• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

Sabah yarim tane portakal yedim 20dakika sonra 1bucuk dilim kepek ekmegi zeytin cok az da peynir yedim.

abbblaaa ablaaaa :( çokk çok özür dilerim yaaaaa :'( ya son 2 gündür neler yaşadığımı bir Allah biliyo bide benn :( nolurr geellll amma gitme :'( dikkat ediyorum bende ve bencede çok harika olur diyet listesi hazırlıyalım ve kesinn kesin uyalım bu hafta nasipse jillian' a başlıyorum

abbblaaa ablaaaa :( çokk çok özür dilerim yaaaaa :'( ya son 2 gündür neler yaşadığımı bir Allah biliyo bide benn :( nolurr geellll amma gitme :'( dikkat ediyorum bende ve bencede çok harika olur diyet listesi hazırlıyalım ve kesinn kesin uyalım bu hafta nasipse jillian' a başlıyorum

Canim benim nie ozur diliosun sonucta girmek zorunda diilsin ben kendimi iyice saldim gittikce kilo aliyorum :(

abla bende öyle galiba :( adet olunca şiştim bitsinde bakıyım kaç kilo olmuşum en son 52 buçuktum

Sabah kahvaltim. bi bardak yesil cay 2 tane zeytin bi dilim tam tahilli ekmek yarim yumurta bi catalda peynir. ogle yemegim bi dilim tam tahilli ekmek 3kasik kereviz.

abla ben o kadar dikat edemiyorum gece çalışıcam diye geç yatıyorum ee sabahta zor kalkıyorum yarım saatte ne yetiştirebilirsem :( atıştırıp çıkıyorum yine iyi gidiyosun maşalllahh

abla ben o kadar dikat edemiyorum gece çalışıcam diye geç yatıyorum ee sabahta zor kalkıyorum yarım saatte ne yetiştirebilirsem :( atıştırıp çıkıyorum yine iyi gidiyosun maşalllahh

Ilk defa bugun dikkat ediorum canim inat ettim bugun 20dakikada yuruyus bandinda yuruyup 100cal yaktim

abla bende bugün sinirden yedim arkadaşla hiç sormaa :D ama abla bide bu adet dönemimde çok istiyo canım yemek yemek

Sabahin korunde kalktim bugun ilk once bi mandalina yedim ustune bi bardak cay ile bi dilim tam tahilli ekmek yed saat 11de okulda cok aciktim bi tane pogaca yedim :s

küçük paket aldım ama ikram falan ettim derken kalmadı :D light almayız eve biz bende vitamin eksikliği olduğu için doktorda ttavsiye etmiyo

Back