• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

once soyluyo sonra curutuyo kendi dedigini :9:
aynen canim cikarsak hayatimizdan ne kadar guzel olucak bizim icin:)
ama suna seviniyorum o kadar kayba bulantiya ragmen vermemis almisim kilo:21:
evet canim korumaya bak en azindan vermektense sen dee:34:
iyi oluyo boyle birbirimize laf atip gaza getiriince tam gaz devam canim boyle yapmaya:54:

canım sonra söylemedi olmasın diye yani :1:
evet canımcım hırslanınca iyi oluyor yoksa ben hala 51lerde olacaktım :5:

51.8 dimmmmm :ssz:

akşam yemeğinden önce tartıldım 52.7 :32::32::32: yemeğe saldırdıktan sonra 53 geldim ama siz öğlen tartılmışsınız adeletsizlik olmasın 52.7yi kabul edelim. 1 kilo olmasada :14: 900 gram aldımmmmm :8::32::12:

enee 100 grmlamı kaybettin yarışı :1::1::1: yinede güzel ilerleme :46:

maşallah :1::1: aslında zorlasam kendimi bisküvi yesem çok güzel olacak dur gidip getireyim :56:
ohoooo sen gidip getirene kadar ben cukulatamin yarisini bitirdim bi de muz indirdim mideye simdi ne yesem diye dusunuyorumm:44:
gecen haftaki birinciligimi kaptirdim ya acayip hirslandim :P:P gozdeciiiiimmm duy :):):)

ohoooo sen gidip getirene kadar ben cukulatamin yarisini bitirdim bi de muz indirdim mideye simdi ne yesem diye dusunuyorumm:44:
gecen haftaki birinciligimi kaptirdim ya acayip hirslandim :P:P gozdeciiiiimmm duy :):):)

sana bırakmam :1::1: ben olacam birinci bende püskevitü yarıya indirdim bir tanede muz yedim bende :1:

Boy 1.60
Kilo 43
Hedef 50
Bugünkü kahvaltım 1 bardak çay 2 tane peynirli poğaça :(

aramıza hoşgeldiin :1: daha gün bitmedi bırakmak yok hemen yemeye koyul
bende sabah güzelce kahvaltı yaptım sora 2 dilim tatlı ve meyve suyu :1: şimdi meyvelerimi yiyorum :21: :56:

İsim vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlar :p birinci olacaklarını sanıyorlar ama tahtımı vermeeeeeem :12:

isim vermek istemiyorum ama alinti ile cevaplamaktan da geri kalmiyorummm gorusucez iki hafta sonra diyoruuum:24:

görüşelim canım benimmmmm :54:

öğlen yine çiğköfteye vurdum kendimi bağımlı oldum resmen :31:akşamı patates salatası ile geçirdik üstüne tatlı birazdanda patlamış mısır :56:

görüşelim canım benimmmmm :54:

öğlen yine çiğköfteye vurdum kendimi bağımlı oldum resmen :31:akşamı patates salatası ile geçirdik üstüne tatlı birazdanda patlamış mısır :56:
canim oha diyebilir miyim ozelden mesajlari da baz alarak:) ben de oglen cig kofte yedimm:):)
demin de ozel derste patates yemegi koydular onume:)
birazdan da misir patlaticam, acaba gobek bagimiz bir kesilmis mi diye sorabilir miyim sorumlulara:40:

canim oha diyebilir miyim ozelden mesajlari da baz alarak:) ben de oglen cig kofte yedimm:):)
demin de ozel derste patates yemegi koydular onume:)
birazdan da misir patlaticam, acaba gobek bagimiz bir kesilmis mi diye sorabilir miyim sorumlulara:40:

yok artık canım ya :1:
bizim aramızda bir bağ var ama çözemedim aynı bahçeyede atmış olamazlar göbek bağını :44:gerçi benimkini attıkları yerde okuyorum şuan :9:
var bizim aramızda bişe :31:

yok artık canım ya :1:
bizim aramızda bir bağ var ama çözemedim aynı bahçeyede atmış olamazlar göbek bağını :44:gerçi benimkini attıkları yerde okuyorum şuan :9:
var bizim aramızda bişe :31:
tabi ben ozel derste yedigim patatesle kalmadim demin yine yemek yedim, ustune yarim paket cukulata(damak), limonata, simdi de misirrrr :16:
birazdan da tuzluyu notrlemek icin muz o da yetmezse notrlemeye pismaniye varr:21:

İsim vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlar :p birinci olacaklarını sanıyorlar ama tahtımı vermeeeeeem :12:

size imrendim ben ya :(( sizin kadar yemek yemiyorum ben :14: sabah güzelce kahvaltımı yaptım öğlen lahmacun 2 tane yedim çikolata sonrada eve geldim patates salatası+çorba şimdide 2 tene muz yedim az değil değil mi :25:

size imrendim ben ya :(( sizin kadar yemek yemiyorum ben :14: sabah güzelce kahvaltımı yaptım öğlen lahmacun 2 tane yedim çikolata sonrada eve geldim patates salatası+çorba şimdide 2 tene muz yedim az değil değil mi :25:

bugün patates günü mü ya herkes patates yemiş :1: öğünlerin düzenli canım iyi bu ara öğünleride artır fındık fıstık badem koyabilirsin :21:

Back