- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.716
- 798
ozelden anlatirim canim
iyi canim guzel yemissin masallahin var ben de zorla yiyorum valla biraz daha duzelir gibi oldum aksama dogru bakalim...
dun aksam yemeden uyudum hic bisi baya vahimdi durum; gerci gunduz dunyayi yemisim simdi dusundum de:)
canim yiyelim bu aksam abartalim olur mu zorlayalim birbirimizi benim hem sikintidan hem misirdan sivilcelerr aldi basini gidiyo ama olsun onemli olan kilo almak
bende aranıza katılabilirmiyimmmmm:26:
ohh afiyet olsun canimcim dondurma da varsa ustune koyup yiyeydin:)benimde regl bitince yüzümde temizlendi ama mısıra yüklenicem çıkar yine sanırım sivilce
şimdi 4-5 tane baklava yedim annem meyve tabağı hazırlıyor mısırı 11 gibi yerim artık
canım yemeden yatınca sabah midem çok kötü oluyor benim resmen gurultusuna uyanıyorum ağrıyor bide en azından biraz ekmek ye mutlaka yatmadan
bende aranıza katılabilirmiyimmmmm:26:
evet canim gozde, ben, sagopam, nute yaris halindeyiz :)tabi kiiiii
yaş boy kilo ve hedef kilonu alalım :)
tabi kiiiii
yaş boy kilo ve hedef kilonu alalım :)
ohh afiyet olsun canimcim dondurma da varsa ustune koyup yiyeydin:)
aynen benim de oyle oldu canim gece 4te sesine uyandim, cok rahatsiz hissettim sirtima yapismisti sanki midem:96:
canim ben dun gece nasil uyudugumu da bilmiyorum desem yeridir 10 gibi uyumusum sanirim baya kotuydum yoksa ac yatmam aslinda ama canim sikkinken de hic zevkle gitmiyor yemekler
aynen canim haklisin, aslinda dedigim gibi az da yememisim ama iste zevk almayinca yerken kilo alamicagimi dusunuyorum nedense.can sıkıntısı geçiyor yemediğinle kalıyosun canım ya valla sıkıntıyla yemek işini karıştırmamalıyız artık öğrenemedik şunu bi
boy:1.65
kg:40
hedef:55
tamamdır canım iki haftaya bir pazar günleri tartılıyoruz mesela bu hafta pazar tartılcaz en çok kiloyu alan kazanıyor
gün içinde yediklerimizi burda yazıyoruz canımızı çektiriyoruz fotoğraf falan her türlü yöntemi kullanıyoruz
senin iştahın mı yok neden alamıyorsun kilo
evet iştah yok ..bide 2 hafta içinde stresten 5 kilo verdim....
sigara da var ...ben haftaya protein tozu falan kullanmayı düşünuyorum...
çünkü bende yağ eksikliği var...
yok canim uzum pekmezi tadi da guzel istah da aciyor bi de kahvaltidan sonra b12 vitamini icmeni de oneririz biz gozdeyle:) o da istah aciyor:)sizler hangi marka pekmez kullanıyorsunuz?
birde normal pekmez mi yoksa keçiboynuzu pekmezi falan mı?
yok canim uzum pekmezi tadi da guzel istah da aciyor bi de kahvaltidan sonra b12 vitamini icmeni de oneririz biz gozdeyle:) o da istah aciyor:)
evet farkındayım...hem zarar herşeye....
zaten 55 ten bu hale geldim sırf sigara ve stres..
ayyy çekidüzen vermem gerek kendime artık bıktım ya....
canım bide yeni başladıysan daha kolay bırakırsın birden karar ver yeter ya de at gitsin
sırf sigara aklına gelmesin diye bişeyler yersin böylece kilo almanda kolaylaşır
b12yide katılıyorum kahvaltıdan sonra at bi tane miss :)
stresi falan bırak vallahi herşey geçiyor yemediğinle kalıyorsun olan kilolara oluyor..
yok canım ya 8 yıldır kullanıyorum ama öyle paket falan bitirmiyorum 3 gün gidiyor...
vhalla öyle o kadar stres niyeyse nasıl olsa herşey olacağına varmıyor mu?
bunu ciddi ciddi bende düşünmeye başladım...
koca legen patlamis misir bitirdim cukulatalarin ustune:):) simdi ne yesem gozdeeeeee?? cips de var azicik ondan da mi yesemm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?