• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

bugün patates günü mü ya herkes patates yemiş :1: öğünlerin düzenli canım iyi bu ara öğünleride artır fındık fıstık badem koyabilirsin :21:

canım gün boyu okuldaydım bugün fındık fıstık nerde o dersten bu derse yetişmekten canım çıktı ancak bu kadar oldu :1::1:
hergün yesem patates bıkmam ki ben ya :) patates candır

canım gün boyu okuldaydım bugün fındık fıstık nerde o dersten bu derse yetişmekten canım çıktı ancak bu kadar oldu :1::1:
hergün yesem patates bıkmam ki ben ya :) patates candır

canım al küçük poşete koy çantana at aaaaa :D olmaz böyle herşeye bahane bizde okuyoruz sonuçta :D
hadi unuttun okulda satılıyor küçük paketlerde bizi kandıramazsın :p
hadi onları yemedin susamlı çubuk ye ders aralarında canımcım

canım al küçük poşete koy çantana at aaaaa :D olmaz böyle herşeye bahane bizde okuyoruz sonuçta :D
hadi unuttun okulda satılıyor küçük paketlerde bizi kandıramazsın :p
hadi onları yemedin susamlı çubuk ye ders aralarında canımcım

canım bir paket çekirdek yedim öğlen arasında unutmuşum haklısın satılıyor ben çekirdek almıştım fındık fıstıkta vardı :1::1::1:

kahvaltıda iki simit domates kaşar zeytin, öğlen dışarda olunca ve kimse aç olmayınca profiterol limonata üstüne bardakta mısırla idare ettim :14: akşam ne yesemmm mantı mı lahmacun mu :44: :56:

bugun vasat bi gundu benim icin ama toparlicam basliyorum hemen hatta:45:
sabah eti cicibebe sut. oglen cift lavasli kofte(6kofte vardi) yaninda patates kizartmasi, ustune bi paket tutku, aksam oldu bakalim neler ysemmm iki onden yine bi enginar on sicak olsun:P sonraaa bakalim neler var dolapta :26::56:

beni de alın aranıza :) sayfaların hepsini okuyamadım kaç günde bir tartılyorsunuz?

160 boy 45 kilo
hedefim 50

yatmadan öce tost yapıp yiyeceğim üzerinde cici bebe

Son düzenleme:
beni de alın aranıza :) sayfaların hepsini okuyamadım kaç günde bir tartılyorsunuz?

160 boy 45 kilo
hedefim 50

yatmadan öce tost yapıp yiyeceğim üzerinde cici bebe

hoşgeldin tatlım 2 haftada bir pazar günleri yanlış hatırlamadıysam bende daha yeni katıldım çünküm :1::1:
yatmadan önce bende mutlaka yemek yiyip uyuyorum inş.alırız kilocukları

ne yesem ne yesem ----> tabiki çikolataa :46:

sabah kahvaltısı çeyrek ekmek zeytin peynir portakal, pekmez b12, öğlen corba,3dılım ekmek, pureli kebap, bi tabak pilav, salata, arada 2-3 tane tutku çayla, şimdi de gevrek peynir nutella çay, acaba akşama ne yesem ne yesemmmm:44::56:

Son düzenleme:
sabah kahvaltısı çeyrek ekmek zeytin peynir portakal, pekmez b12, öğlen corba,3dılım ekmek, pureli kebap, bi tabak pilav, salata, arada 2-3 tane tutku çayla, şimdi de gevrek peynir nutella çay, acaba akşama ne yesem ne yesemmmm:44::56:

boş kaldın mı bolca fındı fıstık ye ;)) mesela ben şimdi yiyorum :))

boş kaldın mı bolca fındı fıstık ye ;)) mesela ben şimdi yiyorum :))
canım ya alnımda sivilce patlaması yaşamak üzereyim nerdeyse her akşam yağlı patlamış mısır yemekten:):):) korkuyorum fındık fıstık yemeğe:26:

4. ogunumu de az once yemis bulunuyorum:) simdi yarim paket eti cikolatam da bitti limonatayla, basliyorum patlamis misiraaaa:)
50yi goreyim simdilik baska bisi istemiyoruuumm:46:

4. ogunumu de az once yemis bulunuyorum:) simdi yarim paket eti cikolatam da bitti limonatayla, basliyorum patlamis misiraaaa:)
50yi goreyim simdilik baska bisi istemiyoruuumm:46:

aynen ben zaten sivilce falan görmüyo gözüm 50 olana kadar tabikiii :1: :1:

sabah kahvaltı yaptım güzelce öğlen çiğköfte şimdi iki dilim revani birazdan meyve sonra çerez akşam yemekte ne var bilmiyorum :50:
kızlar patlamış mısır kilomu aldırıyor??:26:

sabah kahvaltı yaptım güzelce öğlen çiğköfte şimdi iki dilim revani birazdan meyve sonra çerez akşam yemekte ne var bilmiyorum :50:
kızlar patlamış mısır kilomu aldırıyor??:26:
canım 100 gramında 478kalori varmış hem içinde ne yağı olduğunu biliyosun cipsten daha iyi bence, hem her zaman canım da çekiyor her akşam yemeğe çalışıyorum o yüzden:24:

canım 100 gramında 478kalori varmış hem içinde ne yağı olduğunu biliyosun cipsten daha iyi bence, hem her zaman canım da çekiyor her akşam yemeğe çalışıyorum o yüzden:24:

canım bu burger patlamış mısır derken kilodan çok simit bölgesi coşacak diye korkmuyor değilim :1:

kesinlikle cipsten daha iyidir de ben her akşam yiyemiyorum malesef :50:

canım bu burger patlamış mısır derken kilodan çok simit bölgesi coşacak diye korkmuyor değilim :1:
canım ben simitten korkmuyorum, eninde sonunda dağılıcak o vücuda rahat ol sen o balık etli insanların ayy az yiyorum ama buraya doluyor bahanesi yaalaaan külliyen yeme olmasın ya da demek ki normal kilonda değilsin gerçekten şişmansın:P
asıl korkum sivilce alnımda fırt fırt iki tane çıktı bile:( ama napayım en az 50 ye kadar gözüm görmesin o sivilceleri diye uğraşıcam:)):)

Back