Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

benimde regl bitince yüzümde temizlendi ama mısıra yüklenicem çıkar yine sanırım sivilce
şimdi 4-5 tane baklava yedim annem meyve tabağı hazırlıyor mısırı 11 gibi yerim artık
canım yemeden yatınca sabah midem çok kötü oluyor benim resmen gurultusuna uyanıyorum ağrıyor bide en azından biraz ekmek ye mutlaka yatmadan

ohh afiyet olsun canimcim dondurma da varsa ustune koyup yiyeydin:)
aynen benim de oyle oldu canim gece 4te sesine uyandim, cok rahatsiz hissettim sirtima yapismisti sanki midem:96:
canim ben dun gece nasil uyudugumu da bilmiyorum desem yeridir 10 gibi uyumusum sanirim baya kotuydum yoksa ac yatmam aslinda ama canim sikkinken de hic zevkle gitmiyor yemekler

can sıkıntısı geçiyor yemediğinle kalıyosun canım ya valla sıkıntıyla yemek işini karıştırmamalıyız artık öğrenemedik şunu bi

can sıkıntısı geçiyor yemediğinle kalıyosun canım ya valla sıkıntıyla yemek işini karıştırmamalıyız artık öğrenemedik şunu bi
aynen canim haklisin, aslinda dedigim gibi az da yememisim ama iste zevk almayinca yerken kilo alamicagimi dusunuyorum nedense.
annem geldi misir patlatiyorum sana dedi:) simdi de 6-7 tane kucuk cukulata yedim sodayla :)

boy:1.65

kg:40

hedef:55

tamamdır canım iki haftaya bir pazar günleri tartılıyoruz mesela bu hafta pazar tartılcaz en çok kiloyu alan kazanıyor
gün içinde yediklerimizi burda yazıyoruz canımızı çektiriyoruz fotoğraf falan her türlü yöntemi kullanıyoruz
senin iştahın mı yok neden alamıyorsun kilo

evet iştah yok ..bide 2 hafta içinde stresten 5 kilo verdim....

sigara da var ...ben haftaya protein tozu falan kullanmayı düşünuyorum...

çünkü bende yağ eksikliği var...

evet iştah yok ..bide 2 hafta içinde stresten 5 kilo verdim....

sigara da var ...ben haftaya protein tozu falan kullanmayı düşünuyorum...

çünkü bende yağ eksikliği var...

sigarayı bırakman lazım canım ya çok iştah kesiyor yani gerçekten kilo almak istiyosan bırakmaya çalış. sağlığın içinde önemli :26:
protein tozu ben hiç kullanmadım spor yapmıyorsan dozunu az kullanman lazımmış sanırım aklında bulunsun
iştahını sabah kahvaltıdan sonra bi kaşık pekmezle açabilirsin

ama sigara cidden herşeye engel.. bi an önce kurtul..

evet farkındayım...hem zarar herşeye....
zaten 55 ten bu hale geldim sırf sigara ve stres..

ayyy çekidüzen vermem gerek kendime artık bıktım ya....

sizler hangi marka pekmez kullanıyorsunuz?

birde normal pekmez mi yoksa keçiboynuzu pekmezi falan mı?

evet farkındayım...hem zarar herşeye....
zaten 55 ten bu hale geldim sırf sigara ve stres..

ayyy çekidüzen vermem gerek kendime artık bıktım ya....

canım bide yeni başladıysan daha kolay bırakırsın birden karar ver yeter ya de at gitsin
sırf sigara aklına gelmesin diye bişeyler yersin böylece kilo almanda kolaylaşır

b12yide katılıyorum kahvaltıdan sonra at bi tane miss :)

stresi falan bırak vallahi herşey geçiyor yemediğinle kalıyorsun olan kilolara oluyor..

yok canım ya 8 yıldır kullanıyorum ama öyle paket falan bitirmiyorum 3 gün gidiyor...

vhalla öyle o kadar stres niyeyse nasıl olsa herşey olacağına varmıyor mu?

bunu ciddi ciddi bende düşünmeye başladım...

koca legen patlamis misir bitirdim cukulatalarin ustune:):) simdi ne yesem gozdeeeeee?? cips de var azicik ondan da mi yesemm?

aynen ya olacağına varıyor yada alışıyorsun mecburen..

olan sağlığımıza oluyor zayıflıktan kansızlık kansızlıktan sürekli tansiyon düşmesi..

en kısa zamanda hoşçakal demelisin sigaraya senin canından önemli değil hiç bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…