Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben zayıflama grubundayım da sizi görünce çok özendim,yerinizde olmak isterdim yaa,ne güzel her şey serbesttt ...işe ilk çiğ köfteyle başlardım ve tavukburger menü sonra meyveli yaş pasta dondurma diye uzar giderdi..akşam saatlerinde yemenizi tavsiye ederim..
freyzam senin çok kilon yok sıkılaşsan yeter bence
teşekkür ederiz tavsiyen için akşam yükleniyoruz genelde. haftada en az iki günde burgerking![]()
sabah guzel bi kahvalti, pekmezzz, yarim ekmek barbunya yemegi, ustune cukulata kola, ustune avuc avuc ic aycekirdegi, simdi de aksam yemegi yicem performansimdan hic bisi kaybettmedim gozdecimmmm:)
yemekten sonra da misir patlatirim artik sonra da dondurmaaa![]()
aynen ben de patlatmadim su an itibariyle 500ml dondurma mideme indi yesem daha yiyicem:):):)fark ettim canım bişe kaybetmemiş hatta kazanmış gibisin
bende mısır patlatacaktım ama şuan sanırım hava 35 derece var dondurma iyi gider gibi![]()
aynen ben de patlatmadim su an itibariyle 500ml dondurma mideme indi yesem daha yiyicem:):):)![]()
yok canim bende sorun olmaz ben yaz kis yerim kucuklugumden beri:) aliskin benim bunye:)aman canım dondurmayı çok abartma boğazın şişmesin bi haftayı çorbayla geçirmek istemeyiz![]()
yok canim bende sorun olmaz ben yaz kis yerim kucuklugumden beri:) aliskin benim bunye:)
pekmez de icip uyuyim diyorum cok kan kaybettim yerine gelsin diye![]()
sorun yok o zaman canım en kalorilisinden al
evet pekmeze ihtiyacın var canımcım bu dönemde tatlını ihmal etme![]()
Katılabilirsin tabii
seLAm kızlar............Beni de alın aranıza ,, kilo almaya çookkkkkkkkkkkkkkkk ihtiiyacım var çünkü.............:26:
BOyum - 167Katılabilirsin tabii
Boyun ve kilon kac hedef ne![]()
Cok zayıf degilmisim aslında :)BOyum - 167
KiloM - 53 ,, 56 - 57 kilo olsam yeticek ama yıllardır 1 kilo bile alamadım.........
Nuteeeee bırakma yarısı sakın
Bak iyi gidiyoruz simdi almazsak hic alamayizzzzz
yemeklerin yanında soguk yoğurt ye yada cacik
bol bol dondurma
ama bırakma sakınnnnnnn
yazin bikini giycez ip askili bluz giycez bu halde mı giyelim etlenmeliyizzzz
Cok zayıf degilmisim aslında :)
kahvaltidan sonra pekmez içmeni öneririm istah acıyor zaten almak istediğin 3-4 kilo dikkat edersen kısa zamanda alırsın![]()
boyum 1.72 kilom 49 bende varrımmmmm![]()