Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

tabi canim yap alinti ama ne olur ben birinci olunca da senin bu yazdigini da ekle olur mu canimcim yaninda da bir menu burger olsun bi zahmet ihihihihhi ::)):):)

canım benim tamam bu hafta birinci ol burger menün benden :54:
ama onun ödemesi kapıda oluyor hmmmmmmm doa kozmetikten alışveriş yapsam senin için olur mu? işyerine yollarım paketi

canım benim tamam bu hafta birinci ol burger menün benden :54:
ama onun ödemesi kapıda oluyor hmmmmmmm doa kozmetikten alışveriş yapsam senin için olur mu? işyerine yollarım paketi
gozdecim sen baya kararlisin anlasilan :):) daha da brezilya fonu masrafindan yeni cikmisken boyle bi oneri:30:
bence bastan kararini ver nasilsa ben olucam birinci :21:

gozdecim sen baya kararlisin anlasilan :):) daha da brezilya fonu masrafindan yeni cikmisken boyle bi oneri:30:
bence bastan kararini ver nasilsa ben olucam birinci :21:

canımcım ben birinciyiiiiiim :9: o kadar emin olmasam böyle konuşmam tanıman lazım beni :p
ayrıca köpeğin olsun :16:(ben dahada çirkinleşmeden yatmalıyım sanırım :D)

vay vaay bu sefer yarışımız son gaz ilerliyo :1:
acıktım yani yazınızı okudukça ben de çok pis hırslandım işte hıııh :9:

sabah bitkilerimle cok erken ilgilenmem gerektigi icin, bi kumru, oglen 4 dilim ekmek corba, etli yemek, pilav, cacik, aksam yemegine gelmeden once 6 chicken fries, 4 chicken wings, pismaniye sonra da:) birazdan da aksam yemegi.... baslasin gece uzun nasilsa ders calisirken neler gotururum neler :):)):):56:
birileri de birinci olucam diye soylensin dursun :54::P:P

oooh meydan bana kaldi kimse hirsli falan da degil bari yediklerimi yazayim sonra o kadar kiloyu nasil aldin demesinler:)
sabah kahvaltida yarim ekmek, portakal, pekmez ictim ustune bi de, oglen 4 dilim ekmek, corba, koca tabak kizartma ve bi tabak makarna, simdi de gelsin aksam yemegi:56:

misss gibi kahvalti yarim ekmekle, simdi de ustune pekmez ictimmmm, b12 imi de iceyim cilek yiyeyimmm:16:

$irmik_tatlisi_karadutlu.jpg bundan istedi canimmm:56:

oglen 2 koca tabak patates kizartmasi yogurtla, ustune yine pekmez ictim, onun ustune muzz, 3 saat sonra aksam yemegi yarima yakin ekmek, yemek, pilav, ustune pekmez.. patlamak uzereyim acikmadan yedigim icin gobegim benden 1metre onde gidiyor :)
biri beni durdursunn:10:

dün güzel bir kahvaltı sonra çiğköfte tatlı akşamda makarna çorba tatlı kek çok berbat ilerliyorum ama ben hastayım grip olmuşum iştahım yok hiç :14:

dün güzel bir kahvaltı sonra çiğköfte tatlı akşamda makarna çorba tatlı kek çok berbat ilerliyorum ama ben hastayım grip olmuşum iştahım yok hiç :14:
aaa olur mu sagopacim cik cik cik.... birinci sen olucaktin ::PP:P:P
hastalik falan bahane olmasin yemek icin valla ben cko hirsliyim yine birinci ben olmak icin elimden geleni yapiyorummmm biri beni durdurmazsa bu yolun sonu obezite :):)
artik beni baska topiklerde izlersiniz, kilo vermek istiyorum olmuyor neden? cunku kilo almak icin biraz fazla abarttim ihihhii:):)
gecmis olsun bu arada canim insallah onemli bisi degildir cabucak gecer;)

Son düzenleme:
aaa olur mu sagopacim cik cik cik.... birinci sen olucaktin ::PP:P:P
hastalik falan bahane olmasin yemek icin valla ben cko hirsliyim yine birinci ben olmak icin elimden geleni yapiyorummmm biri beni durdurmazsa bu yolun sonu obezite :):)
artik beni baska topiklerde izlersiniz, kilo vermek istiyorum olmuyor neden? cunku kilo almak icin biraz fazla abarttim ihihhii:):)

keşke bahane olsaydı valla
ama belli olmaz çokta iştahtan kesilmedim fazlaca yiyemiyorum sadece yani birinci olma şansım halen var hıh :1:
kız bir kilo alda kilo vermek çok kolay halledersin onu :1:

teşekkür ederim bebeim :16::16: geçmiyor ki sinüzit var bende birde bademcik ilaç alsam geçecekte almıyorum ya ilaç içmeyi sevmiyorum

keşke bahane olsaydı valla
ama belli olmaz çokta iştahtan kesilmedim fazlaca yiyemiyorum sadece yani birinci olma şansım halen var hıh :1:
kız bir kilo alda kilo vermek çok kolay halledersin onu :1:
yok canim yanlis anladin dedigim hastaligi bahane etmeyip devam et guzel yemege diyorum;)
ayrica mesji degistirdim son kismini da bi oku derim ustte;)
canim var ya obez olmaya raziyim aslinda aynen cabuk veririz bence de alalim da hayirlisi ile canimcim;)
ben de cok guzel bi kahvalti ettim, ustune aycekirgedi iciyle koca bardak portakal suyu bitirdim:):)
birazdan ogle yemegi yirimmmm :):)

Back