• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

valla canim ben gecen seneden beri okuyorum burayi da bu sene cok kilo almak isteyince gaza gelip uye oldum bi de sizinle karsilastim iste iyi oldu:)
alicaz hep beraber ben kafama koydugumu yapmayi sonuna kadar zorlarim ondan size de aldiricam:4:

o zamaan herşey çok güzel olacak diyorum :9:

hiç bilmiyorum ki nasıl yarışma olduğum yerde saymaktan bıktım artık böyle olmycak :14:

boy kilo ve hedefini yaz cnm bide sürekli tpiğe gir neler yediklerini yaz birbirimize destek olup alalım kilolarımızı :))

Son düzenleme:
hiç bilmiyorum ki nasıl yarışma olduğum yerde saymaktan bıktım artık böyle olmycak :14:

yarın tartılıp kilonu yazıyosun canım iki hafta sonra pazar günü tartılıyoruz 1 kilo veya fazlasını alan kazanıyor :)
bir kaç gün zorlarsın kendini sonra alışırsın zaten kendiliğinden acıkırsın :)

yarın tartılıp kilonu yazıyosun canım iki hafta sonra pazar günü tartılıyoruz 1 kilo veya fazlasını alan kazanıyor :)
bir kaç gün zorlarsın kendini sonra alışırsın zaten kendiliğinden acıkırsın :)

kız ben hep açım zaten :1::1: eriniyorum hazırlamaya
birde bende sorun bitmiyor mübarek ondan da kilo alamıyorum ya

Veeee bugünkü yiyeceğimiz çok özel :17:

$visne_muffin3.JPG

kız ben hep açım zaten :1::1: eriniyorum hazırlamaya
birde bende sorun bitmiyor mübarek ondan da kilo alamıyorum ya

kilonda fena değilmiş canım ya erinme kahvaltıdan sonra vitamin al hem dinç hissedersin kendini hem iştahın açılır :34:
sonra vay efendim yarışı ben kazanamadım ay ben ne kuruyum demek yok derdi tasayı bir kenara bırakıyoruuuuuz kilo alıyoruz:32:

kilonda fena değilmiş canım ya erinme kahvaltıdan sonra vitamin al hem dinç hissedersin kendini hem iştahın açılır :34:
sonra vay efendim yarışı ben kazanamadım ay ben ne kuruyum demek yok derdi tasayı bir kenara bırakıyoruuuuuz kilo alıyoruz:32:

o zaman başlıyorum
peynirli gözleme yiyorum şuan biraz sonrada makarna yiycem üstünede tatlı inş.
bu arada ben hiç meyve yemiyorum ya yeni farkettim :1::1::1:

açılışı yapıyorum ; 46.4 idim şimdi 46.8 yani 400 gramcık :1: son hızla devaam :8: zaten akşama bi 47yi görürüm gibime geliyo :21:

açılışı yapıyorum ; 46.4 idim şimdi 46.8 yani 400 gramcık :1: son hızla devaam :8: zaten akşama bi 47yi görürüm gibime geliyo :21:
ben de 46.300-46.400(dijital tarti olmadigi icin) gibi bisiydim simdi 46,900 um 500-600 gramcik:14: ama uzulmuyorum az aldim diye cunkum 9 gun regliydim cok iyi bile almisim ben vermisim diye dusunuyordum:32:
evettt gozde seni bekliyoruz yarismanin galibi kimmis ogrenelim artiiikk:52:

Son düzenleme:
51.8 dimmmmm :ssz:

akşam yemeğinden önce tartıldım 52.7 :32::32::32: yemeğe saldırdıktan sonra 53 geldim ama siz öğlen tartılmışsınız adeletsizlik olmasın 52.7yi kabul edelim. 1 kilo olmasada :14: 900 gram aldımmmmm :8::32::12:

Son düzenleme:
51.8 dimmmmm :ssz:

akşam yemeğinden önce tartıldım 52.7 :32::32::32: yemeğe saldırdıktan sonra 53 geldim ama siz öğlen tartılmışsınız adeletsizlik olmasın 52.7yi kabul edelim. 1 kilo olmasada :14: 900 gram aldımmmmm :8::32::12:
tebrik ederim gozdeciimm:)):7: 2hafta sonra gorusucez ama bu sefer:9: malumunuz olamadim 1.:)

tebrik ederim gozdeciimm:)):7: 2hafta sonra gorusucez ama bu sefer:9: malumunuz olamadim 1.:)

teşekkür ederim pelinciiiiim :21: ben demiştim demek istemiyorum ama demiştim yani pişman olcan benide yarışa kattın diye :p

haftayada birinciyim inşallah :12:

dün dayımgil gelmişti beni 1 aydır falan görmüyordu yüzün dolmuş senin kilo mu aldın dedi senin canını yerim dayı dedim :9: bence en güzel iltifat kilo mu aldın sen cümlesi :31:

teşekkür ederim pelinciiiiim :21: ben demiştim demek istemiyorum ama demiştim yani pişman olcan benide yarışa kattın diye :p

haftayada birinciyim inşallah :12:

dün dayımgil gelmişti beni 1 aydır falan görmüyordu yüzün dolmuş senin kilo mu aldın dedi senin canını yerim dayı dedim :9: bence en güzel iltifat kilo mu aldın sen cümlesi :31:
ben demistimleri geciceksin canim benim ben 9 gun regli olmasam zor gecerdin beni canimcim:23:
gorusucez iki hafta soonra:41::1:
evet guzel olmus senin icin moral olmustur cok daha da yiyesin gelmistir hatta degil mi???:):6::8:
yazdim bu arada kilolari yine:):10:

ben demistimleri geciceksin canim benim ben 9 gun regli olmasam zor gecerdin beni canimcim:23:
gorusucez iki hafta soonra:41::1:
evet guzel olmus senin icin moral olmustur cok daha da yiyesin gelmistir hatta degil mi???:):6::8:
yazdim bu arada kilolari yine:):10:

canımcım yenilene bahane çooooook :p :9:
bende reglleri hayatımdan çıkarmak istiyorum resmen :5: bu hafta bende sorun yaşicam bu yüzden kilomu korumam lazım en azından bakalım şimdiden bişe demeyim :16:

evet canımcım ben yüzümden alırım zaten belli oluyor o yüzden :17: mutlu oldum dahada yiyesim geldi

canımcım yenilene bahane çooooook :p :9:
bende reglleri hayatımdan çıkarmak istiyorum resmen :5: bu hafta bende sorun yaşicam bu yüzden kilomu korumam lazım en azından bakalım şimdiden bişe demeyim :16:

evet canımcım ben yüzümden alırım zaten belli oluyor o yüzden :17: mutlu oldum dahada yiyesim geldi
once soyluyo sonra curutuyo kendi dedigini :9:
aynen canim cikarsak hayatimizdan ne kadar guzel olucak bizim icin:)
ama suna seviniyorum o kadar kayba bulantiya ragmen vermemis almisim kilo:21:
evet canim korumaya bak en azindan vermektense sen dee:34:
iyi oluyo boyle birbirimize laf atip gaza getiriince tam gaz devam canim boyle yapmaya:54:

Back