Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Bu aralar kilo alamıyorum sanki :31: normalde bu saate acıkırdım bişe istemiyo canım

canim sorma ben de alamiyorum sanki, butun gun okulda kosturuyorum verdigim enerji aldigimdan fazla geliyor sanirim. o yuzden aksamlari daha cok yuklenmeye calisiyorum bunyeye herseyi yiyorum pekmez icip yatiyorum:)
tam 12 saattir ayakta calisiyorum demin gelirken dolmusta oturdum diyebilirim offf ben kilo almak istiyorum ama cok:(

canim sorma ben de alamiyorum sanki, butun gun okulda kosturuyorum verdigim enerji aldigimdan fazla geliyor sanirim. o yuzden aksamlari daha cok yuklenmeye calisiyorum bunyeye herseyi yiyorum pekmez icip yatiyorum:)
tam 12 saattir ayakta calisiyorum demin gelirken dolmusta oturdum diyebilirim offf ben kilo almak istiyorum ama cok:(

Canım senin yogun oluyor okulun benimki bitti gibi bise finaller 20sinde gitmiyorum artık bitti dersler evdeyim genelde ama hic istemiyor canım yemek yemek :5:

noluyo kızlar size toplatın kendinizi pelincm sende bırakırsan kim moral verir bize :()

Canım senin yogun oluyor okulun benimki bitti gibi bise finaller 20sinde gitmiyorum artık bitti dersler evdeyim genelde ama hic istemiyor canım yemek yemek :5:
sorma canim baya yogundu su iki haftam yasamak icin yedim sanirsam sadece.. ama demin kocaman salata tabagi kadar patates kizartmasi yedim yogurtla:)
artik yine durtretim seni olmaz ole yicen
noluyo kızlar size toplatın kendinizi pelincm sende bırakırsan kim moral verir bize :()
bu haftam dehset yogundu kizlarrr haftaya daha az yogunum o yuzden geri dondum:):):)
hadi bakalim neler yediniz soyleyin bakalimmmmm????
ben simdi dondurma yicem yarim kilo yiyebilme ihtimalim cok yuksek:)

Son düzenleme:
sorma canim baya yogundu su iki haftam yasamak icin yedim sanirsam sadece.. ama demin kocaman salata tabagi kadar patates kizartmasi yedim yogurtla:)
artik yine durtretim seni olmaz ole yicen

canım bende kahvaltıda kendime güzellik yaptım patatesli kaşarlı omlet yaptım yanında domates zeytin vs. öğlen 2 dilim börek akşamda kabak yemeği yoğurt yedim :31: şimdi ne yesem diye düşünüyorum mısırı dün patlamıştım bugün canım istemiyor napsam

canım bende kahvaltıda kendime güzellik yaptım patatesli kaşarlı omlet yaptım yanında domates zeytin vs. öğlen 2 dilim börek akşamda kabak yemeği yoğurt yedim :31: şimdi ne yesem diye düşünüyorum mısırı dün patlamıştım bugün canım istemiyor napsam
ohh canim sen yine iyi yemissin
ben sabah 2 dilim kek yedim analiz aralarinda odadan labratuvara yururken tiktim agzima, oglen ama cok iyi yedim 6 ince dilim ekmekle corba, 2 dolma bi dilim de tramisu. ama yediklerim nedense az geliyor:((( neden bilmiyorm:(
meyve ye canim hatta muz en kalorili meyvelerden:)
evde misir da yok bizim cilek yiyorum simdi. ben ne yesem ki simdi bu bitince?

ohh canim sen yine iyi yemissin
ben sabah 2 dilim kek yedim analiz aralarinda odadan labratuvara yururken tiktim agzima, oglen ama cok iyi yedim 6 ince dilim ekmekle corba, 2 dolma bi dilim de tramisu. ama yediklerim nedense az geliyor:((( neden bilmiyorm:(
meyve ye canim hatta muz en kalorili meyvelerden:)
evde misir da yok bizim cilek yiyorum simdi. ben ne yesem ki simdi bu bitince?

canım banada az gibi geliyor kilo alamicam gibi artık öyle hissediyorum :31:
yorgunluktan yiyemiyorsundur
havadan mıdır nedir hiç bişe istemiyo canım yaa
dondurma yiyim bari :31:

canım banada az gibi geliyor kilo alamicam gibi artık öyle hissediyorum :31:
yorgunluktan yiyemiyorsundur
havadan mıdır nedir hiç bişe istemiyo canım yaa
dondurma yiyim bari :31:

aynen canim bi gun eve geldim annem bana yemek hazirlayana kadar zor dayandim uyku daha agir basti sirf aldigim kilolarivermemek icin yedim yattim gorseydin halimi acirdin git yat yeme derdin o derece:)
canim havadan olabilir, ben de yiyorum ama hemen tikaniyorum eskisi gibi zorlasam bile gitmiyo ne oluyoooo offf nazar mi degdi bize??
keske kilo almanin bi ignesi olsa yesek yesek igneyi kilo alsak:)

aynen canim bi gun eve geldim annem bana yemek hazirlayana kadar zor dayandim uyku daha agir basti sirf aldigim kilolarivermemek icin yedim yattim gorseydin halimi acirdin git yat yeme derdin o derece:)
canim havadan olabilir, ben de yiyorum ama hemen tikaniyorum eskisi gibi zorlasam bile gitmiyo ne oluyoooo offf nazar mi degdi bize??
keske kilo almanin bi ignesi olsa yesek yesek igneyi kilo alsak:)

keşke olsa canım yaa :1: sihirli değnek gibi bi uyansam 60 olsam :23:
hava çok sıcak bide deniz kıyısındayız ikimizde nemden midir nedir boğucu hava :31:
nazarda değmiş olabilir :31:

keşke olsa canım yaa :1: sihirli değnek gibi bi uyansam 60 olsam :23:
hava çok sıcak bide deniz kıyısındayız ikimizde nemden midir nedir boğucu hava :31:
nazarda değmiş olabilir :31:

ben de 55 ahhh ahhh:31:
aynen canim nemden olabilir, gerci bizim burayi iki gundur sel goturuyo ama yine de bana misin demedi, benim istah da b12 ye bagli sanitim bi haftadir onu da icmedim tek yaptigim aksam yemegin ustune pekmez icip yatmak oldu sanirim:(

ben de 55 ahhh ahhh:31:
aynen canim nemden olabilir, gerci bizim burayi iki gundur sel goturuyo ama yine de bana misin demedi, benim istah da b12 ye bagli sanitim bi haftadir onu da icmedim tek yaptigim aksam yemegin ustune pekmez icip yatmak oldu sanirim:(

ay bura cehennem gibi keşke burayada yağsa yağmur :14:
ben hiç iştah açıcı bişe kullanmıyorum yeni fark ettim ondan mı acaba bu durulmam :44:

ay bura cehennem gibi keşke burayada yağsa yağmur :14:
ben hiç iştah açıcı bişe kullanmıyorum yeni fark ettim ondan mı acaba bu durulmam :44:

oyleymis canim teyzem yaniyo kavruluyoruz dedi bugun:(
canim b12 istah acici pekmez de ayni sekilde, tursu da daha ne yapabiliriz ki??

canim boyle pes etmememiz gerek ama bahar geldikce giydigimiz kiyafetler inceliyo ve benim psikolojim bozuluyo incecik cirpi kollarim ortaya ciktikca:43:

banada kollarım biraz kalınlaştı gibi geliyor ama kime sorsam aynı diyolar :31:
valla alerji bi yandan yorgunluk bi yandan öteki hafta finaller var zaten çok fazla bahanem var :26:

banada kollarım biraz kalınlaştı gibi geliyor ama kime sorsam aynı diyolar :31:
valla alerji bi yandan yorgunluk bi yandan öteki hafta finaller var zaten çok fazla bahanem var :26:

canim bugun de az yiyosan ye yarin basliyoruz cok yemege ona gore yilmicaz, bak bi hafta var tartilmaya ona gore...
yok bitanem benim kollarim ayni cirpilikta guraya sormadan kollar ayni dedi o kadar yani:(

canim bugun de az yiyosan ye yarin basliyoruz cok yemege ona gore yilmicaz, bak bi hafta var tartilmaya ona gore...
yok bitanem benim kollarim ayni cirpilikta guraya sormadan kollar ayni dedi o kadar yani:(

Tartildim suan 54um sabaha 53 olurum zayiflamisim gercekten:5:
Kollarında olmasa bile aldın canım sen baya kilo moralini bozmaa

Tartildim suan 54um sabaha 53 olurum zayiflamisim gercekten:5:
Kollarında olmasa bile aldın canım sen baya kilo moralini bozmaa

canim nereye zayiflamisin baktim simdi notlarimia pazar gunu 53.8 gelmissin aksine almissin
canim alsam ne olacak bunyem hemen kilo vermeye musait. kilo vermek isteyenlerin topigini mi bassak siz ne yiyiosunuz da veremiyosunuz desek kilo??:1:

canim nereye zayiflamisin baktim simdi notlarimia pazar gunu 53.8 gelmissin aksine almissin
canim alsam ne olacak bunyem hemen kilo vermeye musait. kilo vermek isteyenlerin topigini mi bassak siz ne yiyiosunuz da veremiyosunuz desek kilo??:1:

Canım oglen tartıliyoruz ya oglen 53.5 falan gelirdim gündüz 54 gelmem lazım asıl
Kilo vermek isteyen bünyeler evde canlı görüyorum canım sürekli yemek yiyorlar baska sırrı yok :D

Back