• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

şöyle söyliyim doktora gitmeden benim kadar iştahsız biri varmıydı bilmem..yıllardır kilo almak için uğraştım,kendi çabalarımla olmıycağını anladım ve yardım almaya karar verdim.bugün tam 1 ay oldu doktora gideli giderkenki kilom 43dü şimdi 47..iştah açmak için bira mayası kapsülü veridi ve mide genişlemek lazım dedi ama öyle sanıldığı gibi dolu dolu bi yemek listesi vermedi bana göre hazırladı listeyi..kısa bi şekilde yazayım
_kahvaltı

1yumurta yada 8zeyttin
1tatlı kaşığı tereyağ
1tatlı kaşığı bal yada reçel
1parça peynir
3dilim ekmek

_öğle

2kepçe sebze yemeği yada baklağil yada 3 köfte yada 1parça tavuk yada balık
6yemek kaşığı pilav yada makarna yada 3dilim ekmek

_akşam

_gece (9buçuktan 12ye kadar)

1dilim kek 1bardak süt yada yada.......

:34:

şöyle söyliyim doktora gitmeden benim kadar iştahsız biri varmıydı bilmem..yıllardır kilo almak için uğraştım,kendi çabalarımla olmıycağını anladım ve yardım almaya karar verdim.bugün tam 1 ay oldu doktora gideli giderkenki kilom 43dü şimdi 47..iştah açmak için bira mayası kapsülü veridi ve mide genişlemek lazım dedi ama öyle sanıldığı gibi dolu dolu bi yemek listesi vermedi bana göre hazırladı listeyi..kısa bi şekilde yazayım
_kahvaltı

1yumurta yada 8zeyttin
1tatlı kaşığı tereyağ
1tatlı kaşığı bal yada reçel
1parça peynir
3dilim ekmek

_öğle

_akşam

_gece (9buçuktan 12ye kadar)

1dilim kek 1bardak süt yada yada.......

:34:
öncelikle tebrik ederim çok sevindim senin adına:) kullandığın bira mayasının markası nedir merak ettim yazabılır misin burdan veya özelden

Tek cozum prakten surubu bes tl zarari yk hrika bir haftada istedign kilodasn

zararı olmadığını nereden bildiğinizi açıklar mısınız lütfen?
buraya bir sürü insan geliyor ve umutsuz mutsuz durumdayken çözüm arıyor, böyle yanlış bilgiler vermemelisiniz:20:

• Siproheptadine veya içerisindeki maddelerden herhangi birine karşı bilinen aşırı duyarlılığınız varsa
• Özellikle 2 yaşın altındakilerde ve prematürelerde
• Astım dahil olmak üzere alt solunum yolu hastalıklarında
• Monoamin oksidaz inhibitörleri ile tedavi görenlerde
• Glokomlularda, stenozlu mide ülserlerinde, piloroduodenal darlığı olanlarda, prostat büyümelerinde, idrar kesesi boynu darlıklarında, çok yaşlı ve düşkün kişilerde

• Antihistaminikler uyanıklığı azaltabilirler veya aksi şekilde uyarılmayı artırabilirler.
• Antihistaminiklerin her türlü santral sinir sistemini etkileyen ilaçların etkilerini artırabileceği veya değiştirebileceğini göz önünde tutmak gerekir.
• Antihistaminiklerin özellikle yaşlılarda baş dönmesi, hipotansiyon, sersemlik ve uyuşukluk yapabileceği göz önünde tutulmalıdır.
• Siproheptadinin atropine benzer etkisi olduğu için bronşiyal astım hikayesi olanlarda, göz içi basıncının artmış olduğu durumlarda, hipertirodizmde, kardiyovasküler hastalıklarda, hipertansiyonda dikkatle kullanılması gerekir.
• Yaşlı, düşkün hastalarda kullanılmamalıdır.
Bu uyarılar, geçmişteki herhangi bir dönemde dahi olsa, sizin için geçerliyse lütfen doktorunuza danışınız.

Bu tıbbi ürün her ölçekte (5 ml) 440 mg'a kadar etil alkol içermektedir. Alkol bağımlılığı olanlar için zararlı olabilir.
Hamile veya emziren kadınlar, çocuklar ve karaciğer hastalığı ya da epilepsi gibi yüksek risk grubundaki hastalar için dikkate alınmalıdır.
Bu tıbbi ürün sukroz içermektedir. Eğer daha önceden doktorunuz tarafından bazı şekerlere karşı intoleransınız olduğu söylenmişse bu tıbbi ürünü almadan önce doktorunuzla temasa geçiniz. İki hafta veya daha uzun süren kullanımlarda dişlere zararlı olabilir.
Diğer ilaçlar ile birlikte kullanımı
• Monoamin oksidaz (MAO) inhibitörleri antihistaminiklerin antikolinerjik etkilerini uzatır ve şiddetlendirir.
• Siproheptadin HCl, alkol ve diğer merkezi sinir sistemi depresanlarının (hipnotikler, sedatifler, trankilizanlar) ve anksiyete tedavisinde kullanılan ilaçların etkilerini artırabilir.
• Trisiklik antidepresan kullananlarda doz aşımı belirtileri benzerlik gösterir. Serotonin reuptake inhibitörü (SSRI) grubundan ilaç kullanan kişilerde ilacın etkisini azaltır, depresyon belirtileri ortaya çıkabilir.
Eğer reçeteli ya da reçetesiz herhangi bir ilacı şu anda kullanıyorsanız veya son zamanlarda kullandınız ise lütfen doktorunuza veya eczacınıza bunlar hakkında bilgi veriniz.

Kaynak: ilacrehberi

Back