- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
iki bardak su ictim notrledimcanım mısırın üstüne cips ağır olur kilo alcam diye damarlarını tıkican yağdan
meyve falan ye bence :26:
iki bardak su ictim notrledimP
bi biyolijicinin de boyle konusmasi kulliyen cahillik:)
tamam bi bakiniyim dolaba meyveye, ben bi de cumartesi deneme yaptim her ogunden sonra pekmez ictim, annem sonra zorla beni yuruyuse cikardi aksamina, benden 1metre onde gobegim yuruyordu cok komiktim:) simdi de mi pekmez icsem yine acaba:44:
canim yedigimiz ictigimiz tatlilardan cok cok iyi diyebilirim, glisemik indeks denilen bisi var yuksek olan besinler dedigin gibi cok zararli oluyor bi anda kan sekeri yukseltip dusuruyor cunku, ama pekmez masum diyebilirim, zaten ictigim de 3-4 yudum koca bardak su ile:):)canım hepimizden iyi biliyorsun senin alanın bu kendini kaybetme
pekmezin fazlası zarar olmasın bebişim dikkat et :44:
bende şimdi yanlarıma baktımda cidden ben ordan kilo alıyor olabilirim ya düşük bel giydim bugün hava çok sıcaktı bi tişört giyim çıkim dedim kısaydı biraz ay ordan bişeyler pörtledi
ühü hiç bir şey yiyemiyorum ben kızlaryurtdışına geldiğimden beri 4 kilo verdim
dun aksam yine dunyayi yiyip uyudum:)
guzel bi kahvalti ettim, pekmez ictim ustune de..
yarismaci arkadaslarimmmm gozunuz aydin bu ayin gercegiyle karsilastim regl oldum ama bu sefer yilmadim kahvaltimi cok guzel yaptim, kararliym bu sefer yemek yicem cok bahane etmicemmm regl falan
canim soylemesi ayip zaten 48 i gecmisim eveli gun tartildim da:):):)sendeki azim bende olsaydı canım şuan 60 ıda devirmiştim 70ideama yok reglde olsan iştahtanda kesilsen Allah korusun ben bu haftada birinci olamıycam galiba
canim soylemesi ayip zaten 48 i gecmisim eveli gun tartildim da:):):)
pazara kadar disimi sikip vermezsem kilo 1. olabilirimmm :)
canim valla aslinda su yarisanlar 4 umuz ayni evde kalsak size soyliyim oluruz 60 ar kilo:):):118:
evet canim yemeyene dayakayy evet ya valla sen döversin ama hepimizialmamamız imkansız olur yani amaaa ne güzel olurdu
ben de sabah iyi yedim simdi de yarim ekmekle yemek goturuyorum kadinlar klubunun karsisindaTatil olunca bugün bizde kahvaltıya gittik sevdiceğimle 2 sıkma yarım gözleme ve üstüne sucuklu yumurta yemiş bulundum
az öncede puding götürdüm
evet canim yemeyene dayak
canim zaten oyle bisi olsa hayatimiz sadece yemek yemekten ibaret olurdu, bi cikardik insan icine etine dolgun hatunlar olarak ohhh mis:)
gozdeyle nute gorse ne dicekler acaba bu hayalimize:)
canim sicaksa mevsimine uygun kaloriler tatlilar dondurmalar yiyeceksin:):):)canımcım çok güzel olurdu amaa ben sanırım bırakıcam yarışmayı bu sıcaklarda hiç yemek yiyesim gelmiyo :'(
canim sicaksa mevsimine uygun kaloriler tatlilar dondurmalar yiyeceksin:):):)
valla bence iyi de gidiyodun canim??
canim sen pekmez icmiyo musun benim istahimi cok aciyor valla yemek yemeden olmuyor midemin kazintisi gecmiyorronlarda sorun yok ama şu yemek olayı hiç ama hiiç istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?