Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ortada canla basla yarisan kizlar olmayinca benim de yiyesim gelmiyorrrr birileri desin onu bunu sunu bunu yiyorum hepinizi yenicem:41:
ben de gaza gelip daha coook yiyeyimmm:56:

Benimde yüzüme kilo aldırmam gerek nasıl yapcam bunu kilom depresyondan dolayı 70 kg dan 56 kg düştüm 3 yılda ve yüzüm çok kuru kaldı elmacık kemiğim çıktı bu sorun değilde dombik burnumda ortada kalakaldı bi onu zayıflatamadım zaten. Keşke bölgesel kilo alabileceğim birşey olsa :)

ben de iki gecedir bir yukleniyorummm sorma gitsin dun carpinti oldu o kadar yedim ki:):1:ayricaaa bugun burger yediimmm

Son düzenleme:
benimde vizelerim başladı kızlar ya bende formumda değilim tamam guraypelin sen birincisin :14::14:

sabah 2 yumurta yedim kek yedim sonrada lahmacun yedim baya sonra yine lahmacun başkada bişsey yemedim yazık bana valaa zayıflıycam ya :14::14:

ben pesin konusmaktan vazgectim canim, pazar gunu kilolar konusssun belki ben de bu kadar yemege alamamis olabilirim bakalim neler olucak:8:
yaris olmadigi icin cok tadi cikmiyor ama bunu da bilesiniz:54:

ben pesin konusmaktan vazgectim canim, pazar gunu kilolar konusssun belki ben de bu kadar yemege alamamis olabilirim bakalim neler olucak:8:

tabiki ya rekabet azim hırs olmazsa kilocuklar da gelmez ama son iki sınav sonra başlayacağım tekrar geçeceğim hepinizide :32::32:

Birileri şimdiden bahanesini üretti isim vermeyim yine :p
ben azıcık aldım gibi ama gitmiş olabilir malum şey başıma geldi dün :31: tadım yok bebeğim hiç

Birileri şimdiden bahanesini üretti isim vermeyim yine :p
ben azıcık aldım gibi ama gitmiş olabilir malum şey başıma geldi dün :31: tadım yok bebeğim hiç
birileri derken alintiyla cevaplamak:9::16:
valla benim de geldiginde 600 gram aldim, 9 gun surmesine ragmen, bence sen de kesin almissindir:40:
yok siz benim yarisma sevkimi kacirdiniz ondan boyle diyorum yoksa 47 yi kesin gecmisimdir yani:P:56:

birileri derken alintiyla cevaplamak:9::16:
valla benim de geldiginde 600 gram aldim, 9 gun surmesine ragmen, bence sen de kesin almissindir:40:
yok siz benim yarisma sevkimi kacirdiniz ondan boyle diyorum yoksa 47 yi kesin gecmisimdir yani:P:56:

Aa sanki yemeği önünden aldık :D
yemiyorum yazcam buraya ama saldircam yemeklere senin istahini kacircam gelecek haftanın birincisi benim her türlü pisliği yaparım :p

ne zamandır nete giremiyordum ama bişey yemedim sanmayıın :)))
şimdi yemeğe oturcam sonra gelsinn yiyecekler :1:

siz naptınız bakalım :))

Son düzenleme:
siz naptınız bakalım :))
ben de dunyada yemedik sey birakmadim, dun o kadar cok yemis uyumusum ki gece kalktim hersey agzima geliyor:)
ama yilmadim sabah kalktim cok guzel bi kahvalti ettim, ustune pekmezler, simdi de yemek yicem bakalim ne var dolapta:56:

Aa sanki yemeği önünden aldık :D
yemiyorum yazcam buraya ama saldircam yemeklere senin istahini kacircam gelecek haftanın birincisi benim her türlü pisliği yaparım :p
tabi aldiniz kimse yarismayinca ben de onume yemek koymuyorum(kulliyen yalan:)
vayyy pislik yapmalara da basladik:P:9:

ben de dunyada yemedik sey birakmadim, dun o kadar cok yemis uyumusum ki gece kalktim hersey agzima geliyor:)
ama yilmadim sabah kalktim cok guzel bi kahvalti ettim, ustune pekmezler, simdi de yemek yicem bakalim ne var dolapta:56:

maşallah kız :)) ben fazla mideye yüklenemiyerum ya nolur nolmaz :1:

ogle yemeginde yarim ekmekle mercimekli pilav yaninda tursu, limonata ve ustune kucuk gofret, simdi de burger king ates beni cagiriyo:52::56:

Yok canım ya dogru düzgün bise yemedim kac gündür inşallah zayiflamamisimdir :31:
Yarin benden haber alamazsanız merak etmeyin :1:
ben oyle yapmadim ama yazdim pasa pasa sen gelip yazicaksin ons gore:54:
merakla bekliyorum seni, nute u bi de sagopam da dahil olmus sanirsam yarismaya bi de onu bakalim 1. kim olucak:P
dun tok karnina burger yedim sana ithafen yazdim, belki canin ceker diye ama o da cekmemis durum baya bi vahim desene:)
hatta bugun de mi bi burger patlatsam:44::56:

Back