Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

şimdi kısır meyve suyu ve çikolata yedim canlar :))

ay canııım çok sevindim senin adına seni böyle kilo almış görünce çok şaşırcak ve sevincek :1:
evet canimcim gerci iki haftada bi falan cam de gorusuyorduk farketmisti ama tabi daha farkli olucak simdi:)

şimdi kısır meyve suyu ve çikolata yedim canlar :))
afiyet olsun her ogunun digerinden cok cok daha fazla olsun canimcim:)

Hayirlisiyla bebisim şimdiden gözün aydin :54:
Burgera gittim bende bugun bi menü üstüne b'cool :56:
geldi bugun antalyada ama olsun evinde yurdunda olmasi benim icin ayri bi rahatlik:)
ooohh masalllah:) ben de dun burger yedim, bugun de chicken fries yidim ara ogunde:)
simdi de koca tabak tavuk pilav bitirdim, kaldi geriye abur cubur pekmez meyve kismi:)

güveç pilav var canım aslında severim tamam gidip yiycem pekmez içebilsem bende keşke ya

canim yaaa bu yemek yenilmez mi hele ki ben bu kadar yemisken onu da yerim yani :) simdi de bi koca tabak cilegi sekere banarak bitirmek uzereyim:)
pekmezi cok zorlama canim ben de arada fire verdigim oluyor, ama her ogunden sonra 3-4 yudum icmeye calisiyorum evde oldugum gunler tum gun, olmadigimda da sabah kahvaltidan sonra aksam da aklima gelirse;)

canim yaaa bu yemek yenilmez mi hele ki ben bu kadar yemisken onu da yerim yani :) simdi de bi koca tabak cilegi sekere banarak bitirmek uzereyim:)
pekmezi cok zorlama canim ben de arada fire verdigim oluyor, ama her ogunden sonra 3-4 yudum icmeye calisiyorum evde oldugum gunler tum gun, olmadigimda da sabah kahvaltidan sonra aksam da aklima gelirse;)

sendeki şu azme hayranım ya :46:

sendeki şu azme hayranım ya :46:

valla bu azim bana, ayyy ne kadar zayifsin, ayyy kemiklerin sayilacak, kilo alsan iyi olur vs gibi sozlerden geliyor, daha once de demistim canim istemiyor o an yiyesim gidiyor hemen bu sozleri aklima getirip bir iki lokma daha yiyorum, pekmez icerken de oyle en son bi yudum da bana bu sozlerini diyenler icin iciyorum:):))

domatesli bulgur pilavi ile yarim ekmek yedim yaninda da tursu, ustune bi tabak kavun simdi ne yesem:56::44:

Back