- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
bugün patates günü mü ya herkes patates yemişöğünlerin düzenli canım iyi bu ara öğünleride artır fındık fıstık badem koyabilirsin
canım gün boyu okuldaydım bugün fındık fıstık nerde o dersten bu derse yetişmekten canım çıktı ancak bu kadar oldu
hergün yesem patates bıkmam ki ben ya :) patates candır
canım al küçük poşete koy çantana at aaaaaolmaz böyle herşeye bahane bizde okuyoruz sonuçta
hadi unuttun okulda satılıyor küçük paketlerde bizi kandıramazsın
hadi onları yemedin susamlı çubuk ye ders aralarında canımcım
canım bir paket çekirdek yedim öğlen arasında unutmuşum haklısın satılıyor ben çekirdek almıştım fındık fıstıkta vardı
beni de alın aranıza :) sayfaların hepsini okuyamadım kaç günde bir tartılyorsunuz?
160 boy 45 kilo
hedefim 50
yatmadan öce tost yapıp yiyeceğim üzerinde cici bebe
sabah kahvaltısı çeyrek ekmek zeytin peynir portakal, pekmez b12, öğlen corba,3dılım ekmek, pureli kebap, bi tabak pilav, salata, arada 2-3 tane tutku çayla, şimdi de gevrek peynir nutella çay, acaba akşama ne yesem ne yesemmmm:44:
canım ya alnımda sivilce patlaması yaşamak üzereyim nerdeyse her akşam yağlı patlamış mısır yemekten:):):) korkuyorum fındık fıstık yemeğe:26:boş kaldın mı bolca fındı fıstık ye) mesela ben şimdi yiyorum :))
4. ogunumu de az once yemis bulunuyorum:) simdi yarim paket eti cikolatam da bitti limonatayla, basliyorum patlamis misiraaaa:)
50yi goreyim simdilik baska bisi istemiyoruuumm
canım 100 gramında 478kalori varmış hem içinde ne yağı olduğunu biliyosun cipsten daha iyi bence, hem her zaman canım da çekiyor her akşam yemeğe çalışıyorum o yüzdensabah kahvaltı yaptım güzelce öğlen çiğköfte şimdi iki dilim revani birazdan meyve sonra çerez akşam yemekte ne var bilmiyorum
kızlar patlamış mısır kilomu aldırıyor??:26:
canım 100 gramında 478kalori varmış hem içinde ne yağı olduğunu biliyosun cipsten daha iyi bence, hem her zaman canım da çekiyor her akşam yemeğe çalışıyorum o yüzden
canım 100 gramında 478kalori varmış hem içinde ne yağı olduğunu biliyosun cipsten daha iyi bence, hem her zaman canım da çekiyor her akşam yemeğe çalışıyorum o yüzden
canım ben simitten korkmuyorum, eninde sonunda dağılıcak o vücuda rahat ol sen o balık etli insanların ayy az yiyorum ama buraya doluyor bahanesi yaalaaan külliyen yeme olmasın ya da demek ki normal kilonda değilsin gerçekten şişmansıncanım bu burger patlamış mısır derken kilodan çok simit bölgesi coşacak diye korkmuyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?