- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben pesin konusmaktan vazgectim canim, pazar gunu kilolar konusssun belki ben de bu kadar yemege alamamis olabilirim bakalim neler olucak
yaris olmadigi icin cok tadi cikmiyor ama bunu da bilesiniz![]()
ben pesin konusmaktan vazgectim canim, pazar gunu kilolar konusssun belki ben de bu kadar yemege alamamis olabilirim bakalim neler olucak
yaris olmadigi icin cok tadi cikmiyor ama bunu da bilesiniz![]()
birileri derken alintiyla cevaplamakBirileri şimdiden bahanesini üretti isim vermeyim yine
ben azıcık aldım gibi ama gitmiş olabilir malum şey başıma geldi düntadım yok bebeğim hiç
birileri derken alintiyla cevaplamak
valla benim de geldiginde 600 gram aldim, 9 gun surmesine ragmen, bence sen de kesin almissindir
yok siz benim yarisma sevkimi kacirdiniz ondan boyle diyorum yoksa 47 yi kesin gecmisimdir yani![]()
ben de dunyada yemedik sey birakmadim, dun o kadar cok yemis uyumusum ki gece kalktim hersey agzima geliyor:)siz naptınız bakalım :))
tabi aldiniz kimse yarismayinca ben de onume yemek koymuyorum(kulliyen yalan:)Aa sanki yemeği önünden aldık![]()
yemiyorum yazcam buraya ama saldircam yemeklere senin istahini kacircam gelecek haftanın birincisi benim her türlü pisliği yaparım![]()
ben de dunyada yemedik sey birakmadim, dun o kadar cok yemis uyumusum ki gece kalktim hersey agzima geliyor:)
ama yilmadim sabah kalktim cok guzel bi kahvalti ettim, ustune pekmezler, simdi de yemek yicem bakalim ne var dolapta![]()
yok oyle olu taklidi falan pasalar gibi cikacak herkes tartiyaYarın tartı gunünde ölü taklidi yapmak istiyorum![]()
yok oyle olu taklidi falan pasalar gibi cikacak herkes tartiya
gecmedi mi daha bulantilar falan? bugun bile baslasan kardir cok yemege![]()
ben oyle yapmadim ama yazdim pasa pasa sen gelip yazicaksin ons goreYok canım ya dogru düzgün bise yemedim kac gündür inşallah zayiflamamisimdir
Yarin benden haber alamazsanız merak etmeyin![]()