 85 oldu yani 85liğin %90 ını dolduruyor.Birazda kalçaya aldım gerçi çatlak oluştu kalçada biraz ama olsun artık gülü seven dikenine katlanck :) ama ben abur cubur fazla yemedim genelde ekmekle yemek nugget hazır köfte bunlara abandım :))alırsınız bendede hiç umut yoktu ama şuan almak çok kolay oldu aldıkça alıyorum

Kızlar normalde desteksiz 75 ken şuan 85 oldu yani 85liğin %90 ını dolduruyor.Birazda kalçaya aldım gerçi çatlak oluştu kalçada biraz ama olsun artık gülü seven dikenine katlanck :) ama ben abur cubur fazla yemedim genelde ekmekle yemek nugget hazır köfte bunlara abandım :))alırsınız bendede hiç umut yoktu ama şuan almak çok kolay oldu aldıkça alıyorum
maşallah ne güzel :) kalçana nemlendirici sür her duştan sonra canım. oluşanları geçirmez ama oluşacakları önler. inşallah alıcaz bizde kiloları.

Back