Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canım mısırın üstüne cips ağır olur kilo alcam diye damarlarını tıkican yağdan :1:
meyve falan ye bence :26:
iki bardak su ictim notrledim:P:PP:P
bi biyolijicinin de boyle konusmasi kulliyen cahillik:)
tamam bi bakiniyim dolaba meyveye, ben bi de cumartesi deneme yaptim her ogunden sonra pekmez ictim, annem sonra zorla beni yuruyuse cikardi aksamina, benden 1metre onde gobegim yuruyordu cok komiktim:) simdi de mi pekmez icsem yine acaba:44:

iki bardak su ictim notrledim:P:PP:P
bi biyolijicinin de boyle konusmasi kulliyen cahillik:)
tamam bi bakiniyim dolaba meyveye, ben bi de cumartesi deneme yaptim her ogunden sonra pekmez ictim, annem sonra zorla beni yuruyuse cikardi aksamina, benden 1metre onde gobegim yuruyordu cok komiktim:) simdi de mi pekmez icsem yine acaba:44:

canım hepimizden iyi biliyorsun senin alanın bu kendini kaybetme :1:
pekmezin fazlası zarar olmasın bebişim dikkat et :44:
bende şimdi yanlarıma baktımda cidden ben ordan kilo alıyor olabilirim ya düşük bel giydim bugün hava çok sıcaktı bi tişört giyim çıkim dedim kısaydı biraz ay ordan bişeyler pörtledi :5:

canım hepimizden iyi biliyorsun senin alanın bu kendini kaybetme :1:
pekmezin fazlası zarar olmasın bebişim dikkat et :44:
bende şimdi yanlarıma baktımda cidden ben ordan kilo alıyor olabilirim ya düşük bel giydim bugün hava çok sıcaktı bi tişört giyim çıkim dedim kısaydı biraz ay ordan bişeyler pörtledi :5:
canim yedigimiz ictigimiz tatlilardan cok cok iyi diyebilirim, glisemik indeks denilen bisi var yuksek olan besinler dedigin gibi cok zararli oluyor bi anda kan sekeri yukseltip dusuruyor cunku, ama pekmez masum diyebilirim, zaten ictigim de 3-4 yudum koca bardak su ile:):)
canim olsun nereden olursa olsun alalim sonra onlar icin egzersiz yapar yayariz vucuda hic merak etmesin kilocuklar hepsinin yeri var gondeririz :):)

Bu yarışa katılmak için ben de siteye üye oldum. Ben de kilo almak istiyorum :(

kızlar bende yarışa katılmak istiyorum hazirana kadar 5-6 kilo alıyım bari :( yurt dışından kuzenim gelecek herşey üstüne tam oturuyor herşey yakışıyor kız olduğu belli bende bildiğiniz oklava gibiyim hiç bi şey yakışmıyor bide düğünümüz var :( yaşım 16 boyum 162 kilom 41 :( lütfen hep beraber olup azmlenp kilo alalım bizimde kız olduğumuz belli olsunn =)

kilom dün 41 yazmıştım arkadaşlar ben 4 gündür cicbebe karışımı yiyodum 42 olmuşum 4 gün içinde :) yani 42 kiloyla başlıyorum yarışmaya :)

ühü hiç bir şey yiyemiyorum ben kızlar :( yurtdışına geldiğimden beri 4 kilo verdim :(

canım kesinlikle etkili bi şey biliyorum. bebe bisküvisi al her akşam yatmadan 1 büyük bardak sütün içine koy mama haline getir iç ve hemen uyu ben 4 gündür yapıyorum 1 kilo aldım ben

dun aksam yine dunyayi yiyip uyudum:)
guzel bi kahvalti ettim, pekmez ictim ustune de..
yarismaci arkadaslarimmmm gozunuz aydin bu ayin gercegiyle karsilastim regl oldum ama bu sefer yilmadim kahvaltimi cok guzel yaptim, kararliym bu sefer yemek yicem cok bahane etmicemmm regl falan

dun aksam yine dunyayi yiyip uyudum:)
guzel bi kahvalti ettim, pekmez ictim ustune de..
yarismaci arkadaslarimmmm gozunuz aydin bu ayin gercegiyle karsilastim regl oldum ama bu sefer yilmadim kahvaltimi cok guzel yaptim, kararliym bu sefer yemek yicem cok bahane etmicemmm regl falan

sendeki azim bende olsaydı canım şuan 60 ıda devirmiştim 70ide :1::1: ama yok reglde olsan iştahtanda kesilsen Allah korusun ben bu haftada birinci olamıycam galiba :1:

sendeki azim bende olsaydı canım şuan 60 ıda devirmiştim 70ide :1::1: ama yok reglde olsan iştahtanda kesilsen Allah korusun ben bu haftada birinci olamıycam galiba :1:
canim soylemesi ayip zaten 48 i gecmisim eveli gun tartildim da:):):)
pazara kadar disimi sikip vermezsem kilo 1. olabilirimmm :)
canim valla aslinda su yarisanlar 4 umuz ayni evde kalsak size soyliyim oluruz 60 ar kilo:):):118:

canim soylemesi ayip zaten 48 i gecmisim eveli gun tartildim da:):):)
pazara kadar disimi sikip vermezsem kilo 1. olabilirimmm :)
canim valla aslinda su yarisanlar 4 umuz ayni evde kalsak size soyliyim oluruz 60 ar kilo:):):118:

ayy evet ya valla sen döversin ama hepimizi :1::1::1: almamamız imkansız olur yani :1: amaaa ne güzel olurdu

ayy evet ya valla sen döversin ama hepimizi :1::1::1: almamamız imkansız olur yani :1: amaaa ne güzel olurdu
evet canim yemeyene dayak:P:P
canim zaten oyle bisi olsa hayatimiz sadece yemek yemekten ibaret olurdu, bi cikardik insan icine etine dolgun hatunlar olarak ohhh mis:)
gozdeyle nute gorse ne dicekler acaba bu hayalimize:)

Tatil olunca bugün bizde kahvaltıya gittik sevdiceğimle 2 sıkma yarım gözleme ve üstüne sucuklu yumurta yemiş bulundum :8:
az öncede puding götürdüm

ben yarışmaya yeni girdim ve hemen bi kilo aldım yarışma iyi geldi :)) biraz önce milk shake içtim şimdide hamburger yapcam gelsin kilolaaaar :)

Tatil olunca bugün bizde kahvaltıya gittik sevdiceğimle 2 sıkma yarım gözleme ve üstüne sucuklu yumurta yemiş bulundum :8:
az öncede puding götürdüm
ben de sabah iyi yedim simdi de yarim ekmekle yemek goturuyorum kadinlar klubunun karsisinda:P hem de regliyim ama yiyorummmmm:):):

evet canim yemeyene dayak:P:P
canim zaten oyle bisi olsa hayatimiz sadece yemek yemekten ibaret olurdu, bi cikardik insan icine etine dolgun hatunlar olarak ohhh mis:)
gozdeyle nute gorse ne dicekler acaba bu hayalimize:)

canımcım çok güzel olurdu amaa ben sanırım bırakıcam yarışmayı bu sıcaklarda hiç yemek yiyesim gelmiyo :'(

canımcım çok güzel olurdu amaa ben sanırım bırakıcam yarışmayı bu sıcaklarda hiç yemek yiyesim gelmiyo :'(
canim sicaksa mevsimine uygun kaloriler tatlilar dondurmalar yiyeceksin:):):)
valla bence iyi de gidiyodun canim??

Back