Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ben kilo alamıyorum moralim çok bozuldu. bana göre yapabileceğim en zor şey kilo almak. ne yapmalıyım bilmiyorum

$cikolatali_dondurmali_sundae.jpg canim cooook cekti :56:

kızlar ben de kendimi bildim bileli yiyorum yiyorum kılo alamıyorum. boyum 175 cm kılom 48 hep 45-50 arası oldum bi kerecik bi 55e cıktım sonra gene dustum aksam mantı yıyıp yattım balık yagları ıctım yok anacım doktora gittim tıroıdler de temiz. metabolizma hızlı calısıomuş. diyetisyene gittim kılo almak icin bir diyet listesi verdi baktım doktora dedim ki yahu ben bunların 2 katını yıyorum. sonra artık kabullendım. kendımı. dedim boyle devam iyi böyle:16:

bakiyorum da kimseden ses seda yok acilisi ben yapayim:)
gecen hafta 47.8 dim, simdi 48.6-48.7 gibi gordum yani tam bi kilo degil, 800-900 gram almisim sanirim:39:
tabi regl etksii de var yoksa acik ara gecerdim hepinizi diyerek sizin sonuclari bekliyorum:):36:

ben hiç sölemiyim kızlar çok üzgünüm çok utanıyorum hiç kilo almamışım gene aynıyım :'(

kizlar size inanmiyorummmm aynen benim de tek rakibim gozde yani:20:
ki biz burda degil bi de mesajla da birbirimizi yenmek icin laf atiyoruz birbirimize:)
oyun bozanlik yapmayin aaaa ama olmaz ki boyle zevki cikmiyor hic cik cik cik

kizlar size inanmiyorummmm aynen benim de tek rakibim gozde yani:20:
ki biz burda degil bi de mesajla da birbirimizi yenmek icin laf atiyoruz birbirimize:)
oyun bozanlik yapmayin aaaa ama olmaz ki boyle zevki cikmiyor hic cik cik cik

haklısın hiç dikkat etmedim ben kahvaltı yapmadığım günler çooook :14:

haklısın hiç dikkat etmedim ben kahvaltı yapmadığım günler çooook :14:

boyle olur mu hic benim de haftada bir iki yapmadigim gun oluyor kahvalti, orda alamadigim kalorileri baska ogunlere daha da ekleyerek aliyorum.
zero azim zero hirs diyorum sana da nute icin de...
artik biz gozdeyle etlenip butlanip salinirken siz bi deri kemik dolasirsiniz yani bizden soylemesi:32:
bu aralar aldigimiz kilolar daha degerli, kisin esofmanlar biraz daha kalindi haliyle daha agir cekiyorduk, simdi bi sort bi atlet tartiliyoruz asil daha cok kilo almis oluyoruz:)

boyle olur mu hic benim de haftada bir iki yapmadigim gun oluyor kahvalti, orda alamadigim kalorileri baska ogunlere daha da ekleyerek aliyorum.
zero azim zero hirs diyorum sana da nute icin de...
artik biz gozdeyle etlenip butlanip salinirken siz bi deri kemik dolasirsiniz yani bizden soylemesi:32:
bu aralar aldigimiz kilolar daha degerli, kisin esofmanlar biraz daha kalindi haliyle daha agir cekiyorduk, simdi bi sort bi atlet tartiliyoruz asil daha cok kilo almis oluyoruz:)

aynen aynen valla öyle :50: önemsemedim hiç :50:

doğru söylüyosun canımcım ne diyim bilmiyorum ama inş öbür hafta almış olurum artıkım hergün yazcam hep yemeye çalışcam işte hep bakalım bu sefer inş olur artık:)

bende tebrik ederim birincileri :1::1: nuteyle kendimide tebrik ediyorum kaç haftadır yerimzde sayıyoruz yani :1:

sampiyon da olduk simdi gonul rahatligiyla bol bol yemegimi yiyebilirim hatta abartabilirim:52:52::56:

kızlar saglıklı kılo almak istiyorsanız (yanı yag ve kas oranınız orantılı olması için) bence bir diyetisyene gidin. ben gitimştim üniversite hastanesinde bana sporcuların uyguladıgı bır dıyet listesi vermişti hmm gunluk 3500-4000 kcal civarıydı. ve kesinlikle hamurişi,işte abur cubur yasak demişti. cunku onlar sizin yag olarak kılo almanızı ve aldıgınız o yagları da cabuk kaybetmenize sebep oluyormuş kas olarak kılo almak için 3 ana ogun 3 ara ogun dengelı beslenme vermişti. hatırladıgım kadarıyla sabahları pekmez vardı hem ısta acıyor. gerci ben bundan daha cok yoyıdum ama dengrsız yıyodum. uygulayamadım tam lısteyı :1:

Back